Sign in to follow this  
Followers 0
petraberg

KUNSTPROJEKT

1 post in this topic

Hej!

 

Jeg er i gang med at finde gravide kvinder som er interesseret i at bidrage til lydkunstværket MOTHERTONGUE som udgør et af værkerne i en større udstilling som jeg arbejder på skal vises i 2018. Værket søger at afdække transhistoriske aspekter af menneskelig væren og tilblivelse. At føde og give liv er på samme tid en yderst personlig og privat oplevelse samtidig med at denne specifikke begivenhed er knyttet til noget mere universelt for hele menneskeheden - alle mennesker er på et tidspunkt blevet født.  

Lydværket er både en undersøgelse og en helt konkret sammensmeltning af en lang række af personlige oplevelser af fødsel der væves sammen og hvor de enkelte bidrag opløses og sammenskaber en helhed. Værket er universel på den måde at jeg indsamler klip fra kvinder i hele verden og målet er at få optagelser far alle kontinenter. For at sikre 100 % anonymitet vil talt sprog blive klippet fra. 

 

Helt konkret skal værket bestå af lydsammenklip af kvinder i fødsel som kvinderne selv har optaget og indsendt anonymt og på den måde selv bestemmer hvad de ønsker at bidrage med.

 

Er der nogen her som kunne være interesserede i at være med?

 

Jeg ved fra tidligere at der er en del kvinder som synes det er meget blottende at skulle sende lydoptagelser af deres veer til en fremmed kvindelig kunstner, og derfor vil jeg også meget gerne høre fra personer som ikke ønsker at være med. Jeg vil gerne høre hvorfor man ikke ønsker at være med og hvis I har nogle tips til hvordan jeg kan få kvinder til at medvirke etc. alt feedback modtages med kyshånd!

 

Jeg vil super gerne lave det her projekt og jeg tror det kan blive så godt og interessant.

 

Om min baggrund:

 

Jeg hedder Trine  og jeg er 31 år og arbejder som fotograf og kunstner, jeg har en BA i Sociologi og har tidligere arbejdet på Københavns Universitet og I Center Mod Menneskehandel. 

 

Jeg håber at høre fra jer!

 

HIlsen Trine

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0