ByChoice

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    263
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af ByChoice


  1. Hvordan er jeres middagslure efterhånden. ?

    Det sidste stykke tid synes jeg bare det har været en kamp uden lige. Han bliver ved at sætte sig op og hiver og flår i alt fra fluenet til overstykke. Får fat i Baby alarm hvis den er på. Uanset hvor den sidder. Putter hovedet ud gennem siden af fluenet . Sidder og vugger. Nærmest hopper. Prøver jeg at gå ham i søvn er det også galt for så vil han jo se hvor vi kører hen. Alt imens han bare gnider sig i øjnene og gaber af træthed. Og kæmper for at holde sine øjne åbne. Indimellem bruger jeg op til 45 min på at få ham til at sove.

    Og dp siger at hun bare siger han skal lægge sig ned et par gange så gør han det og så sover han.

    Det samme med min mor.

    Nogle gange har jeg ladet ham sidde op og sove fordi jeg simpelthen tænker det er bedre end ingenting. Med det resultat det er 30 min. Åååhh. ..


  2. Vi har snakket om det at skulle have nr 2. Men vi er langt fra sikre på noget. Vi tænker meget økonomisk, samt at vi ikke har nogen bedsteforældre rundt hjørnet til at hjælpe hvis man sidder med røven i vandskorpen. Og så har vi en dreng med krudt i røven, og ikke sidder stille længe af gangen, hvilket er fantastisk. Men hvis vi skal kunne pleje vores forhold så kræver det jo at vi ikke er udslidte når Marco er lagt i seng. Og hvis vi så skulle have en til, tør jeg ikke tænke på hvordan forholdet ville blive. Der er ikke meget overskud eller tid til at pleje hinanden. Så pt er vi mest for at kun ha et barn og så må tiden vise om det bliver sådan


  3. Det er altså bare en skøn alder. <3

    Magnus er også vildt sjov i øjeblikket og mega kærlig. Det er så skønt. Han er 14 mdr. nu men går ikke endnu selvstændigt. Han har aldrig haft så travlt med den del.. men så gør han så meget andet.

    Han er begyndt at sætte ord på flere ting og synger med på Andreas sang. Er generelt meget musikglad og har rytmesans..

    Han brød sig ikke særligt om dagplejen i starten, men var også ramt af en del sygdom og tigerspring i starten. Nu går det dog rigtig godt.

    Jamen det går faktisk ok. Tak fordi du spørger :)

    Vi blev skilt i marts måned og er netop ved at afslutte papirarbejdet i forhold til huset. Manden køber mig ud.. pt bor jeg ved min mor. Både for at komme ovenpå mentalt men også for at få sparet penge sammen til ny bolig, møbler osv. Det fungerer ok.

    Jeg går stadig i behandling (og starter formentlig snart på noget mere) og bliver stadig fulgt af sundhedsplejersken. Det er lidt op og ned, men hovedsaligt på vej i den rigtige retning :)

    Jeg fik også nyt arbejde inden barslen sluttede helt, og det går rigtig fint. Det er stille og roligt og absolut ikke noget, man får stress af. Lige hvad jeg har brug for pt.

    Marco hadde heller ikke travlt med at skulle gå, det kom fra den ene dag til den anden, de skal bare lige knække koden. Går Magnus med gåvogn? Har givet ham lov til at gøre tingene i hans tempo


  4. Klaudia er blevet 1 år og går meget med sin gå vogn eller langs sofa/sofabord og er begyndt at kunne stå uden støtte. Hun har et par prewalkers men nu hvor foråret/sommeren på vej så kommer min tvivl om hvilke sko hun skal have? Hvad har i gjort jer af tanker?

    Min søn får ikke sko før han kan gå helt uden at han skal holde i noget/nogen


  5. Vi bruger stadig puslebordet. Hun ligger mærkeligt nok stadig nogenlunde stille her. Hun skal gerne have noget at disse med - for det meste bliver det sutten eller hendes sokker som hun hiver af. Hun kan IKKE lide når jeg holder hendes ben sammen for at tørre hende (nødvendigt ved afføring jo)

    Men det er fuldstændig umuligt at at skifte hende på andet end puslepuden. Når jeg er hjemme hos andre og har hende på gulvet, sofaen, sengen så vender og drejer hun sig og vil op at sidde, fuldstændig som I beskriver... så her skal det virkelig også gå hurtigt..

    Hvordan tørrer i dem egentlig nu? Ved en tisseble bruger i så vand eller andet at rense med eller kommer I bare en ren ble på uden noget? Og ved afføring bruger I så kun vand? Jeg spørger bare fordi jeg er nysgerrig på hvad andre gør. Vi bruger stadig det der hedder Olivy til at rense med efter en tisseble (og baby vatrundeller) ved afføring bruger vi vand og vatrundeller. :)

    Vi bruger bare vådserviet både ved tis og afføring


  6. Bruger i andre stadig puslebordet?

    Jeg synes virkelig det er svært her. Han vil på ingen måde ligge stille, vender og drejer sig, sætter sig op, drejer om på maven osv. Hvis det kun er en tisse ble kan jeg skynde mig så går det. Men er der afføring så ender det ofte med at være overalt, på hænder, puslebordet, håret, tøjet, fødder etc. Han får gerne noget at kigge på imens men nu er han begyndt at smide tingene på gulvet og ligger han med noget er det ikke interesserant længe nok. Nu har far også ferie så når der er afføring leger han pauseklovn imens jeg skifter. Skal jeres også underholdes så meget ved skift?

    Jeg er desuden bange for han falder ned en skønne dag, men bordet er godt særligt når der er afføring. Jeg er ikke meget for at skulle skifte på gulvet, men det kan jo blive en nødvendighed..

    Det er længe siden vi opgav puslebord


  7. Og så er den lyserøde version fuldstændig udsolgt alle steder... Er det kun farven eller bliver der i bogens sider gjort forskel - altså står der f.eks. "Skriv om din drengs første fødselsdag" i drenge versionen? Eller står der bare "dit barns fødselsdag". For hvis der ikke er forskel i indholdet ville jeg nok ikke have noget i mod f.eks. At købe den kønsneutrale grå Bog i stedet...

    Blev lige i tvivl, men det er denne her http://www.babysam.dk/mine-forste-ar-gron ikke?


  8. Hehe. Hun passede faktisk str 19 bedre - som i lige nu altså. Men så var der bare ikke rigtig plads til at vokse i og det skal der jo også være..

    Og tak for svar med bogen. Så tror jeg også jeg vil kaste mig ud i den. :)

    Okay ja de siger jo der skal være 1,5cm mener jeg


  9. Så har Freya fået sine første par sko. Str 20. :)

    Betalte en arm og et ben for dem - kunne sikkert have fået billigere sko andet steds, men Freya vil ikke sidde i klapvogn eller være på armen længe af gangen og hun stikker af, hvis man sætter hende.. Så efter 40 minutter i 3 forskellige butikker ville hun ikke mere.. Det var i sidste butik vi fik hjælp og fandt et par der passede hende.. Så havde jeg altså ikke overskud til at takke nej til skoene bare fordi de var lidt dyre.. Vi skulle bruge dem og de passede og Freya ville ikke mere...

    Er der nogen af jer der har bogen "Mine første år". Er den god? Jeg har ikke haft nogen bog for det første år og overvejer om jeg mon kan udfylde for det første år nu.. Og hvor længe går den til? :)

    Sikke en lille fod


  10. Nogen der ved hvor/om man kan få heldragt med lynlås , som ikke er natdragt og som helst har lynlås hele vejen ned i det ene ben så det samtidig er nemt at skifte ble ?

    Har du prøvet at Google? Fandt både på kidsworld og stylepit


  11. Hvad giver i andre og spise der omkring kl 14-15? Ville mene at det skulle være en form for mellemmåltid men intet synes at mætte Noah. Frugt mætter ikke nok så enten hvis jeg trækker den lidt bliver han jo naturligvis sur og tvær hurtigt. Og giver jeg ham for meget altså et egentlig måltid som han jo faktisk efterspørger , ja så kan han ikke spise meget aftensmad.

    Hvad plejer i at gøre på det tidspunkt ?

    Marco spiser i vuggestuen, og der har han med lidt frugt, gerne blåbær, blomme, kiwi, vindruer, æble hvad vi lige har. Og han har gerne to slags med


  12. Hvis du har en tynd flyverdragt, hvad skal du så bruge en termodragt til?

    Har kun overvejet at købe den, for synes den har flere gode funktioner. Men har ikke helt besluttet mig, da vi jo har købt regndragt, som er med for, og kan derfor bruges de dage det er koldt og vådt. Men synes en termodragt (eller todelt) er fin da den kan bruges som overgangs og kan bruges under regntøj - sammen med uld. En tynd flyverdragt har ikke samme tålighed som regntøj, og derfor vil jeg gerne have mulighed for at give dem - i børnehaven- to valg i forhold til regntøj. Han kan også have den på og så bare regnbukser udover hvis ikke det regner. Men vi er forskellige og børnehaver er forskellige. Vi er en del ude hvor min søn går og kravler rundt på jorden. Så derfor må jeg have flere muligheder.


  13. Hvad køber i til de små nu når flyverdragten bliver for varm?

    Jeg troede egentlig bare at man skulle have et sæt termotøj, og har også et par bukser men de er nok for små inden foråret er forbi, men synes generelt ikke at jakkerne er særlig kønne.

    Så har kigget lidt på softshell tøj også, men udover at de er pænere og dyre har jeg ikke helt gennemskuet forskellen, så hvad køber i og hvorfor?

    Vi har købt ham en parkdress (en tynd flyverdragt) og så har vi en regndragt, vi skal ha købt en termodragt men venter lidt endnu


  14. Mja... Mest på at hun selv styrer og tager til munden... Til morgenmad får hun (ud over brød som jeg spiser) dadler og blød pære og en grødsmoothie. Til frokost plejer jeg at have en almindelig smoothie af en art, lidt agurk og tomat og så det jeg selv spiser. Og så til aften får hun det samme som os (evt lidt agurk også, hvis hun ikke rigtig vil vores..) har aldrig prøvet middagsglas... Men ugen.. Hun bliver det tilbudt men spiser ikke altid så meget...

    Jeg tror at hun ikke er mæt nok til st sove om natten, at det er derfor hun ikke sover om natten


  15. Ja en lille lur er fin.. Men hvad gør man når hun af sig selv så sover 1.5 time? Så er det pludselig lidt en lang lur..

    Synes det med maden er svært.. jeg tilbyder hende men hun er ikke voldsomt interesseret og spiser ikke altid så meget.. jeg tilbyder også bryst men det spiser hun heller ikke meget af om dagen.. Men igen små maver giver mindre portioner... derfor jeg synes det er svært at vurdere om hun er mæt..

    Jeg tror jeg så ville begynde at støvsuge eller andet der kunne vække hende.