Unknown

Hoste og feber

2 indlæg i dette emne

Zoey har i 3 uger været snottet med hoste. I går siger dp så hosten er blevet værre. Hun har sågar kastet op et par gange pga hoste. Om natten vågner hun og raller en del:(

I dag er snottet så også blevet værre og hun har 38,5 i feber. Hun er mega pyller og vil ikke sove. Men er også meget aktiv - løber rundt, drikker en masse. Hun vil ikke spise måltider, for efter 5 bider hoster hun og begynder at græde. Men hun spiser en masse små måltider og bliver tilbudt ofte.

Hmm sp er egentlig vedr. Hosten. Hvor længe må hun gå med den inden vi reagere ? Og er der noget vi kan gøre for at lindre ? Hovedet er allerede hævet når hun sover.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Da Ronja hostede fik vi at vide 3 uger og så skulle vi lige tage forbi for det kunne udvikle sig til astmatisk bronkitis, og så skal det medicin til.

Jeg tænker at det måske kan være sådan noget hvis hun raller lidt også. Jeg ville under alle omstændigheder lige kontakte lægen når det er så længe hun har hoster og hører dem ad. Især også nu med feber så i evt kan udelukke lungebetændelse.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER