MuttiT

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    132
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af MuttiT


  1. Hej.

    Vi gik til lægen efter 8 måneder mest for at få en god snak fordi vi var frustreret. Vi har en i forvejen.

    Vi fik en rigtig god snak og hun sendte os videre for at få tjekket om alt så fint ud hos mig og så svømmerne kunne blive tjekket også. Så var det ligesom på plads.

    Vi nåede kun at tjekke mig, og det gav mig ro at vide at alt så fint ud. Måske det var det, der gjorde at vi måtte aflyse tjek af svømmere, fordi jeg var blevet gravid, kan man jo ikke bevise, men jeg tror på, det var det ,der skulle til hos os, når jeg ser tilbage. Det fylder så enormt meget som du selv siger.

    Min svorger og hans kone har et barn og har nu prøvet i 2 år - sidste år i selvbetalt behandling - det viser sig hans sædkvalitet er meget lav. Hvordan de har fået lavet den første uden problemer og rimelig hurtigt vides ikke. Om de har været enormt heldige eller sædkvaliteten er blevet ringere siden er også en mulighed.

    Med ovenstående vil jeg bare sige. Tag til lægen i første omgang for at få en god snak og måske aftale et forløb - så det giver jer ro.

    Af sted med jer


  2. Ja, du kan lave maveøvelser..

     

    Jeg gik til gymnastik lige indtil jeg fødte sidste gang..

     

    Lige nu cykler jeg ca. 20 km hver dag (til og fra arbejde) og løber 3 gange om ugen.. 

     

    Du kan sagtens motionere - lyt til kroppen den skal nok sige fra..


  3. Så blev blodprøven taget, så er det ventetid, igen,

    Igen, igen!

    Spurgte dem hvordan vi gør, hvis blodprøven er noget skidt og HcG ikke er i niveau- de lovede mig, at så skulle vi nok få styr på en plan. Så jeg må sidde på nåle og ringe til lægen 8:00 i morgen, hvor svaret jo selvfølgelig er positiv, det har vi nemlig aftalt med lægen ;)

    Selvfølgelig er det positivt.. :kiss Krydser alt for jer  :)  


  4. Tusind tak for alle kommentarer piger :) Det varmer rigtig meget.

    HcG var 35XX, jeg synes det virker lavt (men kan jo ikke sammenligne med M., hvor det var 16XXX på samme tidspunkt). If. Lægen var det fint højt, men som han sagde, så kan kun en skanning bekræfte, om alt ser godt nok ud. Han var ked af, at de ikke havde kunne få en skanning via sygehuset. For at vi kan få sygehuset til at lyttet bedst muligt, så skal jeg ikke have taget blodprøve før mandag nu, så har vi givet det tilpas mange dage, mener han, og hvis det er fortsat på samme måde, så vil vi kunne overbevise dem om en skanning der. Det betyder, at der først er svar på blodprøven tirsdag, altså kommer der til at gå knap 1 uge. Fik igen besked om, at jeg skal ringe ved stærke smerter og tiltagende blødning med klumper.

    Senest er der kommet en mørk klump, lille bitte, tilblandet udflåd, det kunne godt ligne en sårskorpe (undskyld detaljerne).

    Vi er meget i tvivl mht. Skanningen i morgen, om vi skal tage den eller lade være, men den burde kunne give os ro, bare lidt. Jeg vil prøve at ringe og tale med dem senere, måske kan de give deres besyv med.

    God idé at drøfte det med stedet hvor du skal scannes.. Jeg tænker I da bare skal af sted, så i kan få ro :kiss 

    Pøj pøj og er sikker på den lille har det godt og tryk der inde i sin hule. :loveshower


  5. Så er først graviditetslægebesøg klaret - er i dag 9+0 og der var heldigvis intet at sætte en finger på med mig og mine tal :-)

    Venter nu i spænding på indkaldelse til nf

    Misundelige.dk :yay

    Dejligt, så er du et skridt tættere på NF :)


  6. Uh har en af de dage, hvor jeg bare ikke kan koncentrere mig.. Synes der er laaaaang tid til jeg bare skal til lægen.. Vil jo så gerne fortælle hele verden det.. Nå tålmodighed må findes frem...

     

    Synes allerede at min mave bliver større i løbet af dagen.. Det kan da ikke passe, så tidligt (uge 6) måske det bare er indbildning.. :huh


  7. Sidste billeder af tests, så skal jeg nok stoppe :P 8HUtQpt.jpg

    Jeg var hos lægen i dag, skulle have haft taget

    Blodprøver, men det synes de ikke var nødvendigt- testen på middagsurin hos dem var ikke til at tage fejl af :glad men de vil gerne se mig igen om 2 uger, så aftaler vi nærmere mht. 1. Graviditetsundersøgelse en uge derefter.

    Vi har også aftalt, at hvis der bliver det mindste, så kontakter jeg dem- men som de sagde, så indikerer intet på nuværende tidspunkt, at vi skulle være i højere risikogruppe for en SA/MA end alle andre. Det gav lige den sidste ro.

    I dag er der også kun 1 uge til vores første tryghedsskanning :) I morgen når jeg går hjem fra job, så har vi fri sammen hele familien den næste uge :biglove

    :loveshower  :bunny  :balloon


  8. JAAAA :7himmel har fået tager to blodprøver over tre dage, for at se om mit Hcg stiger, for det er der åbenbart en risiko for at det ikke gør nu jeg har moderat celleforandringer, så ville lige dele med jer at jeg har fået svar på mine blodprøver i dag og mit graviditetshormon stiger fint :kuller :loveshower er SÅ glad :)

    :bunny Gode nyheder!!


  9. Hej med jer :)

    Først stort tillykke med jeres graviditeter, jeg håber alt går jer godt! Jeg slutter mig og til denne gruppe da jeg har termin D. 22 december :)

    Vi har prøvet et lille halvt år og skulle egentlig ligge projekt baby på hylden da jeg har fået konstateret moderat celleforandringer, men der skete en ups'er og så var jeg gravid. Så jeg troede det skulle fjernes. Så er så lykkelig over vi må beholde det. Selvom vi ikke har fattet det endnu ;D

    Jeg synes Det er helt igennem fantastisk at vi kan "følges" ad:)..

    Tillykke og velkommen til :balloon


  10. Har osse mange af de tanker og så alligevel ikke overdrevet meget endnu...men det fordi fokus pt er på at nå til nf samt for mit vedkommende at få det bedre igen snart.

    Manden han tænker slet ikk på noget endnu...han vil ikk forholde sig til noget før nf...for så blir det virkeligt for ham...men han er self. glad for den gode scanning igår :-)

    Kan godt forstå de ikke kan forholde sig til det, sådan er det også her hjemme.. Kan mærke han er glad :kuller 

    Vi glæder os til NF :loveshower  Og krydser finger for os alle..

    Dejligt at kunne dele tanker med jer..


  11. Det er svært ikke at lade være med at tænke... tænke og tænke... på alt muligt...

     

    Hvad køn har babyen?

    Er der kun 1 baby, eller er der flere?

    Ender graviditeten i abort?

    Kommer NF til at gå godt? Og MD?

    Vil vi vide kønnet på baby?

    Bliver det hårdt at være gravid?

    Hvad vil familien tænke?

    Hvad vil alle andre tænke?

    Kan jeg klare det?

    Hvad nu hvis noget går galt, så det hele bliver 1000 gange hårdere... er jeg klar til det?

    Hvad nu hvis fødslen går galt? Kan jeg klare smerten?

     

    Alle sådan nogle ting.. Totalt irellevante på nuværende tidspunkt. Det er ventetid. Man ved intet, kommer ikke til vide noget før om minimum 2 mdr. mere og man ligger til NF og ser sit barn.

     

    Jeg glæder mig, og jeg frygter det. Jeg er glad for at vi har besluttet at lade naturen gå sin gang. Jeg holder stædigt fast i at der er en mening med alting. At man bliver stærk af at møde modgang. At man vokser med opgaven...

     

    Havde glemt hvor meget tid man egentlig bruger på at dagdrømme.. om alt muligt.. og intet...

     

    tænk...

     

    Jeg er gravid.......... :wub

    Det er Så godt skrevet for det er alle de tanker man har og her hjemme har manden ikke helt de samme...

    Har egentlig tænkt hvorfor folk for en tykhedsscanning, men NOW I KNOW, for overvejer det stærkt..

    Dette er mit andet barn og ved min søn, fik jeg en scanning på sygehuset, for at sikre det ikke var en graviditet uden for livmoderen, da jeg var blevet gravid lige efter en abort...

     

    Måske, bare for at få ro inden i, man skulle bestille tid til en scanning.. Har ikke så mange symptomer endnu, hvilket er dejligt, men det gør også at det svært at tro, trods MANGE positive test :loveshower

    Glæder mig til at komme lidt længere hen..

     


  12. Jaaa det bliver godt. :yay

    Til scanningen i min tidligere graviditet var jeg ikke helt så begejstret for sygeplejersken ( hvor jeg fik en MA), hun sagde til sidst - "jo tidligere man begynder - jo mindre er riskoen for abort, så det er bedst at starten på PB i begyndelse af 20erne " ... Nu er jeg 29, så føler ikke det er "for sent " For fx 7 år siden havde jeg bare ikke den samme lyst til børn eller følte mig klar til baby...

    Det blev så til lidt brok oveni ;)

    Hvad er det da for noget at sige.. Man skal jo være klar til det...

    Hos os har folk også haft rigtig travlt med at vi skulle have nummer 2, men hvorfor er det at man skal gøre som alle andre? Vi har ikke været klar før, så det jo det bedste for os.. Ja, så er vi blevet det ældre, men hellere det og så at vi har det godt.. :rolleyes 

     


  13. Jeg vil bare lige knytte en kommentar til dét med at kontakte lægen. 

    Jeg ringede dagen efter jeg havde taget en positiv test, da jeg var 4+5.

    Han havde først tid til mig når jeg er 8+0, fordi undersøgelse og samtale tager en hel time :) Så det kan altså være smart at ringe med det samme - du får jo først tid senere alligevel :)

     Tak NadiaDP - jeg har ringet i dag, men mest fordi vi havde fået en henvisning og en tid ved en gynækolog til en udredning, som jeg gerne ville aflyst - det er så mega mega mega fedt at kunne aflyse den tid - så fik jeg en snak med lægen og en tid til første undersøgelse og det bliver i uge 8.

    Det passer mig godt at have styr på det ellers så kan jeg gå at spekulere over det!

    Kan ikke lade være med at smile her på jobbet.. HIHI de ved ingen ting.... :loveshower 

     


  14. Tak ☺️

    Er nok ikke så hård til det det med ugerne. Gik ud fra hvad en terminsberegner uge for uge sagde, men det kan være den ikke er rigtig.

    Hvornår vil i kontakte lægen?

    Tillykke :loveshower

    Vi har termin omtrent samtidig - jeg har den 22./23. december, indtil videre, undrede mig lidt over, hvorfor du er 5+1? :unsure Jeg tæller det til 4+5/4+6 :unsure