Cybex Callisto 3 i 1

Se den supertrendy kombivogn Callisto fra Cybex. Læs om den smarte lift-del der forvandler klapvognen til en City barnevogn og hør om muligheden for at montere din Cybex Aton autostol på stellet.

Cybex 3 i 1

Med udgangspunkt i Callisto klapvognen fra Cybex får du muligheden for at tilpasse din vogn til dit barns skiftende behov med det multifunktionelle 3 i 1-koncept, hvor stellet kan påmonteres både klapvognsdel, lift og autostol.

Perfekt mobilitet og variation møder funktionalitet er Cybex egen beskrivelse af konceptet.

Vi på babyklar.dk har været så heldige at få lov at teste de 3 forskellige funktioner.

Klapvognsdelen

Kompakt design, svingbare hjul, mange rygpositioner og en god og stor XXL-kaleche.

Det er Cybex Callisto kort beskrevet. Og når vognen så samtidig er udført i lækre materialer, stilrent design og med gennemtænkt enhånds-betjening ved både sele og rygindstillinger, så er jeg solgt.

Annonce ♥

Læs også: Vigtige sikkerhedskrav til autostolen

Callisto lever fuldt ud op til mine forventninger hvad angår manøvreegenskaber, den lette vægt og den intuitive foldemekanisme. Og junior er vild med komforten.

Polstringen er super, køreoplevelsen flydende og kalechen så stor, at han ikke blændes af solen. Samtidig er det en stor fordel, at ryggen kan lægges helt ned, når trætheden overmander den lille fyr.

Annonce ♥

Klapvognen kan bruges op til 4 års alderen eller alternativt til dit barn vejer 17,5 kg.

cybex callisto klapvogn i 5 farver

Cybex Callisto klapvogn: Classic Black, Violet Spring, Candied Nuts, Heavenly Blue, Poppy Red

Annonce ♥

Barnevognsdelen

Som tilbehør til Callisto klapvognen, har Cybex udviklet en lift på aluminiumsramme, som klikkes på klapvognsstellet. Liften kan bruges fra din baby vejer 0-9 kg.

Du kan bruge den indtil vægtgrænsen nåes, eller til din baby begynder selv at kunne vende sig og hive sig op. Som storby-familie med begrænset plads både på fortovene og i barnevogns-kælderen synes jeg, at konceptet er helt genialt.

Vi har ikke behov for, at lillebror kan sove middagslur udendørs, så for os ville en traditionel barnevogn være ”overkill”.

Annonce ♥

Omvendt er det dog rigtig rart her i lillebrors første måneder, at have en barnevogns-lignende kasse med den komfort, det nu giver – og samtidig have fordelene ved et kompakt og gennemtænkt city-venligt stel.

Cybex Callisto med Aton autostol

Cybex markerer sig igen som et innovativt og brugervenligt brand med muligheden for at montere din babys autostol på klapvognsstellet. Det eneste det kræver er ét beslag – og så selvfølgelig, at du har en Cybex Aton autostol.

Hvis du er usikker på relevansen af denne funktion, kan jeg afsløre, at det er skønt, at din sovende baby kan forblive sovende, selvom du lige skal et smut på posthuset eller apoteket.

Annonce ♥

Autostolen afmonteres let fra bilens sele og klikkes på klapvognsstellet – mens din baby sover videre.

Ligeså er det en pladsbesparende løsning på fx ferieture, at du kan nøjes med at medbringe stellet og én overdel, da autostolen både kan fungere som, ja autostol, og ”klapvogns-stol”.

Læs også: Alt om børnehave start

Annonce ♥

Babyklar´s konklusion

Nem at manøvrere, kompakt design og super multifunktionalitet er kun nogle af Callistoens forcer. Så hvis det du søger, er en smart og praktisk city-vogn til en attraktiv pris, kan vi kun give vores varme anbefalinger til Cybex’s 3 i 1 koncept.

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Mål klapvogn udfoldet: L 85 cm, B 52,5 cm, H 110,55 cm
• Mål klapvogn sammenfoldet: L 101,5 cm, B 32 cm, H 30 cm
• Mål lift: L 83,5 cm, B 39 cm, H 29 cm
• Pris klapvogn: 2.999 kr
• Pris lift: 1.399 kr.
• Pris autostol: 1.699 kr. (+ evt. adaptor 150 kr.)
• Producent: www.cybex-online.com

Annonce ♥