Guest cupiditas

Pølsehorn

5 indlæg i dette emne

ja, overskriften siger vist det hele :mam

nogle af jer tøser der har en go' opskrift, pølsehornene skal kunne fryses ned enkeltvis så de er lige til at tage med på madpakken...

:P

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg bagte i går. Her er min opskrift som jeg har helt tilbage fra hjemkundskabstimerne i folkeskolen

Pølsehorn 16 stk.

(Man kan gange portionen op som det nu passer én)

25 g. gær

1 dl. vand

75 g. margarine

1 dl. ymer/A38

1 æg

½ tsk. salt

7-8 dl hvedemel (prøv dig frem)

Æg til pensling

? antal halve pølser, der svarer til dejportionens størrelse

Fremgangsmåde

1. Rør gæren ud i vandet

2. Margarinen smuldes i melet (er lettest hvis margarinen er blød)

3. Vand med gær, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem

4. Dejen hæver tildækket i 30 minutter

5. Dejen æltes igennem, deles i 2 kugler, der hver rulles til runde dejplader

6. Hver dejplade deles i 8 "trekanter"

7. Pølserne vikles ind i dejen fra den brede ende mod spidsen

8. Hæver tildækket på bagepladen i 10 minutter og pensles herefter med æg

9. Pølsehornene bages 20 minutter ved 200o

Velbekomme :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

tak for det hurtige feedback... så er der snart pølsehorn :mam

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

tak for det hurtige feedback... så er der snart pølsehorn :mam

Håber at de smager :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:mam der er ihvertfald ikke så mange som jeg bagte... så jeps de smagte :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER