Guest Smilla

Dagens real live dummert! :)

29 indlæg i dette emne

det er en helt vildt genial tråd det her...

Jeg har en gang da jeg var barn siddet på toilettet og der er jeg åbenbart faldet i søvn og er faldet forover lige ind i en radiator.... AV AV...

Mig og min kæreste skulle engang ned til et sæt venner...Jeg sidder med hans fon i hånden for der er gps i, hvor jeg kan se hvor der er tank stationer og sådan noget på også.. Og siger lige så stolt til min kæreste at " vi skal fortsætte lige ud og så komme der en O kontakt på venstre hånd"... rigtig træls...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

:haha Der er nogle rigtig gode :lolhit

Nu dummer jeg mig heldigvis aldrig :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ej hvor er i sjove

engang i folkeskolen hvor vi var ude og gå på vej et eller andet sted hen gik jeg direkte ind i en lygtepæl (av for f.....) jeg gik og talte med en og så jo på hende i stedet for hvad der var foran mig :)

min anden dummert er næsten for pinlig til at jeg tør skrive om den men nu gør jeg det altså..

da jeg ventede elias var min veninde og jeg i svømmehallen i kolding, vi var begge temmelig højgravide. i kolding er svømmehallen indrettet sådan at man klæder om til badetøj i nogle små rum og går så ud og hen af en gang hvor der er bad for herrer til den ene side og damer til den anden. det skal lige siges at det var første gang vi prøvede det (i fredericia hvor vi normalt kom er der seperat omklædning for damer og herrer) men det gik fint lige til vi skulle hjem. vi går i bad og tager vores badedragter i hånden og går ud af baderummet og hen mod omklædningen. vi går og snakker og tænker ikke over det før det går op for os at folk altså stirrer lidt meget på os, vi tænker bare har de da aldrig set et par gravide maver før men det var sgu nok noget andet de så på :) f... det var pinligt da vi kom til at se ned af os selv og kom i tanke om vi ikke havde noget tøj på, og vi kom pænt hurtigt ind i vores omklædning

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:lol FEED tråd

Jeg er en af dem der... *hst* TIT kommer til at dumme mig!

Alligevel får i et par af de gamle.

Jeg arbejdede engang på burgerbaren på Hillerød Station. Jeg havde sent fri den aften, og det var HUNDEkoldt udenfor. Jeg stod og ventede ved taxa´ernes holdeplads på at min mro skulle komme og hente mig i deres daværende bil - En blå Toyota Avensis.

Jeg fryser af HT, og klapre tænder da jeg endelig ser en blå bil.. Og jo.. Bilen drejer ind, og jo nummerpladen starter med S.. jeps det er mors Blå avensis. Bilen holder ind, og jeg FLÅR døren op og springer ind i bilen, mens jeg siger hej uden at se op. Jeg skynder mig at tage selen på, og skutter mig mens jeg gnider mine hænder, da det pludselig går op for mig at hun ikke har tænkt sig at køre. Jeg kikker over på hende for at spørge hvorfor vi ikke køre.. Men der hvor min mor skulle sidde, sidder en lille mand med overskæg og briller og ser nogenlinde sådan :blink ud.. Han siger ingen ting, og vi glor bare på hinanden i noget der føles som en evighed. Jeg får så endelig mumlet noget med undskyld, jeg troede du var en anden - og så er jeg lige så hurtigt ude af bilen igen. Heldigvis kommer min mor i den RIGTIGE bil ganske kort efter, og da vi kører forbi følger manden os med øjnene, og ser stadig sådan :blink ud.

Siden da har jeg altid indprentet mig begge bogstaver og de to første tal i mine forældres biler ^_^

Den anden historie er fra folkeskolen, da vi gik i 9. klasse. Min veninde og jeg var taget direkte fra skole, for at juleshoppe i Lyngbycenteret. Vi manglede kun gaver til vores mødre, så vi gik ind i en lingeri butik, og brugte laaang tid i de snævre gange på at se på det flotte - og frække undertøj.

priserne er imidlertid RET så pebret, så vi går ud igen og bestemmer os til at gå til H&M istedet.

Vi går og snakker og er helt i vores egen verden. Dog bemærker vi nogle underlige blikke og endda nogle sære grin især fra mænd der går hurtigere end os - Men vi tænker ikke over det. Vi går i H&M og shopper det vi havde brug for til vores mødre, og vader hele vejen ned til en café. Vi undre os til stadighed over de mærkelige grin og blikke - Ham der betjæner os i Caféen finder os også uhyre morsomme. Først da vi skal til at sætte os, og min veninde tager sin Eastpack af går den grumme sandhed op for os.

- Bag på min venindes taske har en bøjle, med et KNALDRØDT lingerie sæt - tilhørende flotte flagrende hofteholdere - pænt sat sig fast :D Vi har altså luftet den flotte d-skål, de pikante g-strengstrusser og føromtalte holfeholdere i godt og vel 1½ time uden at opdage noget :P NØØj det var pinligt, og jeg var bare SÅ glad for at det var venindens taske og ikke min, den havde sat sig fast i ^_^

- Efter Café besøget gik vi tilbage til den dyre lingerie butik og afleverede settet tilbage - Tænk at det ikke havde udløst nogle alarmer.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER