Flexa seng

Læs alt om den populære Flexa seng i denne artikel. Læs om fordelene ved en halvhøj seng – og mulighederne for at udvide. Se de fede tilvalgsmuligheder som tema-tekstiler og rutsjebane.

Flexa sengen er dansk design når det er bedst

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med godt design og god kvalitet.

Derfor er det også en stor fornøjelse, at jeg sammen med min ældste søn har fået mulighed for at teste en ”stor-dreng-seng” fra danske Flexa, som har 40 års erfaring med udvikling af børnemøbler.

Udover et lækkert og fantasifuldt design har Flexa også stor fokus på sikkerhed samt en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Visionen får topkarakter herfra, og nu er vores mission så at teste en Flexa seng i praksis.

Flexa seng White

Sengen vi har prøvet, er en Flexa seng fra deres White serie, hvor lakken i modsætning til Classic modellerne er hvid og heldækkende.

For mig er det et super tiltag fra Flexas side, da netop den neutrale hvide farve er tidsløs og gør det muligt at matche den nye seng med børneværelsets øvrige interiør.

Annonce ♥

Flexa seng

Flexa White halvhøj seng med flotte puder og sengelommer fra Girlie serien

Flexa seng – samling af halvhøj seng

Med et ikke-så-stort børneværelse er det perfekt med en seng, der bliver løftet fra gulvhøjde, så pladsen udnyttes optimalt, og derfor er Flexa’s halvhøje model perfekt for os.

Annonce ♥

Ifølge min mand var samlingen af sengen ”lige ud af landevejen”. Det tager selvfølgelig lidt tid, men kan fint klares af én person, og det færdige resultat er en sikker og stabil konstruktion, som vi trygt tør lade junior sove, kravle og lege i.

Hule nedenunder sengen

Pladsen under den halvhøje seng er næsten det mest geniale.

Vi har valgt at lægge en madras på gulvet under sengen og smide en række puder derind, og pludselig har junior ikke kun en ny sej seng, men også en hyggelig hule til leg og godnat læsning.

Annonce ♥

At det så samtidig giver mulighed for overnattende kammerater i bedste køjeseng-stil, er kun en bonus. Det største problem er nu, at hulen er blevet så hyggelig, at det er svært for sønnike at vælge, om han vil sove oppe eller nede.

Flexa seng halv høj med hule

Flexa seng White halvhøj seng med Girlie hule nedenunder

Annonce ♥

Flexibelt senge system

Et af nøglepunkterne i Flexa’s koncept er, at møblerne skal være fleksible og kunne vokse med dit barn. Således kan blandt andet sengene udbygges efterhånden som junior bliver større og ændrer behov.

Med udgangspunkt i den klassiske lave seng, kan du fx ende med en køjeseng eller en højseng med plads til skrivebord under. Super smart.

Læs også: Børnesikring af stik kontakter

Annonce ♥

Flexa sengetilbehør

Selvfølgelig har Flexa også tænkt på, at der skal lækkert tilbehør til sengen. Der findes mange forskellige temaer, som du kan udsmykke sengen med.

Og selvfølgelig kan du også købe lækre madrasser til din Flexa seng ligesom du kan pimpe den med en rutsjebane.

Tilbehør – jungletema

Flexa har flere fantasifulde tilbehørsserier, som omdanner sengen til et fantastisk legemiljø. Hos os var favoritten den abeskønne jungleserie, og den nye seng blev straks påmonteret legeforhæng og smarte sengelommer på sengehesten.

Annonce ♥

Legeforhænget fuldender hulestemningen nedenunder, og sengelommerne er geniale til bøger og legetøj. De øvrige temaer kan ses på Flexa’s hjemmeside, men vi tør godt garantere, at der både er noget for prinsen og prinsessen.

Halvhøj Flexa seng med jungle tema

Flexa Classic halvhøj seng med hule og jungle tema

Annonce ♥

Flexa madrasser

Hos Flexa kan du få hele pakken på én gang, da de også er leveringsdygtige i madrasser fra eget brand.

Du kan vælge mellem en latex-, skum- og springmadras, som alle er økotex-mærkede og produceret i Danmark efter strenge miljøkrav.


Junior (og mor) har testet skummadrassen og konklusionen er, at Flexa’s madrasser ligesom deres senge, er helt i top.

Mulighed for rutsjebane

Selvom størrelsen på juniors værelse herhjemme desværre ikke tillader tilvalg af rutsjebane, skal muligheden alligevel nævnes.

Annonce ♥

Rutsjebanen øger kun sengens legeværdi, og jeg føler mig overbevist om, at netop en rutsjebane er en fantastisk motivation, når junior skal ud af fjerene om morgenen.

Læs også: Alt om sikkerhedskrav til autostolen

Flexa seng med rutche bane

Babyklar´s konklusion

Flexa har med foreningen af design og funktion skabt en sand klassiker med sit fleksible sengekoncept. Det stilrene look er tidsløst, og kvalitet og sikkerhed er helt i top. Dermed tør vi godt medgive, at Flexa’s gode ry er mere end velfortjent.

Du kan bl.a. købe de smarte senge i Ilva – Se Ilvas udvalg og priser 

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Størrelse: H: 120 cm, B:109 cm, L: 200 cm (liggemål: 90 x 200 cm også mulighed for 90 x 190 cm).
• Pris: 3.569 kr.
• Legeforhæng: 839 kr
• Sengelommer (3 stk): 324 kr
• Skummadras: 1.485 kr
• Producent: www.flexaworld.com