TinaChristensen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About TinaChristensen

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Det varede i et par dage, men nu er der ikke noget . Jeg skal have en mens på søndag, eller deromkring .. Så må vi se :)
  2. Jeg har bare ikke oplevet det før - så det undrede mig at det kom under æl. Tror helt sikkert også at en psyke kan lave uorden i det :-/
  3. Tak skal du have :) Og også held og lykke til jer :)
  4. Men sætter ægget sig ikke først fast (hvis det sætter sig fast!) ca. 5 dage efter at det er blevet befrugtet, altså 5 dage efter ægløsningen? Eller har jeg misforstået noget her ? :D
  5. Hej piger .. Jeg har i de dage hvor jeg har haft ægløsning pludselig haft en del brunt udflåd, altså helt lysebrunt og mere end normalt. Hvad kan det skyldes ? Den dag det startede , blødte jeg en lille smule først.. og derefter har det stået på i ca. 3-4 dage. Jeg har ikke oplevet at have brunt udflåd før, andet som lige efter mens, men dette var slet ikke på samme måde. Håber nogen kan gøre mig lidt klogere! :)
  6. Er der måske nogen herinde fra Sønderjylland, som vil fortælle hvor de er i behandling henne af ?? :) God weekend alle sammen :)
  7. Jeg vil gerne på listen - vi har prøvet siden feb 13.
  8. Stort tillykke - håber det snart er min tur til at få et chok :D
  9. Ihh , tillykke ! Er SÅ misundelig :) Ønsker dig alt held og lykke med bebs :)
  10. Jeg er heller ikke sikker på endnu hvor det skal foregå henne - nu skal vi jo først til den samtale om forløbet sidst i august, så må vi se til den tid om det kan lade sig gøre tættere på eller hvordan :)
  11. Hvor er i bare søde allesammen :) Super dejligt at høre fra jer ! Lige et spørgsmål , hvor er i, i behandling henne ??
  12. Også tak for dit svar - dejligt at høre fra nogen som står i det vi skal igennem :) Ønsker jer rigtig meget held og lykke :) Jeg tror vi skal til OUH, og det er lige knap 2 timers kørsel fra os , desværre - men vi må få det hen på den ene eller anden måde når vi kommer der til. Vi skal først til samtale om behandlings forløbet i august, så der kan jo nå at ske noget på naturligvis i mellem tiden :)
  13. Tak for dit svar :) - held og lykke til jer også ! :) Ja jeg må nok bare være lidt kreativ med undskyldningerne, men kunne jo håbe på at vi kan komme til på en af mine fri dage :) Arbejder i butik, så har nogle gange fri på hverdage.
  14. Hej alle sammen :) Jeg er ny herinde, så håber i tager godt imod mig ! Sagen er den at min kæreste og jeg har været i gang med projekt baby i knap 1½ år nu. Min kæreste har nedsat sædkvalitet , men jeg 'fejler' ikke noget - de har hvertfald ikke fundet noget på mig. Vi har nu idag fået brev om at vi skal til samtale om et behandlings forløb med inseminering, da lægerne vurderer at vi er egnet til dette . Nu er jeg bare nysgerrig omkring det , jeg har været ved at læse om det på nettet om indsprøjtninger, piller og så selve insemineringen - MEN sagen er den at jeg her for nylig har fået nyt arbejde, så jeg kan ikke rigtig fortælle arbejdspladsen om behandlingen , da det ikke sætter mig i så godt lys at vil være gravid efter kort tids ansættelse :-( Vi brænder for at få barn og denne behandling - men jeg tænker- kan jeg holde det skjult for arbejdspladsen? altså kommer det til at kræve mange fridage ? Bliver man dårlig af hormonbehandlingen?? OSV OSV.. Håber at høre fra nogen der er i samme situation, har været, eller bare ved lidt mere om det hele end jeg gør :) (nogle vil nok tænke at jeg ikke er fair overfor arbejdsgiveren osv osv - men nu har vores projekt baby stået på i 1½ år og jeg har over de seneste år haft skiftende arbejdspladser, så jeg kan ikke basere alt på mit arbejdsliv som jeg ikke viste hvor bar hen da vi gik i gang) Mange hilsner Tina