Sign in to follow this  
Followers 0
michellenielsen

Størrelse tøj til baby

4 posts in this topic

Hej Alle.
Jeg er blevet mor for første gang til lille Anna Cecilie. Vi har fået så mange gaver af venner og familie, primært tøj. Meget af tøjet når vi slet ikke at få brugt, før hun er vokset ud af det. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men vi gemmer det til, når vi en dag skal have en baby mere.
Min kæreste og jeg har talt om, at vi gerne vil have flere børn – gerne 3 børn, og at der aldersmæssigt ikke skal være for stor forskel. Derfor går der nok ikke mere end et par år, før vi skal have den næste – så vi kan ideelt beholde tøjet, som Anne C ikke får brugt. Vi vil dog gerne høre, hvordan I andre gør med babytøj? Eller børnetøj generelt.
 Jeg synes hun vokser så hurtigt, så ville blive glad for en guide til størrelser til måned for måned det første år, så man måske kan regne sig frem til, hvor meget tøj er nok i bestemte størrelser.
Hvor meget tøj har I købt i hver størrelse? Jeg vil blive glad for gode råd både til Anna C, men også til fremtidige babyer, så jeg undgår at stå med masser af tøj, som ikke bliver brugt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan man ikke rigtig regne sig frem til... I min mødregruppe er min søn på 9,5 måned den yngste. Han skal op i 86 nu her. Den ældste er snart 1 år, han bruger 74. Så man kan slet ikke sige noget så tidligt... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Synes det er meget svært at gætte sig frem til så tager det lidt som det kommer. Aksel voksede meget hurtigt i starten, men det er taget af. Han er 16 mdr nu er er først rykket i str. 80 for en måneds tid siden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0