sofus08

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    33
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af sofus08


  1. Øv, lykken var vist kort..

    I lørdags, to dage efter min meget svagt positive test, tog jeg en ny test som var meget mere positiv, men en time senere begyndte jeg at bløde lidt og gjorde det halvdelen af dagen hvorefter det egentligt stoppede igen. I dag er testen så svagere end i går. Nu gider jeg slet ikke den blodprøve i morgen


  2. Ok piger, hjælp mig lige hér.. På dag 8 om morgenen stod jeg med en positiv æl-test. Dag 12 sent om aftenen begyndte jeg er få ømme bryster (som jeg altid får ca 5 dage inden mens..) og på dag 13 og nu 14 pletbløder jeg lidt rødt og brunligt, ikke så meget at jeg har behov for at bruge et indlæg, men der er lidt hver gang jeg har været på toilettet. Samtidigt er jeg også blevet snot forkølet


  3. Ved ikke hvad jeg skal tro men har tisset her til morgen hvorefter der er kommet en streg mere. Måtte på presse en tår mere ud og den test er så umiddelbart negativ som de foregående dage men er så et andet mærke så ved ikke om de måler forskellige hcg niveauer.

    Manden kunne dog godt se noget på pinden så er forsigtigt optimistisk men stadig lidt skeptisk

    http://imgur.com/eD3Fhlo

    Jeg kan også godt se den!

    I øvrigt skal jeg lige rykkes frem til d.12... Min krop er mærkelig


  4. Præcis - det med at mens kommer tidligere, når æl falder tidligere. Ens cyklus består jo af to faser - den fra første mens dag og frem til æl og så perioden mellem æl og mens. Den periode fra mens til æl kan variere meget i længde. Både fra person til person, men også fra gang til gang for den samme person. Jeg har haft æl både på cd10 og cd19 for eksempel og ca. alt der i mellem. Og det har jo så gjort min cyklus tilsvarende kortere eller længere hver gang.

    Men perioden efter æl, den ligger meget fast fra gang til gang for den samme person og ændrer sig meget sjældent i længde. Man siger normalt at den varer 14 dage, men den kan vare helt op til 16 (går man længere end 16 dage fra æl, plejer man som tommelfingerregel at sige, at så skal man regne med at være gravid) eller være kortere for nogen. Min egen har altid været på 11 eller 12 dage, bortset fra et enkelt tilfælde hvor den var kortere af ukendte årsager.

    Så hvis du finder ud af hvad der er normalen for længden af din anden fase, altså den fra æl til mens, så vil du ret præcist kunne forudsige, hvornår du skal forvente mens, hvis du er sikker på hvornår æl har ligget. Håber at det gav mening :)

    Det gjorde det i hvert fald, tak for forklaringen!


  5. Hmm, hvis det er 12-13 dage siden æl, men du bløder fem dage før tid, så er det da en usædvanligt lang luteal fase du har, tænker jeg bare? :chin: Hvad baserer du det på, at der skulle være fem dage til forventet mens? 

     

    Men nej, implantationen sker et sted mellem 6 og 11 dpo (normen er 7-10 dage med 9 som det statistisk mest sandsynlige). Så derfor tænkte jeg umiddelbart at det kunne passe fint, når du sagde, at du pletblødte fem dage for tidligt, da den normale længde på den luteale fase jo er omkring 14 dage.

     

    Stort set alle mine cyklusser på 26-27 dage, men nogle gange falder ÆL lidt tidligt som denne måned (dag 11). Så jeg går egentligt bare ud fra at jeg skal have mens hver 27. dag, men nogle få gange kommer den tidligere (nok de mdr hvor ÆL også kommer tidligt tænker jeg.. :blink )


  6. Altså jeg er 3+4 i dag og testede senest i nat. Jeg arbejder om natten, så derfor er mit døgn lidt underligt :) Jeg tester igen i aften, når jeg er stået op igen, så må jeg se. Men altså, kan uden tvivl sige, at der er en streg. Spørgsmålet er så bare om den bliver hængende, det håber jeg :goodluck

    Og tillader mig fortsat at håbe på dine vegne, så længe der ikke er mens endnu :bd :kram

    Tak, men implantationsblødning 12-13 dage efter æl? Jeg tror ik på det, desværre! Har også en hel del murren.


  7. Nå, jeg har fået skrevet i min egen tråd de sidste par dage, men ikke herinde endnu, da jeg var lidt usikker på om det bare var indbildning :rolleyes

    Men på 3+2 syntes jeg at jeg kunne skimte noget meget svagt på testen. Manden skulle være med til at bedømme og bad om en test at sammenligne med. Så endte med at fiske testene fra 3+0 og 3+1 op af skraldespanden igen, for de havde været helt blanke, da jeg tog dem. Men søreme om der ikke også på en af dem (sikkert den fra 3+1?) nu også var en svag, svag streg. På 3+3 var jeg ret sikker og har lige testet igen nu, hvor jeg lige har ramt 3+4. Og nu er der slet ingen tvivl :kuller Selvom den stadig først kommer fem minutter efter tid (det gjorde den også i starten sidst jeg testede positiv), så kan jeg se streg nummer to i strakt arm nu :yay

    Så der foregår helt sikkert et eller andet og jeg håber virkelig at det hænger ved! Er dog meget bevidst om, at det stadig er tidligt og jeg endnu ikke er gået over tid, så tør ikke at juble for meget endnu. Jeg har meget murren i lænden og de ømme bryster som jeg ellers havde fået på 3+0 og 3+1, er helt forsvundet igen på 3+2 og er ikke vendt tilbage.

    Den må altså virkelig gerne være der nu, så jeg ikke skal forholde mig til både en SA og en bio, indenfor samme måned :goodluck

    Hvor spændende!! Noget nyt i dag?


  8. Hej! -er der mon nogen der kan gøre mig lidt klogere på det her?? :huh

     

    Min cyklus er meget regelmæssig og har altid været det; længde på 26 dage (nogle få gange 25) med ÆL omkring dag 13-14. Denne cyklus passer tidspunktet ikke så godt med arbejde og alt muligt andet, så jeg testede lidt for sjov på dag 7 og blev ret overrasket da testen næsten var positiv, så jeg regnede egentligt med at den så ville blive positiv dagen efter. Men dér blev den endnu svagere; jeg prøvede også med et andet mærke som også kun var "halvt" positivt, og har nu testet to dage til hvor de bliver mere og mere utydelige.. Så tænker egentligt lidt hvis jeg havde testet dag 6 at den så nok havde været positiv, men er det overhovedet muligt? Det er for det første en hel uge inden forventet, men er det egentligt muligt at have ÆL lige efter en mens? Eller har jeg bare skippet en ÆL denne gang?

    Nogen der har prøvet noget lignende eller er erfarne ÆL-test brugere? ;)


  9. Hvad angår min egen cyklus, så er status pt. at mens endnu ikke er dukket op og at jeg 3+5 havde en meget svag skyggestreg på min test efter tid. Har aldrig oplevet at have noget som helst på mine tests før, heller ikke efter tid. Skyggestregen har stadig været der på 3+6 og i dag 4+0, men begge har været svagere (næsten slet ikke synlige) end den på 3+5.

    Tror ikke rigtig selv på noget og vil bare gerne have noget afklaring, om det så er mens eller en test med 'noget mere' på.

    Spændende! Har du gemt den første test så du kan sammenligne?