TanyaPigen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    18
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af TanyaPigen


  1. Min mand designer computerspil - for børn, men vi bildte så vores forældre ind, at de nu ville lave et spil, som skulle spilles af voksne, og de derfor skulle teste det..

    Så de testede og testede og spurgte ind til det.

    I 3.bane, kom skulle de så trykke på en knap, hvor det stod "Per", og næste knap "..... Du skal være morfar" og så spillede der en anden slags musik (tudemusik) og så græd alle :D

    Og det var selvfølgelig lavet personligt til samtlige 4 sæt bedsteforældre :wub

    Ej hvor godt! Det er virkelig en sjov og meget unik måde at fortælle det :D


  2. Ja mit er så lige blevet en realitet eftersom jeg fandt ud af i tirsdags jeg er gravid :D juhuuuuu <3

    Jeg købte en par babysokker og en body til min mand og gav i gave.. Han pakkede det ud og sagde neeeej hvor er det sødt.. (Han fattede ingenting) så måtte spørge ham hvorfor han mon fik det.. Så fes den ind og han blev utrolig glad og lykkelig...

    Vores forældre kommer og spiser på lørdag og skal der have det at vide.. Jeg har to ideer.. Enten får min mand en "jeg skal være far" t-shirt på under en lynlås bluse.. Og så på et tidspunkt i løbet af aftenen åbne blusen så teksten kommer frem..

    Eller også den med at tage et billede af dem alle, og istedet for at sige smil så sige "jeg er gravid" og få det på billede ;)

    Men kom meget genre med flere forslag.. Glæder mig helt vildt til at sige det til dem :D


  3. Hehe, han kan så få en sportsvand med tut ? :P 

     

    Min far elsker også whiskey, så det er helt klart den måde han skal have det at vide på når det sker :D

     

    Min kæreste er mekaniker/maskinmester, så overvejer lidt om jeg skulle købe en lille svensknøgle og binde et silkebånd om ( tænker blåt - fordi han selvfølgelig øsnker sig en lille junior-mester ;) ) - så fatter han måske hvad det er jeg prøver at fortælle ham :D

    Haha jo han drikker konstant pepsi max så der må jeg sætte en tut på haha :D

    Perfekt! Min mand er også mekaniker så det kunne man jo godt.. Mit bånd skal nok bare være lyserødt ;)


  4. Jeg har en ide om at bedsteforældrene skal have overrakt en invitation hvori der står noget lignende: "Kære mormor og morfar, I er inviterede til min fødselsdag ca. d. (terminsdato) på hvidovre hospital.

    Kærlig hilsen jeres første barnebarn."

    Så håber jeg lidt at kunne snige mig til at filme dem mens de læser det.

     

    Og så synes jeg at ideen med at stille op til foto og sige "jeg er gravid" i stedet for "smil" er helt genial ! Virkelig sjovt.

    Vores svoger og svigerinde får nok en t-shirt til deres lille dreng hvor der står: jeg skal være fætter (eller lign).

     

    Der er så mange gode måder at gøre det på - og jeg synes det er en genial tråd ! :loveshower

    Ja jeg suger også ideer til mig hehe.. Men det er jo også dejligt i andre kan suge til jer :D

    Jeg kunne altså også godt finde på den med at sige "jeg er gravid" istedet for "smil"., men så tror jeg egentlig jeg ville lade som om jeg tog et billede og istedet filme det måske.. :D


  5. Vi har købt bøgerne "fortæl farfar/farmor" som mine svigerforældre får. Og en body til svigerinden hvor der står "så er det nok! Jeg ringer til faster!" Som vi pakker ind sammen med et lille digt bygget på "inde i (mit navn)s mave er en lille babygave....." Og så personificeret med faster/farmor/farfar og noget der rimer på det

    Vi arbejder stadig på de helt rigtige rim, meeen mon ikke det kommer? ;)

    Overvejer om min veninde skal have det via et påskeæg. Altså et æg man puster (puster blomme og hvide ud af) og så kommer en lille note indeni via det lille hul man laver :)

    Det er da virkelig opfindsomt.. Kan rigtig godt li den med påskeægget! :D


  6. Altså hvis din cyklus er på mindst 40 dage er der ingen grund til at teste før det hvertfald. Og så ville jeg nok bare nøjes med at teste en gang om ugen, for HCG hormonet stiger så langsomt, at den vil alligevel næppe være negativ den ene dag og så bragende positiv den næste.

    Pøj pøj med projektet!

    Ja indtil videre er den så lang.. Håber da den snart gider blive kortere.. (Eller holder sig helt væk de næste 9 måneder hehe) Har kun haft min menstruation 2 gange på 6 måneder.. Det kunne også være man skulle tage ÆL tests for så kan jeg da regne mig frem til jeg får næste mens.. 40 dage er længe at vente.. Men du har nok ret..


  7. Jeg overvejer at fortælle min projekt gruppe det ved at tage et billede af dem og i stedet for sige "smil" så sige "jeg er gravid" så har man deres reaktion på billede :p. Og så jeg købt to bodyer til mine og min kærestes forældre hvor der står "hvis jeg ikke får min vilje ringer jeg til min mormor og morfar" og "min farmor og farfar elsker mig" og så får de nok også en ramme hvor der står "billede kommer til oktober". Er bare pt i hang med at overveje om det er kujonagtigt at sende det med posten :).

    Synes den med papiret bag på vesten er mega sødt! Men ville måske også være bange for at han blev ked af andre vidste det før ham, men der kender du ham nok bedst :)

    Argh ville det ikke være bedre at give den personligt istedet for post.. Så får du også reaktionen med (det er da noget af det bedste)

    Nej han ville synes det var smadder sjovt.. Men så er det jo også meningen de andre ikke skal sige noget til ham lige med det samme, så jeg skal lige arbejde med teksten hehe..


  8. Vores var nok mere sød end sjov, men vi gav alle bedsterne en ramme med et lille digt om at fyldet til rammen kom når storken havde været der i xxx-måned.

    Min mand sad afventende i stuen da jeg testede, så han fik det øjeblikkeligt at vide af en grædende, grinende og meget hormonel kone. Men det kom nu ikke bag på ham, for jeg havde været træt og humørsyg lige siden æl :P

    Jeg synes din idé med rygmærket er genial :D (Medmindre han er sådan en, der kunne blive ked af at andre vidste det før ham?)

    Nej han ville ikke blive ked af det.. Jeg tror tværtimod han ville synes det var rigtig sjovt når han fandt ud af det :D


  9. Wow!

    Hver anden dag er vist lidt overdrevet i forhold til din kæreste/mands sædceller jo gerne skulle nå at gendannes inden han "skyder" dem af :) :)

     

    Ja både og.

    Stoppede med p-piller februar 2013 og fra marts til og med juli havde jeg en ok cyklus på 33 dage.

    Men fra august og til december gik der kludder i det.

    Delvist pga en operation.

    Men januars cyklus var på 35 dage og hvis jeg skal tro på min krops signaler og ÆL-tests, havner denne cyklus på 28 dage.

    Hvilket er ret så overvældende :)

     

    Ja jeg forstår godt din frustration

    Er det jeres første ?

    Håber jeg da for dig..:D Kunne være rart hvis den gad blive normal :) og 28 dage kunne jo ikke blive bedre :)

    Ja det er den første.. Underligt nok har jeg egentlig aldrig haft noget stort ønske om at skulle være mor.. men det sidste års tid har mit omsorgsgen simpelthen taget over, og nu kan jeg næsten ikke vente til den dag vi skal have en lille <3

    Jamen jeg troede også at man ligesom kunne skyde det hele af, og skulle samle sammen til nye og friske sædceller.. Men jeg læste en artikel fra en fertilitets læge der skrev at selvom man sexede hver dag feks, ville det ikke give dårligere chancer for graviditet i forhold til sædceller.. Så det er det jeg går ud fra.. (Ja og så er det jo også bare skønt mest ekstra sexeri) ;)


  10. Altså...Måske vil nogen mene at det er lidt overdrevet, men begynd sådan ca om 1 uge og så frem til næste gang mens kommer.

    Ja det er mange dage og mange tests, men en mulighed når cyklus er ustabil.

     

    Jeg tester selv fra et par dage efter mens slutter.

    Altså, jeg snakker om ÆLtest.

    Når mens lige er slut, skal du jo have ÆL før du igen kan teste for graviditet 14 dage efter.

    Er pt i den situation at mens måske er ved at stabilisere sig :yay

     

    Men det er stadig for tidligt for mig at tro på det.

    Jeg tænkte nu mest graviditetstest :D vi har lavet den aftale herhjemme at vi sexer hver 2. Dag så må der da være en chance for at ramme ÆL hehe.. Hvis det ikke virker så prøver jeg med ÆL tests fra næste cyklus.. ;)

    Ej hvor dejligt for dig! Har du haft ustabil cyklus efter stop af prævention? I så fald hvor længe siden er det? Det er møg irriterende når man bare gerne vil vide hvornår der er gevinst :(


  11. Hvordan fortalte eller vil i fortælle jeres mænd og nye bedste forældre at der er familieforøgelse på vej?

    Jeg har to ideer til hvordan jeg vil gøre.. Min mand kører motorcykel og er derfor medlem i en klub.. Enten vil jeg ringe på omgangs klokken og sige min mand og jeg giver en omgang, og tage en lille body frem jeg har kig på hvor der står "my daddy drives a harley" :D eller også vil jeg være lidt mere drilsk og sætte et skilt på ryggen af hans vest hvor der står "jeg ved det ikke endnu, men jeg skal være far" :D

    Andre ideer? Også meget gerne ideer til hvordan jeg kan sige det til bedsteforældrene.. (Jeg er desværre ikke gravid endnu, så kun ønsketænkning pt) :D