linen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    219
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af linen


  1. Jeg er her også.

    Troede vandet sev i lørdags. Var på fødegangen hele lørdag aften, ude at gå 3 km og så tilbage igen. Blev sendt hjem og skulle til kontrol igår. Blev scannet og undersøgt. De ved ikke helt om det siver så nu ser vi tiden an og ellers bliver jeg sat i gang på lørdag. Håbede på at de ville sætte mig igang igår men nej :( Håber der snart sker noget så lillemanden kan komme ud til sine forældre :bd

    Århhhhh håber snart der sker noget for jer. Massere af ve støv er sendt afsted.


  2. Jeg er her også. Er dog ikke så aktiv herinde. Læser primært med.

    Havde termin i lørdags og skal sættes igang i dag om præcis 3 timer.

    Puha - er ved at være nervøs. Gade vide hvilket forløb der venter forude? Kan de tage vandet med det samme? Eller er vi ude i et 4 dages Marathon før hun er ude?

    Min mor har lige været forbi en times tid, mens min kære far ligger på operationsbordet. Ja - lidt ironisk at han bliver opereret den dag jeg sættes i gang.

    Nårh - alt bliver sikkert fint. DET SKAL DET BARE!!!!!

    Det bliver spændende, håber det kommer til at gå rimelig hurtigt for dig og ikke bliver et flere dages projekt/maraton.


  3. Jeg lod folk hælde og i mit glas og løbende byttede min mand og jeg så glas, så det lignede at jeg drak lidt og jeg tog ofte glasset med mig og hældte lidt ud når jeg kunne komme til det.

    Hvis det er forskellige vine kan man jo også bruge undskyldningen at det ikke lige var min smag/drue.


  4. Nu er der "kun" 6 dage til mit planlagte kejsersnit. Det er sådan en lidt sjov situation man er i. På den ene side er det rart at vide hvornår det er det sker og at alt er under kontrol osv.

    På den anden side er al overraskelse væk, så tager mig selv i indimellem at håbe at vandet går, så man kan ringe og overraske manden, med at han skal skynde sig hjem vi skal afsted og alle andre når man så har født. Men så er der også bekymringer, hvad nu hvis det går i gang af sig selv og overlægen ikke er på job, hun skal jo også helst blive derinde så længe som muligt osv.

    Men jeg må indrømme at smerter, sukkersyge, forkølelse, hæm, humørsinninger og besvær efterhånden gør at jeg bare gerne vil have det overstået, så er 6 dage længe - Jeg burde jo bare nyde de sidste 6 dage af graviditeten, tænke det er sidste gang, trøste mig med at jeg trods alt ved at der kun er 6 dage tilbage osv.

    Ved ikke hvad jeg ville med dette indlæg, nok bare have lidt luft.


  5. Hi hi, det er der ingen der har sagt til mig, de spørger mere hvornår er det nu lige det er.

    Jeg tror bare jeg ville svare næsvist tilbage men i sød tone - f.eks. jo jeg så gerne h*n kom ud, kan du klare det?

    Jeg er godt nok også grumpy og hormonerne kører rundt i mit system. Jeg er vist ikke rigtig til at være i nærheden af lige for tiden.


  6. Nå jeg er ikke klar til fødslen, men fuck hvor er jeg træt af graviditeten.

    Jeg er blevet forkølet og i dag har jeg den vildelste hovedpine, når jeg ligger stille er jeg ok, men så snart jeg bevæger mig lidt rundt får jeg plukveer, der gør ondt.

    Mine hænder ogfødder sover af alt vandet i kroppen og hormonerne gør jeg er total pirrelig, der skal ingenting til før tårerne løber - bare det ikke skal være sådan her helt til den 16.