LilleMy

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    88
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af LilleMy


  1. takker for ve-støvet og de gode tanker.... Det viste sig at være en yderst effektiv hindeløsning :D vores dejlige søn blev født i går aftes kl. 20.27. alt gik vel & vi var hjemme igen ved middagstid idag :loveshower Fødselsberetning følger senere - vil lige nu nyde min dejlige familie :biglove


  2. Ser generelt ikke sport - det gør F til gengæld... så det sker alligevel forholdsvis ofte at jeg sidder og strikker med sportslyde i baggrunden (skal stadig fokusere så meget på strikketøjet at jeg ikke kan følge ordentligt med i noget alligevel, så det er ok :D)


  3. kan sagtens forstå du er ved at blive utålmodig & krydser helt klart fingre for i ikke skal vente alt for længe før karret skal i brug :goodluck

    Mener ikke konsultations jordemoderen plejer at lave nogen underlivs-undersøgelse med mindre man får lokket dem til at lave hindeløsning (som desværre ikke altid hjælper - men det er da forsøget værd....)


  4. Vi tog på sygehuset i Fredags og snakkede med dem om igangsættelse, men lægen var ikke så villig som vi havde håber. Blev tilbudt at blive indlagt til aflastning men takkede nej og blev sendt hjem på krykker. De var ret forundrede over, at jeg ikk ehavde henvendt mig noget tidligere så jeg kunne få hjælpemidler. Men jeg er selv ansat inden for systemet og er nok ikke så god til at være "patient". Lægen mente, at en igangsættelse nu, i værte tilfælde ville kunne komme til at tage 2-3 dage og måske ende i kejsersnit...Æv.

    Skal til jordmoder idag og har termin på søndag, så snakker lige med hende om, hvad vi stiller op. Tænker, at når terminen er nået så er lægen måske mere villig til at give det et go?

    Vil jo egentlig bare allerhelst have, at det går igang af sig selv...gerne nu! :loveshower

    Håber igangsættelsen gik bedre end han stillede i udsigt til at starte med :kram2


  5. har ikke haft så meget overskud det sidste stykke tid, så beklager den sene opdatering :blush

    Tror så småt jeg efterhånden har indset at lillebror ikke har tænkt sig at komme ud af egen fri vilje..... der sker ikke det fjerneste... Fik en hindeløsning ved jordemoderen i torsdags, men det gjorde desværre ingen forskel (ud over lidt blødning fredag). Hun kunne så også konstatere at de plukkeveer jeg har ikke gør det store til forskel - alt var fint blødt og klart til at "komme i gang", men stadig livmoderhals tilbage og ikke nævneværdigt åben :box

    Planen fremefter er:

    • mandag (41+3): scanning for at sikre han stadig trives derinde (men de er de nu alle meget sikre på han gør)undersøgelse + hindeløsning
    • fredag (42+0): såfremt han endnu ikke er kommet ud igangsættelse - med mindre der er mange spontane fødsler... så vil igangsættelsen blive udsat til mandag (42+3)

    så jeg håber meget at en hindeløsning i morgen kan give noget mere end den i torsdags... ellers må jeg snart igang med alle de gamle råd til hvordan man sætter en fødsel igang - overvejer amerikansk olie (kender én det har virket for 2 gange...)

    MEN... har til gengæld nyt min dejlige datter hele weekenden & hun har nu været helt god til at lede mine tanker over på alt muligt andet (bl.a. julehygge i store mængder) :loveshower


  6. Endnu en dag med sygdom og en MEGET træt mor, gad vide hvornår det vender

    god bedring :kram:

    .oO tænker på min storesøster der skal til jobsamtale idag :goodluck

    .oO glæder mig til veninde-strikke-hygge-besøg idag

    .oO er træt af regelmæssige plukkeveer der går i sig selv hver nat når jeg sover......


  7. hold da op nogle år i har været igennem :( kan helt sikkert godt forstå du har svært ved at rumme det hele & er glad for at læse at du går til psykolog - håber du har fundet én du føler tillid til :kram:


  8. er offentligt ansat og får 8 uger med fuld løn inkl. diverse tillæg før terminsdato (bliver så til mere hvis man går og leger elefant....) og 26 uger efter fødsel :)


  9. Det lyder som om i har haft en dejlig weekend! :)Sender en masse :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd Og håber at lillebror snart bliver klar til at komme ud :)

    mange tak for ve-støvet... håber det er effektivt :D

    Jeg sender også lidt vestøv til dig og hååååber, der kommer noget retur :)

    Med det samme jeg har noget i overskud skal jeg nok sende det videre asap - håber ikke du kommer til at vente lige så længe

    :goodluck


  10. nu skal jeg starte med at sige, at jeg er socialdemokrat, hvilket nok også er ret tydeligt ud fra mine holdninger...Jeg kan slet ikke se, hvorfor der skal sparres. Hvorfor dropper vi ikke skattestoppet, og alle hjælper til igen med at få opretholde en hvis standart på velfærdsområdet...Ellers synes jeg måske man skulle sparre lidt på den bro fra sjælland til tyskland, hvorfor udsætter man ikke den, og sparre pengene der.Jeg synes altid man skærer på ældre området og vores børn kommer til at betale, og det synes jeg bare ikke er i orden. Det er dem som har opbygget vores samfund, og så skærer man hos dem som tak, og vores børn er fremtiden, som åbentbart også er ligemeget.

    er næsten 100% enig i ovenstående...... skal bare bytte socialdemokrat ud med SF'er :D

    synes også godt om at spare på kunst i rundkørsler... men absolut ikke om at indføre brugerbetaling ved lægen - tror det vil have alt alt for store konsekvenser...


  11. Godt at høre det går bedre med luren igen :)

    Røskva havde også af og til nogle perioder hvor hun sov helt forfærdentligt.. men det var både nat og dag. Det forsvandt altid lige så pludseligt som det kom, uden vi fandt nogen forklaring på det (havde hende også forbi en ørelæge - men der var ikke noget at komme efter...).

    Heldigvis er det meget lang tid siden vi har oplevet det :)

    Håber hun fortsætter den gode stil med luren :jul2:


  12. Så fik jeg været hos jordmoder. Som sagt er mit bækken helt til rotterne og hun konstaterede da også, at jeg har en kraftig forstuvning af hele bækkenet + symfyseløsning. ...og så fik jeg tilbudt en akut tid hos en af lægerne mhp. at få sat fødslen i gang, så jeg ikke skulle gå og have ondt længere end højst nødvendigt!Lillepigen er ca 3100 g og står rigtig dybt og helt fast og er klar til at komme til verden og det har godt nok sat mange tanker i gang i hovedet.Kæresten og jeg er enige om, at se tiden an til mandag og så måske ringer og lave en aftale, hvis jeg fortsat har meget ondt.

    Det lyder godt nok ikke rart med forstuvning af bækkenet :kram2 - hvor lang tid regner de med der går efter fødsel til de bliver bedre?? Er dog glad for at høre de tager dine smerter alvorligt og tilbyder ingangsættelse - er det gået bedre i weekenden??


  13. Vi har til gengæld haft en super hyggelig weekend med besøg af min mor og lillebror :yay Det var den eneste weekend inden jul vi havde mulighed for at ses, så vi havde da håbet lillebror var kommet inden - men det bestemmer man jo så ikke lige selv... Under alle omstændigheder blev der julet og hygget til den store guldmedalje :jul3: Det er skønt når vi har muligheden for at ses - min mor bor på Thyholm & køreturen tager ca. 4½ time så det er desværre ikke så tit som vi kunne ønske.

    Idag har jeg fået færdiggjort mine sidste strikke-hængepartier - en uldvest til lillebror og hjemme-sokker til både Frederik og jeg.... så nu burde der ikke være mere der skulle nås inden han kommer....... og det må han altså gerne snart gøre... :bd

    Fik akupunktur i torsdags og Zoneterapi i fredags... begge dele med henblik på at gøre kroppen klar til fødsel.... men det havde desværre ingen effekt (andet end lidt flere plukkeveer og noget slimprop...) Så alt i alt må min krop og lillebror jo åbenbart ikke være helt klar endnu.. :ba

    Jeg har en tid ved jordemoderen på Torsdag hvor hun vil give mig et tjek & en tid til scanning + hindeløsning :)