M.H.N

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    112
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About M.H.N

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. tak for det :)
  2. Der er ingen æg der blev befrugtet, så ingen æg til os.
  3. Nå men så kom æggene ud og hold nu K...t det var nærvepirrende. Jeg lå bare og tuede selvom det ikke gjorde ondt. Men jeg lå bare og tænkte på om der kom nogle æg ud. De blev ved med at sige ingen celler. Men der kom 5 æg ud. Heldigvis. Men sidst gjorde det ondt at få dem ud men ikke ondt bagefter så meget. Denne gang gjorde det ikke iondt at få dem ud, men hold nu op, i dag og i går efter ÆU gjorde det sindsygt ondt. Jeg tør næsten ikke tage telefonen i morgen. Er så bange for at de siger " der er ingen æg.". Og så er vores bil gået i stykker, så det er jo bare herligt, når vi lige måske skal køre i 4 timer i denne uge. Så ud og finde en lånebil, som vi heldigvis kunne låne af T´s forældre heldigvis.. Det hjælper jo heller ikke på nervøse fornemmelse i maven.,
  4. Jah ... men tak for hep :) nå håber jeg bare at æggebasserene er fine nok, når de kommer ud på mandag :)
  5. Nårh men så har jeg været henne på klinikken og jeg havde stadig 8 æg og de var blevet lidt større 1 var 14 mm og de 7 andre var 15 mm. Jeg skal derhen igen på lørdag og skannes igen for at se hvor store de er blevet og mandag skal jeg have ÆU.
  6. Nå men vi har 8 æg på 12 mm, så jeg skal tage medicin til på onsdag og så må vi se hvordan det så står til.
  7. Ih jeg håber altså at der er mange æg denne gang, det mærkes anderledes denne gang. Lidt mere niv i æggestokkene. Så spændende på mandag.
  8. Nå men så startede vi i 5 forsøg i søndags den 13/12 - 15. Og første dag fik jeg mega kvalme og hedeture. Men de efterfølgende dage har der ikke været noget af det, nu kan jeg kun mærke lidt niv eller stik i æggestokkene. Håber bare sådan at der er flere æg end sidst. Der var der 8 æg men efter ÆL strøjten var der kun 4 som der jo så ikke duede alligevel. Før i 4 forsøg fik jeg 300 ie bemfola Nu i 5 forsøg for jeg Menopur 450 ie, jeg syntes det er vildt meget, men jeg er åbenbart ikke så god til at danne æg længere. Så skal jeg op og skannes på mandag den 21/12 - 15 kl 10.50, så bliver det spændende at se hvor mange æg jeg har dannet.
  9. Katrinemus: Hun spurgte ned på apoteket og de sagde at man ikke kunne få alm tilskud, fordi at dem der laver det var et eller andet, jeg kan ikke lige husk lige præcis hvad hun sagde, men man kunne ike få alm tilskud. Men han foreslog hende at spørge på klinikken om de gav tilskud til det der. Og nu har hun stukket sig selv og det gjorde ikke ondt udover da hun skulle prikke gennem huden :)
  10. M.H.N, on 06 Dec 2015 - 23:04, said: Katrinemus Undskyld, hun skal først tage det i dag får jeg lige af vide af hende, hun er ret nervøs over, om hu kan finde ud af at stikke ind i musklen.
  11. Didda, on 26 Nov 2015 - 10:00, said: Kender det godt vi har lige lånt næsten det hele i banken, da vi kun havde sparet ca ½ delen op. Det er da næsten umuligt at skulle spare op og så skal vi jo også have til medicinen, som vi også selv skal betale.
  12. Katrinemus: Min søster har skulle tage progesteron i flydende form og stikke ind i lårmusklen.
  13. Hej Piger Jeg opretter en ny tråd,da den anden blev for uoverskuelig. Skal i gang med vores 5 forsøg ICSI. Vi har købt 3 behandlinger på Ciconia. Vi har brugt et forsøg, men der kom ikke noget æg op, så det tæller ikke som et forsøg. Så vi har sådan set 5 forsøg, 3 med oplægning af æg og 2 uden. Det står der i vores kontrakt.
  14. Ja det er jeg også glad for at vi kan komme igang med det samme. Ja håber også at der er gevinst næste gang. Held og lykke til jer andre.
  15. Ej hvor er det dejligt for jer :) Det bliver spændende at se hjerteblink :) Tillykke med positiv blodprøve :) :balloons :balloon