Henriette1980

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    220
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Henriette1980


  1. Har ikke erfaringer med søskende der ikke bryder sig om navnet.  Men har selv større aldersforskel på børn. Vores de store er 9 og 11 år ældre end deres lillesøster, her kom de med forslag til navn men i sidste ende var det os forældre der bestemte navnet. Her sagde de store at det jo kom til at elske deres søster højt uanset hvad VI besluttede at lillesøster skulle hedde.

     

    Her valgte vi også et navn der ikke er så brugt igen, men der er historie bag valget.


  2. Jeg har aldrig kunne måle ægløsning via ÆL teste, dengang vi prøvede at få vores ældste som nu er 11½ år, og havde prøvet længe sagde gynækolog at de bare forvirrede og det bedste hun kunne anbefale selv om det var svært var slap af hav sex hver anden dag og nyd hinanden. Det var rigtig svært for min cyklus tog også lang tid om at blive nogenlunde normal efter stop af p-piller, tror vi var på ca 1½ år før den lå nogenlunde så man kunne regne med den.


  3. Håber det lykkes for jer. Ved  nogle steder siger bare tallet er over 50, ægget kan jo også have sat sig senere fast og derfor det lave tal. Men kan se det er kun 15 dage siden ægoplægning, så mon ikke  det hcg tal og manglende menstruation er e r et goldt tegn.


  4. On 28/12/2017 at 9:21 PM, Brunetten said:

    Tillykke med graviditeten og kram tilbage til dig :-) Hvor er det dejligt! :-)

     

    Puha, så har du også været det hele igennem med undersøgelser, hormonbehandling m.m. Jeg føler heller ikke altid lige at overskuddet er der, men når jeg så lige har sunket, at mens er kommet igen eller at testen er negativ igen, så er jeg klar igen! Men jeg må da også indrømme, at jeg er begyndt at tænke på om jeg ikke bare skal sige, at det var det, da jeg føler at jeg er nødt til at rykke mig. Det er igen den der uvished! Man ved jo, at den måske er der næste gang, og så tager man lige den med, og sådan fortsætter det. 

     

    Har du også været på Crinone? Jeg tænker, om jeg ikke allerede kan stoppe med det nu i dag, når jeg alligevel ikke mærker noget til en eventuel graviditet... 

     

     

     

     

    nej jeg fik noget andet i sin tid tror det hed Progesteron


  5. Kram til dig, jeg har selv været lidt i dit sted. Min mand og jeg besluttede for nogle år siden at vi ville have en mere( efternøler), vi har 2 fælles børn, men der skete ikke noget og vi nåede også at få henvisning til en gynækolog efter at have prøvet i 1½ år, hun sagde så at hun  ikke umiddelbart kunne finde grund til at der ikke skete noget og ville anbefale os at vi evt tabte os lidt før vi gik videre for at give en graviditet de optimale forhold for for nogle var det der skulle til få kg vægttab... Vi tog hjem snakkede det igennem og besluttede at vi nok ville nøjes med de 2 børn vi havde, da vi ikke vidste om  vi havde overskud til en masse besøg hos gynækolog undersøgelser osv... ( vi var igennem det i nogle år inden jeg blev gravid med ældste i naturlig cyklus efter en SA hvor jeg var  blev gravid via IUI)

     

    i sensommer udeblev min menstruation så, og jeg testede for bare lige at overbevise kroppen om at menstruation altså godt kunne bryde igennem, den taktik slog fejl, for jeg fik en positiv graviditets test istedet for, og vi har nu efternøler på vej til maj 18 som ikke lige var helt planlagt fra vores side... Men beslutningen var ikke svær da alt viste sig at se fint ud, så der kommer baby i huset og det skal nok gå :-)

     

    Held og lykke med projektet


  6. Jeg ved ikke endnu om jeg ender med at skulle sættes igang eller noget, men bliver fulgt tættere fordi at jeg i sidste graviditet havde forhøjet blodtryk. Heldigvis ikke andet,, men jeg blev da tjekket for at se om det skulle have været en begyndende svangerskabsforgiftning, så af flere gange havde jeg et par dage hvor jeg var indlagt pga af det. 


  7. Troede slet ikke at at jeg ville skulle melde mig ind i nogen termingrupper eller andet med graviditet igen, så vi blev lidt overrasket i september da jeg var gået en uges tid over forventet menstruation og jeg så stod med en positiv graviditetstest.  Var hos lægen efter et par uger og der var testen også positiv... Så jo den var god nok vi skal være forældre igen til maj  2018.

     

    Vores andre børn er 8,5 år og knap 11 år

     

    Er der andre her som venter sig foråret 2018?


  8. 22 hours ago, SDB said:

    Vi er på nr 2-3 stk af lige præcis den model og jeg vil ikke anbefale den. Jo den er billig men hold op hvor er enten slanger eller mundstykke gået i stykker hurtigt. 

    Det har vi slet  ikke oplevet.

    Vores er 3 år gammel og virker fint endnu.

     


  9. 29 minutes ago, Saga74 said:

    OK godt at høre. Jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal kigge efter når jeg googler, jeg kan se de findes i mange prisklasser og modeller :chin: 

    Jeg har et og er rigtig glad for det. jeg har fået det da jeg gik på smerteklinik.

    Vil anbefale dig at søge på nettet der findes flere forskellige 

     

     

    Jeg kan finde der hvor mit er fra og sende dig det i en besked.