HippieSoul

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    200
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af HippieSoul


  1. Jeg tror også det er vigtigt at man finder ud af hvad man har tænkt sig at gøre hvis man var i høj risiko. 

    Vi snakkede om det ugen op til NF da jeg ligepludselig fik fornemmelsen af at barnet havde Downs Syndrom. Men vi var klart enige om at beholde det. For os handlede det om ikke at vælge det "uperfekte" fra og at hvis dét barn havde valgt os, så var det vores opgave at passe på det lige så vel som hvis det var et raskt barn. 

    Vi var dog i lavrisiko som lå på 1:17.438. 


  2. Øøøh... ved I andre hvornår i skal have NF? Vi skal her på Bornholm selv ringe og bestille tid... og har lige opdaget jeg er 13+2 når den skal laves... Både jeg og manden synes det er ret sent... hvad synes i?

    Det er helt normalt at det først er der. Ellers havde de også gjort det før:-) det skal vare være inden man går i 16. Uge. Sådan er det i hvert fald i vores region (Nordjylland) :-)


  3. Nu har jeg gemt mig lidt inde i november termin. Da den foreløbig termin sat af jordmoder er d. 31. oktober og jeg selv har regnet mig frem til d. 2 november. Men jeg vil gerne på listen :) Skal til NF d. 22. april og kønsscanning d. 8. maj  :loveshower


  4. Det gik faktisk ganske "smertefrit" i går. Er ret sikker på de ikke fattede mistanke  :rolleyes Jeg drak bare danskvand og te uden at gøre et nummer ud af det. Vi er ved at købe hus, så blev (igen igen) spurgt om vi så også havde planer om børn  ;) Vi ser ikke vennerne så tit så de var tydeligvis ikke klar over hvor tæt forestående baby-projektet er   :rolleyes Jeg holdt mig til vores officielle plan som i mange år har været at jeg skulle have en phd. først, og understregede at det lige nu var et dårligt tidspunkt fordi vi skal flytte og jeg ikke har arbejde fra august   :whistling Nøj hvor blir de overraskede når vi om 1-2 mdr. afslører det :lolhit

     

    Well done  :yay  

    Hvor er det spændende at i skal flytte!  Er det fra lejlighed til hus eller hvordan?  :)


  5. Hvis de eneste de tjekker med en gu hos lægen er at graviditeten er på plads, og man ikke har haft div. kønssygdomme eller andet, så virker det som spild af tid at kigge op i ekkodalen (  ;) ) når man har været til TS... Spændende hvad det blir :)

     

    Jeg slap for gu!!  :yay  Han sagde at det var der ingen grund til at genere mig med når jeg havde fået en scanning og hele systemet blev tjekket igennem i forbindelse med SA sidste år. Og så sagde han at hvis jeg havde lyst til et glas vin i ny og næ, så skulle jeg gøre det!? Ammen herre jemani! Det kan man da ikke! Fortalte det til en veninde som så fortalte at hun har en veninde der ofte drikker et glas vin. Det synes jeg simpelthen er tarveligt overfor sådan en lille skabning  <_<  

     

     

    I aften skal jeg for første gang lyve mig uden om vin til en middag med venner <_< Tror jeg starter med at forbigå det i stilhed og bare drikke vand, og hvis de spørger hopper jeg på blærebetændelse+penicillin undskyldningen. Hvis de får en mistanke gør det ikke noget, men vil ikke afsløre det endnu, det blir noget rod. Det er en af J's gamle venner og hans kæreste som kommer, men kæresten er så tilfældigvis min kusine (de mødtes til vores bryllup :wub ) så hvis de pludselig ved det spredes rygtet og det skal det ikke endnu :) Har I været i situationen endnu? 

     

    Åh det er så nervepirrende!! Jeg har stået i situationen mange gange da de drenge der bor på centret jeg arbejder på ikke er bange for at spørge om jeg er gravid. Har indtil fornylig sagt at det bare var kage  :blush

    Har selv brugt den med blærebetændelse og penicillin overfor en veninde, den hoppede hun ikke på! Hun havde ofte drukket på penicillin før og det skete der intet ved  :D

    Glæder mig til at høre om du kan få dem bildt ind at du ikke er gravid ;)  


  6. Jeg er i uge 5+6 (må det være) og skal til min 3 måneders samtale her efter påske og ved ikke og jeg skal fortælle det der?

    Jeg har "dårlig samvittighed", da jeg ikke har været ansat længere, men det kom både bag på min mand og jeg - altså barnet er ønsket, det er slet ikke det, men vi havde ikke regnet med det gik så hurtigt, efter jeg havde smidt pillerne..

     

    Jeg skal til lægen igen d. 20 april og til jordmoder midt i maj - men hvor længe skal jeg vente?

     

    To af mine rigtig gode veninder ved det og så vores forældre - men ikke vores søskende..

     

    Jeg ville som LilleMi siger også vente. Helt sikkert. Det er stadig så nyt. 

    Men Baksen du skal bare på ingen måde have dårlig samvittighed. Du skal ikke planlægge barn efter din arbejdsgiver. Du skal planlægge barn efter dig og din mand! Det er et vilkår når man ansætter en kvinde at der er en sandsynlighed for at hun bliver gravid. 

    Som min far der selv er direktør siger så ligegyldigt hvor længe en kvinde har været i firmaet så skal man altid blive glad på hendes vegne når hun bliver gravid, ellers har man et stort problem og bør ikke være leder  :)

    Fortæl det inden der kommer snak i krogene fordi du se gravid ud, er meget træt eller har kvalme der er svær at skjule. - Det var det jeg gjorde :) 


  7. Jeg er sikker på jeg får en dreng og de eneste drengenavne jeg er sådan rigtig hooked på er Virgil, Buster, Toba, Sylvester og Atlas.

    Af pigenavne er mine to farvoritter Ellie og Johanna. Herudover står Nova, Vilje, Aura, Wilja, Saga, Alberte og Sia  blandt andet også på listen :wub

     

    Mellemnavn til en pige bliver Magda (det vil alle vores piger komme til at hedde til mellemnavn), det kommer fra min fantastiske og altomfavnende mormor der i dag er en stjerne på himlen.

     

    Vores drengebørn kommer til at hedde Niels eller Ulrik til mellemnavn. Det hed min kærestes skønne far, der desværre tabte den korte kamp mod kræften i sommers.

     

    Tænker ikke at Magda, Niels og Ulrik passer med ret mange navne, men for mig er det mindet i at vi fører navnet videre og viser at de ikke er glemt  :biglove   


  8. Hvor er i søde :)  Papiret var blodigt når jeg havde været på WC det meste af eftermiddagen igår :( Jeg talte med vagtlægen, og han beordrede afslapning og så skulle jeg tale med min egen læge idag, når jeg skal til første lægeundersøgelse. Idag har der ikke været noget, men jeg synes jeg har mere murren i maven idag. Så nu ser jeg, hvad lægen siger her om en times tid. 

     

    Jeg er 9+0 idag.

     

    Hvordan er det gået hos lægen i dag? Jeg har læst på et tidspunkt at blødning i uge 10 var meget normalt.. Kan selvfølgelig ikke huske hvorfor  :chin:

    Jeg krydser alle mine fingre og tæer for dig! :kram  


  9. Så kom jeg igennem 1. lægeundersøgelse. :) En super sød sygeplejerske lavede vandrejournalen og så kom jeg ind til en ung reservelæge. Jeg troede jeg skulle ind til den "normale" læge, men det var en positiv overraskelse for hende her kunne jeg bedre lide. Jeg "slap" for GU fordi jeg havde været til TS, så det var jo konstateret at graviditeten sidder hvor den skal :super

     

    Jeg snakkede både med sygeplejerske og læge om at jeg gerne vil tilknyttes Hillerød fra start af fordi vi flytter fra København om 2 mdr. Jeg fik ikke noget klart svar, men det er noteret i journalen, så håber på at få jm indkaldelse fra Hillerød snart :) Jeg gik selv ind på nettet og bestilte tid til nakkefold scanning, så det blir 7. maj når jeg er 12+2 :loveshower

     

    Iiih hvor godt at det gik godt! Det er altså stort med den vandrejournal! Det er lige som om man bliver lidt mere gravid af det  :D

    Og fedt du undgik gu!! Det hååååber jeg SÅ meget også jeg undgår i morgen, for jeg har en gammel mande nisse læge som virklig er speciel og jeg på ingen måde har lyst til skal ned at kigge ind min ekkodal  <_<

    Uuuh og NF d 7. maj, hvor er det skønt  :glad


  10. Iiih! Sikker en masse energi du må bruge lige nu. Der er mange ting der fylder  -_-

    Til en start vil jeg sige at din krop skal have en chance for at komme af med alle affaldsstoffer fra p-pillerne. Det har været det samme ved flere af mine veninder. 

    Noget andet er at du må være utrolig stresset af alle de ting du lige nu står og skal forholde dig til. Som du jo sikkert ved kan det få din menstruation til at holde sig væk. - Så selv om det er rigtig svært, så prøv at se det som naturligt at din krop lige skal have en chance for at finde sig selv  :kram

     

    I forhold til din speciale opgave, så skal du nok klare det! Ting tager ikke mere tid end den tid man har til det. Da jeg selv skulle skrive min hovedopgave som vi havde 2 mdr til, havde jeg en SA der varede i 6 uger.. Jeg skrev den på 2 uger. Men det var stressende!!

    Jeg kan virklig lige sætte mig i dit sted med alle de ting du slås med. Det er slet ikke let at være dig lige nu. Især når man går igennem udfordringer som det kan være i forbindelse med PB og special skrivning så har man virkelig brug for at ens hjemmebane er intakt, og selv dér står du over for en stor udfordring.

     

    Din familie situation vil jeg virkelig råde dig til at gøre noget ved så hurtigt som muligt og jeg tror du har fat i den lange ende når du nævner familieterapi, for konflikten virker til at være så langt ude at hvis i selv prøver at løse det, så bliver det bare værre. 

    Konflikter i en familie er noget af det der kan suge aller mest energi og drivkraft ud af os. Det er også her vi virkelig kan blive såret, som feks din mor der udtaler at hvis hun kunne have gjort noget om så var det at hun ikke var kommet til dit bryllup. Det må da om noget fylde hos dig. 

     

    Mit råd til dig (hvis du har brug for sådan et), er at du skal få arrangeret familieterapi og ind til da ligge dit fokus på din opgave. PB skal du forholde dig til når du har fået nogen svar ved lægen. Mit vigtigste råd skal være at DU skal passe godt på DIG!! 

    I forhold til den fødselsdag synes jeg du skal tage afsted. Du kan sige til din mor at din mand ikke kommer fordi der er ting der skal løses inden i alle kan ses som en hel familie. Hvis hun har kommentarer til det, ville jeg sige at jeg ikke vil diskuterer det men hvis hun har lyst er hun velkommen til at ringe til ham og undskylde for hvad der er blevet sagt fra hendes side af. 

     

    Jeg ønsker virkelig alt det bedste for dig! God karma herfra  :kiss