SuperKlar

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    572
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af SuperKlar


  1. On Tuesday, February 16, 2021 at 8:46 AM, DWH said:

    Jeg tager allerede kalk da jeg ikke får nok mælk i løbet af en dag, men det har jeg så også gjort før graviditeten. men det kan være at hvis jeg ikke tog kalk at smerterne så var værre? :chin: who knows ;) 

     

    Det er det bare! Jeg er dog stadig relativ panik angst, selvom vi jo er over det kritiske punkt. Bange for at et eller andet går gal eller lignende :( ÆV

     

    Nå, det var da et forslag ;)

     

    Øv hvor træls du har det sådan! Håber du snart finder ro, så du kan nyde graviditeten :kiss


  2. Både og! Da vi forsøgte at lave nr. 1 havde jeg en måned hvor jeg gik tæt på 14 dage over! Jeg havde også lidt symptomer, men testede negativ flere gange! Var dog ikke forbi lægen, så ved selvfølgelig ikke hvad en bp ville have sagt... 

     

    Det var vildt frustrerende, men min mand og jeg snakkede en del om det, og da det kom til på mig, og jeg ligesom accepterede at jeg ikke var gravid, så kom mens næste dag!  Og så blev jeg iøvrigt  gravid næste cyklus, og havde praktisk talt ingen symptomer! 

     

    Mit bedste råd er prøv at slappe af, og accepter at du ikke er gravid, når man ønsker Det for meget kan kroppen høre de mærkeligste ting! 


  3. 15 hours ago, DWH said:

    Uge 14, 13+0

     

    32,5% i mål, 189 dage tilbage. 78,9 kg

     

    Er helt vild med preggers app'en xD Det er nok min yndlings graviditets app jeg er stødt på indtil nu, da den dels viser ovenstående tal, men også en masse andet info, som selv for en 3. gangs gravid også kan være spændende :) 

     

    Jeg har det ganske udemærket. Madleden er næsten helt væk, men jeg har fortsat ikke den store appetit. 

    Til gengæld fylder mine rygsmerter stadig meget. 

    Jeg har godt en uges sygemelding på halv tid tilbage, hvor jeg så skal have vendt med min læge hvad vi gør derfra. Jeg kan godt mærke at det kun at være på arbejde i 4 timer om dagen giver lidt mere overskud, men smerte niveauet er cirka det samme. Så jeg kan godt have mine tanker om at sygemeldingen bliver forlænget til at jeg går på barsel/bliver heltids sygemeldt. 

     

    Jeg kan nok holde til at sidde ved en computer omkring 3-4 timer af gangen. så skal jeg ind og ligge. Og ja med en 8 timers arbejdsdag, er det lidt svært. Det heldige er så at jeg arbejder hjemmefra, fortsat. Så har da muligheden. 

     

    Men jeg har 2 kiropraktor tider endnu de næste 2 Fredage, hvor vi så følger op. Så har jeg brugt 8 ud af mine 12 behandlinger jeg har om året gennem min sundhedsforsikring ved arbejdet. 

    Jeg har en bruttolønsaftale på noget massage, men ja de aflyser tider grundet coronaen, så der må jeg bare bide tænderne sammen og afvente -.- Det var dog noget at det første kiropraktoren anbefalede, at jeg også kom deromkring. 

     

     

    Ellers har jeg et lavt stofskifte, taget i betragtning af at jeg er gravid, så jeg er på noget stofskifte medicin hvor jeg skal have taget blodprøve omtrent hver 4. uge. Jeg skal afsted igen til den næste på Fredag. Den sidste melding var at niveauet lå hvor det skulle nu, så nu holder de bare øje. 

     

     

    D. 2. Marts skal jeg til den første sukkerbelastnings test. 

    Under den sidste graviditet havde jeg graviditets sukkersyge, så ja chancen for at jeg har det igen er nok relativ stor. Men med den slette appetit er det ikke svært at holde sig fra de søde sager, det er sjældent jeg får cravings efter noget af det. 

     

     

    D. 9. Marts er min første jordemoder samtale. Vi har valgt Herning som fødested, til trods for at vi bor Nord for Silkeborg, men vi har lige langt til Herning og Viborg, og Herning har jeg født de forrige 2 gange, så det virkede som det mest oplagte. SÅ min jordemoder samtale er i Ikast. Men det må vi tage med ;) 

     

     

    D. 25. Marts ligger den sidste planlagte aftale, som er MD scanning! Den glæder vi os naturligvis til, da vi så forhåbenligt kan se kønnet <3 Med 2 piger (og deres halvstoresøster) i forvejen, kan man nok ikke undgå at håbe på en lillebror, men vi er lykkelige uanset hvad det bliver <3 

     

    Og navnene ligger fast. 

    Lukas hvis det bliver en dreng

    Lotte (efter Mads' afdøde mor) hvis det bliver en pige 

     

    :wub

     

     Tillykke med graviditetstråden :hurra

     

    Hvor er det træls med den ryg! Et råd som kan lyde for simpelt til at være sandt, prøv at tage kalk med magnesium  (det er det faktisk i rigtig mange udgaver af kalk tbl, det kan selv fåes i Bilka)! Jeg havde noget lændesmerter, ikke som sådan graviditets relateret, men graviditererne har ikke hjulpet på det... men jeg gik fra at have de vildeste smerter om morgenen, så det var næsten umuligt at komme ud af sengen og på toilet, og vågnede flere gange om natten fordi det gjorde ondt at vende mig, til kun lige at mærke et lille stik i lænden lige når jeg rejser mig, efter en uges tid... fik det anbefalet af en kollega som havde oplevet ca det samme, efter fys havde rådet hende til at prøve! 

    Det er jo ikke sikkert det hjælper på dig, men det skader jo ikke at prøve :chin:

     

    Dejligt madleden bliver bedre! 

     

    Skønt med god NF:kuller det er bare det bedste i verden når man ser som lille Bebs :wub


  4. On Monday, January 25, 2021 at 10:16 AM, coronababy said:

    Tak for opmuntring. Ja, det er faktisk lidt hårdt. Jeg tror jeg mest havde spekuleret i om vi overhovedet kunne blive gravide - pga. min alder osv. Men da den så var der i første hug, så spekulerede jeg ikke mere. I teorien ved jeg det jo godt, og har også hele tiden sagt til kæresten "nu må vi håbe den bliver" men har aldrig reelt tænkt at jeg skulle opleve det. Det er jo kun noget der sker for de andre (sådan tænker man jo).

     

    Hvordan går det? Tænker sådan på dig, og om du mistede eller den blev? :kram2

    Hvordan har du det?


  5. On Monday, January 25, 2021 at 9:28 PM, Cath96 said:

    Jeg har ikke fået min menstruation endnu, og jeg har meget ømme bryster og en muren nede i lænd og underliv. Så hvis det viser sig at testen faktisk er positiv, så har vi termin ca. d. 24 september. 
    Jeg krydser sådan fingre 

    C65D0B2C-76FE-407D-BC5A-28EEE4BEDFAF.jpeg

    Stort tillykke og velkommen til :wub:kram2 


  6. Hehe lige et par år for sent, men har faktisk en erfaring :dance:

    Min storesøster som er 5,5 år ældrenend mig, sagde inden min barnedåb, at hun ville løbe hjemmefra hvis jeg skulle hedde Lene  (og ingen vidste det vel at mærke før dåben, så der var altså tale om et dybtfølt had til navnet, ikke til babyen;) ) men hun gjorde aldring alvor af det :)


  7. Hvor langt ville du være? Hvis du går ud fra sidste menstruation eller evt æl hvis du ved hvornår det var?

    Jeg er en af dem som først kan lave en nærmest usynlig streg når jeg er 4+0, og ikke en dag før... så bare fordi det er en svag streg, behøver det ikke være dårligt! 

    Og svaret på dit spørgsmål,  jo der kan nemt være forskel på forskellige mærker! jeg vil råde dig til at holde dig til et mærke, og teste om morgenen, da urinen er mest koncentreret her (og så ikke have tisset indenfor de sidste 4 timer)! Og hvis du kan have os nok i maven til det, så nøjes med at teste hver anden eller tredje dag... det vil være lettere at se en udvikling, da HCG fordobles på to dage! 


  8. 55 minutes ago, coronababy said:

    Jeg er desværre nok ved at miste min. Jeg er 7+4 og begyndte at bløde lidt i fredags, kun på papiret. Havde i forvejen bestilt en tryghedsscanning i lørdags hvor jeg var 7+2 for at min kæreste kunne se/høre hjerteblink (det er hans første barn).

    Da vi kom derind var der ikke hjerteblink, og der var mindre på billedet end forventet. Hun sagde at der er en graviditet, men at den ligner den er mere 5+noget og om jeg var sikker på menstruationsdatoen. Og det er jeg 100%

    Det kunne heller ikke give mening at jeg kunne teste positiv der hvor jeg gjorde, hvis jeg var 2 uger mindre henne, og så er det satme også noget af en cyklus.

    Jeg har blødt lidt mere siden, med lidt klumper (sorry for the details), men ikke noget der går i trusserne. På scanningsklinikken sagde de at den står på blodprøve mandag + onsdag, så man kan se udviklingen i HCG. Falder den, eller stiger ikke nok, så er graviditeten gået til (hvilket jeg forventer).

    Jeg har aldrig mistet før, men det er også over 10 år siden jeg fik børn sidst. Jeg er lidt knust, for det hele var så perfekt. Og det er træls at gå og vente på at få bekræftet at det er slut, og vente på at få en plan for hvad der skal ske ift. at få resterne fjernet.

    Jeg har måske 1% håb for at der er liv. Det ville simpelthen være både lang cyklus, en slow starter OG at jeg pludselig skulle være en  af dem som bløder i sin graviditet. Prikkene i brysterne er også forsvundet og livmoderen føles "hård".

    Jeg har ikke smerter. Det murrer lidt, men mindre end ved alm menstruation.

    Og så starter hele frygten nu, for hvad det betyder fremadrettet. Kan det overhovedet lade sig gøre? bliver det et kapløb mod tiden? kan vi nemt bliver gravide igen? mister vi også næste gang? osv osv osv.

     

    Åhh nej dog :kram2

    Håber virkelig på det bedste! 

    Jeg kan ikke sige så meget andet end at jeg er ked af det på dine vegne, og så måske give lidt håb ved at fortælle at ved begge mine børn har jeg været 100% sikker på æl, og alligevel er termin blevet skubbet hhv 1,5 og 2 uger, fordi de har været så langsomme! 

    At dine symptomer forsvinder er heller ikke tegn på at det er slut, det har jeg godt nok hørt mange gange (jeg har aldrig selv mærket andet end kvalme så tidligt) men til gengæld helt normalt at det svinger!

    Held og lykke :kram


  9. Stort tillykke til jer alle :biglove

    Jeg melder mig på banen med foreløbig termin d 29/9. Med erfaring fra de to første regner jeg med at blive skubbet så den nok ryger over i oktober, men nu må vi se :chin:

    Første cyklus efter spiralen røg, ligesom med storesøster :wub

    20210125_071649.jpg


  10. Den var positiv :wub:kuller

    Manden og jeg blev enige om at jeg skulle trste i går, da jeg har aftenvagt i dag og i morgen, så der ville vi ikke se hinanden... så i går morges var det, og den så sådan ud :7himmel

    Også den er lidt tydligere i virkeligheden... så nu er jeg ikke i tvivl længere, vi skal have nr 3 :kuller

    20210125_071649.jpg


  11. Hmm CD 35... 

    Er jeg den eneste der synes at der er to streger? Det er lidt tydligere i virkeligheden...

    20210122_223146.jpg

    Jeg har ikke vist den til min mand endnu, for han ville helt klart ikke kunne se det, men jeg synes måske... eller er det bare ønsketænkning? 

    Jeg har ikke lige helt styr på min cyklus efter spiralen røg, for det er første hele cyklus, men cyklus hvor den røg var pludselig 4 dage længere end vanlig... men tager jeg udgangspunkt i det, så skulle det også have været i går/dag mens kom... og vel egentlig også når jeg kigger i appen over hvornår jeg gik ud fra at jeg havde ÆL, for det var d. 7, selvom ÆL-slim godt nok var sparsom...

    Men uanset, så har en let kvalme og manglende kaffelyst meldt sig over de sidste dage, så med mindre det hele bare er noget der foregår i mit hoved, så kommer stregen nok tydligere på mandag når jeg regner med at teste igen!


  12. Jeg kan godt ane en streg på begge, dog synes jeg ikke der er nogen udvikling i dem, og når du så ovenikøbet har fået mens, så tænker jeg det sagtens kan være en bio...

     

    Men hvis du stadig tester positiv ville jeg da tage fat i lægen og få taget blodprøver, for at se hvad de siger...


  13. Så røg spiralen i dag, så nu går projekt baby3 igang! 

     

    Vildt at tænke på at det er sidste projekt baby, for vi skal ikke have flere end det!

    Nogen vil nok mene det er helt hen i vejret at vi vil have nr 3... med 2 skønne unger, en mand med dårlig ryg, hjerneskade og fibromyalgi, og mig der næsten lige har været nede i en længere periode med stress... og indrømmet, så kunne det da nok have været timet bedre, men det er nu vi føler os klar til at forsøge igen! Og min læge som jo selvfølgelig har været temmelig involveret i min sygemelding, var helt med på at vi gerne vil have en mere, og når han ikke gør det mindste for at tale mig fra det, tænker jeg da at han også mener jeg er klar til det :chin:

     

    Det er sjovt som tiden ændre sig med det samme... normalt går tiden hurtigt, alt for hurtigt, men det er som om at i det øjeblik spiralen røg, ændrede tiden hastighed, og nu virker det som en evighed til forventer mens, og ikke mindst æl derefter :prik

     

    Nå, ved ikke helt hvad jeg vil med det her, men måske egentlig bare melde mig på banen, og måske lige komme af med nogle af de tanker og følelser jeg ikke lige kan dele med andre...


  14. Vi boede i en 2 værelses lejlighed til J var 2, og har en 30-kg hund også! Det gik skam fint! Jeg var under uddannelse da vi fik ham.

    Nu har vi købt hus, jeg har fast job og vi venter nr 2... MEN min stilling er en 30 timers stilling, hvilket faktisk vil sige at jeg ikke får fuld dagpenge sats på barsel... så i bund og grund havde vi været bedre stillet, hvis min stilling var et vikariat som udløb under barsel, for så havde jeg fået fuld dagpenge sats, da jeg er fuldtids forsikret i A-kassen... bare til info, at det ikke altid er så vigtigt at have den der faste stilling, som vi gik og troede det var...


  15. Hej Hanne :)

    Jeg havde egentlig lidt skudt en hvid pil efter terminsgruppen... men så så tilfældigt at du har startet en tråd op :D

     

    Jeg har termin 12 april, og regner med at føde alm, det gik nemlig fint sidst!

    Vi overvejer hjemmefødsel, men er ikke helt afklarede omkring det endnu...

    Vi har set vores lækre guldklump både til NF og MD, så nu ser vi h*n ikke mere før til april engang!

    Vi skal ikke kende kønnet, men min mand tror måske han så en tissemand til MD, hvor jeg bestemt ikke synes jeg så noget :dance: så vi lever i uvished og med ren mavefornemmelse :cool:


  16. 22 hours ago, Nytkapitel said:

    Ja jeg syntes os min mave er stor i forhold til hvor mange uger lægen sagde. 

     

    Ringer til dem imorgen og håber jeg kan få en tid meget snart. :)

     

    Men mig skalman så heller ikke sammenligne med, for jeg blev vitterlig ikke særlig stor ved første graviditet, og noget tyder på at det kun bliver lidt større denne gang :chin:


  17. 23 hours ago, Nytkapitel said:

    Hej SuperKlar. 

     

    Mange tak:)

    lægen siger 4+5 men jeg ser ud til at være længere henne:chin:

     

    så skal lige have snakket med lægen for at være sikker. 

    7143AE85-72CE-4E71-95DD-1A7684CEA1D9.jpeg

    Ja hold da op, du har mere mave end mig, og jeg er 19+3 :blink:D

    Men hvis der er nogen tvivl, så burde han sende dig til en scanning, specielt fordi de jo ikke kan måle NF efter et bestemt tidspunkt, så ville være surt at opdage for sent hvor langt man er...