Mor til de skønne

Hjemmelavet fondant og smørcreme

35 indlæg i dette emne

Det lyder også rigtig lækkert! Citronmousse er også godt........ :)

Det var selvfølgelig også en idé :) Bare den ikke smager for surt :unsure

Men jeg må prøve mig frem med nogle forskellige varianter tror jeg ;)

Regner med at få tingene hjem i morgen. Er helt spændt :blush

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det var selvfølgelig også en idé :) Bare den ikke smager for surt :unsure

Men jeg må prøve mig frem med nogle forskellige varianter tror jeg ;)

Regner med at få tingene hjem i morgen. Er helt spændt :blush

Du må lige huske at flashe et billede af det færdige resultat ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du må lige huske at flashe et billede af det færdige resultat ;)

Ha ha... Hvis det ikke bliver alt for pinligt :blush

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det var selvfølgelig også en idé :) Bare den ikke smager for surt :unsure

Men jeg må prøve mig frem med nogle forskellige varianter tror jeg ;)

Regner med at få tingene hjem i morgen. Er helt spændt :blush

Jeg har prøvet at lave en citronmousse, og den var rigtig lækker, og ikke for sur..... Dog var konsistensen ikke helt som jeg havde ønsket, for synes en blød lækker creme er god, og denne blev mere stiv/fromage-agtig.

Men der er mange gode opskrifter derude på www..... Også på appelsincreme :)

Ihh, kan godt forstå du er spændt..... Jeg er også lidt som et barn juleaften, når jeg venter på kageting :badgirl

Du må sige til hvis du kommer til at mangle nogle redskaber el. lign, for så låner jeg gerne ud...... Regner ikke med der bliver så meget tid til kagebagning herhjemme det næste stykke tid ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har prøvet at lave en citronmousse, og den var rigtig lækker, og ikke for sur..... Dog var konsistensen ikke helt som jeg havde ønsket, for synes en blød lækker creme er god, og denne blev mere stiv/fromage-agtig.

Men der er mange gode opskrifter derude på www..... Også på appelsincreme :)

Ihh, kan godt forstå du er spændt..... Jeg er også lidt som et barn juleaften, når jeg venter på kageting :badgirl

Du må sige til hvis du kommer til at mangle nogle redskaber el. lign, for så låner jeg gerne ud...... Regner ikke med der bliver så meget tid til kagebagning herhjemme det næste stykke tid ;)

Hvor er du sød :kiss

Desværre er der nok lidt langt til lige at låne et par ting ;) Jeg har bestilt en lille startpakke og så må jeg klare mig med det. Hvis jeg bliver bidt af det, så kommer jeg nok til at købe flere ting ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er du sød :kiss

Desværre er der nok lidt langt til lige at låne et par ting ;) Jeg har bestilt en lille startpakke og så må jeg klare mig med det. Hvis jeg bliver bidt af det, så kommer jeg nok til at købe flere ting ;)

Så kan postmanden da hjælpe med langdistance-udlåning ;)

Uha, det er sådan en dyr hobby..... Men super sjovt!! :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så kan postmanden da hjælpe med langdistance-udlåning ;)

Uha, det er sådan en dyr hobby..... Men super sjovt!! :loveshower

He he... Det er selvfølgelig rigtigt :)

Ja jeg kan godt forestille mig at det kunne gå hen og blive dyrt :o

Ved du om man kan fryse kagen ned, hvis den er smurt med chokolade ganache? Jeg tænker at fløde måske opfører sig underligt, hvis det bliver frosset ned :unsure

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ALtså er det så "simpelt" her:

Man bager en kage.

Kommer fondant på.

Pynter den.

?? Og reelt, skal man så bare kun bruge det fondant? De har en "start"pakke, til 120 kr cirka (Uden porto dog) - så tænkte man måske kunne prøve den? Det er dog kun det der funcakes fondant..

Og undskyld jeg sådan spammer tråden til med så mange spørgsmål :whistling

Skal man bruge noget til at holde fondanten "fast" på kagen?

EDIT: Googlede det lige.. :) Så har fået svar :whistling

Er du kommet videre med dit projekt? :)

Jeg spørger nysgerrigt, da jeg selv skal til at gå i gang med min første fondantkage :sandie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

He he... Det er selvfølgelig rigtigt :)

Ja jeg kan godt forestille mig at det kunne gå hen og blive dyrt :o

Ved du om man kan fryse kagen ned, hvis den er smurt med chokolade ganache? Jeg tænker at fløde måske opfører sig underligt, hvis det bliver frosset ned :unsure

Hmm..... Nej, jeg har ingen erfaring med at fryse kager, med eller uden ganache...... Men fløde kan godt blive ret sært efter frost, så ville nok ikke turde gøre det selv....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hmm..... Nej, jeg har ingen erfaring med at fryse kager, med eller uden ganache...... Men fløde kan godt blive ret sært efter frost, så ville nok ikke turde gøre det selv....

Det tænkte jeg nok. Godt jeg stadig er på barsel til den tid. Så burde der kunne findes tid til at lave kagen frisk :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER