Camils

Medlemmer
 • Content count

  2,598
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Camils


 1. On 9/2/2017 at 0:19 PM, Camillat said:

  Jeg fik lige koebt en laekker uldjakke til Noah! Jubiiii :glad

   

  Ellers har jeg nemlig en Lego overgangsjakke til ham, men han ville helst bare have sin uldjakke paa baade foraar og efteraar, saa der maa en stoerre stoerrelse hjem :) 

   

  Lækkert! Og tak for tippet :D De er jo absurd hurtige, jeg bestilte tirsdag og det kom onsdag :o


 2. 12 minutes ago, Mrs-Rina said:

   

  Det er dælme også svært med de størrelser! Jeg overvejer mega meget en Reima, men er nemlig også helt i tvivl om størrelsen.. Er Reima stort eller småt i størrelse? :chin: 

   

  Vi er SÅ glade for vores Reima. Her bruger han også samme størrelse i tøj som i flyverdragt :)


 3. 7 hours ago, Mrs-Rina said:

   

  Det er sådan en universel regel, der bare skal pille af <_<:kram2 rigtig god bedring med ham!

   

  Tak! L siger at han har spist godt i dag, så det er store fremskridt! Og jeg er på vej hjem og har lige modtaget billeder om, at de er ude og hygge i sneen :wub Så jeg tror, at det synger på sidste vers for denne omgang (antijinx!) 


 4. 7 hours ago, Mrs-Rina said:

   

  Det er sådan en universel regel, der bare skal pille af <_<:kram2 rigtig god bedring med ham!

   

  Tak! L siger at han har spist godt i dag, så det er store fremskridt! Og jeg er på vej hjem og har lige modtaget billeder om, at de er ude og hygge i sneen :wub Så jeg tror, at det synger på sidste vers for denne omgang (antijinx!) 


 5. Det her sygdom bliver bare ved! Manden havde Adrian til læge i går, og det lille pus har influenza :( Hvorfor sker sådan noget aldrig på belejlige tidspunkter? Jeg må maks have 12 fraværsdage i praktikken, ellers dumper jeg. Og manden er stadig i gang med sin prøveperiode på hans nye job...


 6. I min søns vuggestue er der en stor tavle med felter til hvert barn. Her er et felt til diverse (f.eks. har sovet dårligt, mangler tøj i kassen osv.), et til søvn, og et til afhentning. Jeg synes det fungerer så fint, for der er på ingen måde nogen sure miner, hvis man kommer før eller efter det skrevne tidspunkt. Det bliver mere set som en retningslinje, netop også så de kan tilrettelægge deres dag, og måske ved, hvor mange, der skal med ind til børnehaven (han går i integreret institution), hvis de bliver hentet sent :) 


 7. 8 hours ago, Aja said:

   

  Ååh ja. Clara har opdaget at hendes puttekasse er en glimrende skammel, så den bærer hun med sig overalt og kravler op i sofa, på stole osv. 

  Vi skal godt nok til at passe på :D:rolleyes 

  Jeg kan godt huske hvor nervøse vi var, da Adrian startede ud med at kunne kravle op på de ting. Det var så også mest fordi han mente, at han da skulle tage den på hovedet ud over kanten, når han skulle ned. Men det er så også længe siden han startede på det, og vi lærte ham hurtigt, at det altså var fødderne først :lol

  Men de er nogle små baryler, sådan at gøre deres forældre nervøse :D


 8. 9 minutes ago, SDB said:

  Rigtig god bedring med ham :kram2 

   

  Tak! Jeg håber virkelig det er hjørnetænderne der driller ham. Han er ved at få alle fire på én gang og savler helt vildt. Hans lysegrå savlesmæk var i hvert fald mørkegrå her til aften :rolleyes


 9. 3 hours ago, louisevibe said:

  At jeg endelig havde overskud til at tage til frisør. Det var virkelig tiltrængt og det er skønt ikke at have hår alle vegne ;) 

   

  Selfies bliver så bare aldrig min stærke sidde :blush

   

   

  IMG_2614.JPG

  Det må have været skønt at komme ud og gøre noget godt for dig selv. Du ser godt ud! 


 10. 13 hours ago, SDB said:

  Åh det går lige i mor hjertet når Mie insisterer på at sove med far. Trisser ind til ham i dobbeltsengen og bare ligger sig til at sove så sødt :wub 

   

  mine to fylde måse der nu har gjort jeg er forvist fra dobbeltsengen :lol 

   

  Årh :wub Også selvom du er forvist :lol


 11. Vi har altid haft pusleplads på min søns værelse. Vi har en skål til vand, og inden vi flyttede (nu har vi badeværelse lige ved siden af værelset) gjorde vi det, at vi om aftenen kogte vand og hældte på en termokande, som så stod på puslebordet. Dagen efter var det kølet nok af til at man kunne bruge det uden at brænde sig :)


 12. 55 minutes ago, Mrs-Rina said:

   

  Jeg gætter på han sidder roligt? ;) B gør ikke. Ikke engang tilnærmelsesvis. Overhovedet :D

   

  Vi tog bøjlen af Tripp Trapp stolen da Adrian begyndte at kravle ud over den. Tror han var omkring et år der. Han sidder noget mere roligt, men kan stadig være en bølle der rejser sig op og prøver at kravle ned før vi er færdige med at spise :)


 13. 2 hours ago, Fru.Mor said:

  Godt, han er blevet frisk! :yay

  Herhjemme er A både syg, pyller og grænsesøgende :o 

   

  Åh det er altså en dårlig kombi, der også tester mor af! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange han har kastet med ting eller slået efter mig i dag :unsure

   

  Jeg håber A snart bliver rask :kram2


 14. 7 hours ago, Fru.Mor said:

  Du må lige give en Update, når I har været afsted :)

   

  Ja, han er sgu hårdt ramt :(

   

  Det kan jeg godt forstå :yay

   

  7 hours ago, Aja said:

   

  God ide at ringe i dag.  Clara havde også  3 dage med feber i sidste uge eller det  vil sige ikke feber om morgenen men om aftenen og natten var den oppe på 40! Det synes jeg ikke var rart! Vi var i kontakt med lægen af flere omgange, men fik bare besked på at give lidt panodil. Men hvis det fortsatte længere så ville de gerne de hende.  Hun ville heller ikke spise alverden. 

  Håber ikke det er noget :kram2 

   

  Tak for jeres tanker. Vi endte faktisk med ikke at tage af sted. Han havde ingen feber i morges, og har heller ikke haft noget i dag. Jeg har dog holdt han hjemme for at få ham helt ovenpå. Det har vist været en god idé, for han har virkelig været pylret og testet grænser :huh


 15. 7 minutes ago, Fru.Mor said:

  Ja, efter så mange dage ville jeg. Jeg kimer generelt ikke vores læge ned, men uforklarlig og høj feber i så mange dage, det ville jeg have undersøgt.

  Bare til info: A har lungebetændelse (og øjenbetændelse <_< ), og han både drikke og spiser fint, så det er ikke altid et pejlemærke. Altså jo, men det fortæller jo ikke, om de bør have penicillin.

  Rigtig god bedring med ham! :kram2

   

  Og mega tillykke med din eksamen i dag :yay

   

  Tak for hurtigt svar :kram2 Du bekræfter bare mine tanker, så lægen får et kald i morgen. 

   

  God bedring med A. Det var da en masse ting lige oven i hinanden :(

   

  Og tak! Det er skønt at få overstået! :D