TinaM81

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About TinaM81

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 03/22/1981

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-02-2015
  1. Nej hvor dejligt!!!! KÆMPE tillykke med det :-) Hvor er det dejligt for jer, og det må virkelig være skønt at have fået svar på det :-) Syns det er vildt at tallet kan være så lavt, og det så alligevel viser sig at der ik er noget galt. Men heldigvis for det da :-)
  2. @Allehånde: Puha, det var godt nok længe at skulle vente på svar, i stakler! Håber på det allerbedste for jer i hvert fald :o) Har i besluttet hvad i gør hvis odds forbliver store for Down Syndrom? @Carcasonne: Tillykke med den fine scanning, og det fine billede :o) Tror det må være en "ting" i disse dage, vores blev også ved at tage armene op hi hi :o)
  3. Hej alle, Jeg har netop fundet ud af at jeg rent faktisk får 9 måneders fuld løn på jobbet, hvilket kommer helt bag på mig! Personale goder er ellers ik noget vi gør det så meget i på min arbejds plads ha ha :o) Så jeg går fra 4 uger før termin, og så har jeg 8 måneder derefter på fuld løn. Min kæreste skal lige undersøge mulighederne på sit job, men han vil også rigtig gerne have barsel. Han elsker at tulle rundt derhjemme, og har haft de fulde 3 måneder med sine to første børn ( som han har med sin eks kone ). Syns det er skønt at han også vil have barsel, selvom jeg også gerne vil have så meget som muligt ha ha :o) Så jeg tager nok en måned på dagpenge, og så overtager han derfra, som så giver de fulde 12 måneder. Han får vist nemlig også fuld løn i hans tre måneder. Så lægger jeg noget ferie oveni min barsel, så har vi lidt tid sammen i slutningen af min barsel. Så vi er altså utroligt heldige økonomisk set, den del havde nemlig også bekymret mig lidt. Det er meget at gå ned i løn når man har hus og bil og børn i forvejen som i andre også skriver om.
  4. Hejsa, Efter nakkefold er jeg blevet rykket til 16/2 :o)
  5. Hej allesammen! Så var vi til NF i fredags, og alt så smadder fint ud. Livlig baby der lå og kastede rundt med armene, og tallene var rigtig gode på 1:6467. Blev desuden rykket lidt frem i termin, så er sat til 16 februar nu, og altså 13+5 idag. Er helt rart at være ude over de der famøse tre måneder. Var også rigtig glad for at kunne fortælle det på jobbet, da man godt kan se det på min mave nu. Nok mest fordi jeg ikke kan holde ud af have noget siddende og stramme oppe på maven, så er nødt til at sætte bukserne under dellen i ved :o) Må snart ud og ha nogle graviditets bukser :o) Så er det jordmoder om knap 14 dage, og så glæder vi os til næste scanning i uge 20. Syns det var helt fantastisk at se det lille væsen inden i mavsen, så det glæder jeg mig SÅ meget til at vi skal igen. Allehånde: Går i videre med flere tests hvis ikke tallet blir bedre efter blodprøven så? Krydser fingre og håber på det allerbedste for jer :o)
  6. Er så glad for at læse at der er andre end mig der er ramt af en træthedsmur :-) Jeg er 7+2, har meget meget lidt kvalme heldigvis, men er ret sløv mange dage. Men man må lytte til sin krop og slå måsen i sædet hvis baby forlanger det :-) Har haft lidt spændinger i lænden og underlivet, og mine bryster er vokset og har været sååååå ømme. Tror det er ved at aftage lidt heldigvis :-) PS, den eneste grund til jeg stadig er vågen her kl 23, er fordi jeg snuppede en halvanden times lur i eftermiddags ha ha :-)
  7. Hej allesammen! Jeg vil også meget gerne være med på listen :-) Har termin 21/2-2015 indtil videre. Det er min første krudtugle, men er bonus mor til to fantastiske piger på 5 og 8. Var til læge og få lavet vandrejournal i sidste uge, blodprøver næste uge igen, og så NF 8/8. Glæder mig SÅ meget til at høre hjertelyd, gør det bare lidt mere virkeligt ik :-)