kps88

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    121
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af kps88


  1. Jeg har bestilt min på 24med.dk for der er jeg medlem og køber tit vitaminer derinde (man optjener point hver gang man køber, så jeg havde 50 kr jeg kunne trække fra og derfor kostede den kun 300 kr pp og der kom så 34,5 ny point på min saldo, som jeg kan bruge næste gang).. Men hvis du søger på doppler, så kan man købe dem forskellige steder, den min søster har, er den der er reklame for herinde..

    Skriver du lige om den er god og om den er nem og bruge når du har fået den.. er lidt spændt på den er god


  2. Hvor dejligt.... Vi håber at vores lille ært blinker til os i morgen....jeg er mega nervøs, til trods for en hulens masse graviditetsgener

    Det skal nok gå.. Jeg har også været meget nervøs da jeg blev iui med 3 follikler.. Så mine bekymringer var om der så var 3 foster - sidder det hvor det skal- er der hjerteblink osv. Har ikke rigtig nogle symptomer.. Men det så fint ud det hele og så skal jeg til scanning igen om 2 uger..


  3. Jeg er stadig helt hooked på saltlakrids. Tyrkisk peber ryger altså ned pt - ved godt der er blandede meninger om den lakrids, men det er sgu svært at nægte sin krop noget den bare craver så meget!

    Ej jeg har det lige som dig lakrids bolcher med pulver i...Mmm