Petruska

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    75
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Petruska


  1. Hej Alle!

    Lige en opdatering, har stadig KVALME men ikke så meget opkast mere så det går lidt frem :rolleyes er dog stadig på sygehuset til drop og akupunktur. Har lige være ved egen læge i dag hvor han sygemeldte mig i 4 uger fra i hvilket er fint nok, men så ser det ud til vores ferie til Italien ryger - åh hvor jeg får en datter der bliver super skuffet, hun glæder sig så meget og tæller dagenen til vi skulle ha' været afsted. Jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt til hende :boo :boo

    Årh, hvor surt altså :( men skulle du nu blive bedre inden, så kan man vel blive raskmeldt igen? Krydser for, at du snart får det bedre :kram


  2. Ligger budget :)

    Vi har et mål om at spare 50.000 sammen på 7 måneder, så der skal tænkes kreativt!

    Når I finder ud af, hvordan man gør det, så vil jeg gerne lige have metoden :D


  3. Jeg er også super ringe med kvalme hele dagen, men indtil videre kun opkast en enkelt gang, men har været meget tæt på mange gange. Derudover har jeg siden mandag haft halsbetændelse og er blevet meget forkølet, kan sige, at det ikke ligefrem hjælper på kvalmen, når man ikke kan trække vejret!

    Men lyder til, at det er meget voldsomt for dig, så dejligt, at din læge tager dig seriøst og sender dig videre.

    Håber du snart får det bedre :kram


  4. Tusind tak for allere jeres knus og kram. Det har virkelig været tiltrængt. Jeg har gået rundt i en zoombie lignende tilstand og på konstant været på grådens rand.

    I dag var jeg til scanning igen. Jeg fik den heldigvis flyttet frem til i dag for jeg kunne simpelthen ikke holde det ud mere.

    Vi så det skønneste lille hjerteblink på den lille spunk :loveshower :loveshower :loveshower :loveshower :loveshower

    Terminen er rykket til 5. februar, så jeg hopper over i den næste gruppe. Jeg holder selvfølgelig øje med jer - især når jeres små babyer begynder at komme til verden.

    Tusind tak for al jeres opbakning.

    :kram

    Dejlig opdatering :biglove


  5. hej i søde piger! Var lige en uge i Peru på ferie og det var skønt, selvom den tynde luft i 3800 m hoejde var lidt hård...selvom jeg dyrker meget sport etc så kunne jeg næsten ikke gå op af træpper uden at føle mig som en meget gammel dame med astma!!! <_<

    Har i egentlig også oplevet at jeres hjerte slår kraftigere nu?? selvom vi ikk er sååå langt henne :unsure

    Nå, jeg skal til scanning idag- er 7+5 og for 2 uger siden var det jo for tidligt at se noget andet en blommesækken så jeg er virklig spændt og lidt nervøs også, for hvad hvis der nu ikke er noget :blink

    Skriver lige når jeg er hjemme igen i aften brasiliansk tid!

    ihhhhh, elsker dette forum!! :kram2

    Lyder skønt med ferie. Pt. pruster jeg mere end en flodhest efter et marathon! Jeg har halsbetændelse og den værste forkølelse ever, så jeg kan slet ikke trække vejret uanset hvor jeg er :D

    Mht. hjertebanken, så har jeg ikke tænkt over, at det skulle slår kraftigere, men det er vel ikke unaturligt, hvis hjertet slår en smule hurtigere for at få den øgede blodmængde rundt i kroppen? Ja, jeg ved det ikke, det er bare et gæt :)

    Håber du får en dejlig scanning i dag :biglove


  6. Tak piger. Det betyder bare rigtig meget med jeres støtte.

    Jeg synes tiden går uendelig langsomt og der er evigheder til fredag. Der går ikke 10 minutter hvor jeg ikke tænker på det. Mit humør er bare ikke på toppen og jeg synes slet ikke det er sjovt.

    Inderst inde har jeg nok allerede foreberedt mig på det værste fordi jeg ved at sandsynligheden er ret stor. Det lyder måske underligt, men jeg tror også bare at jeg gør det for at beskytte mig selv for ikke at blive alt for lykkelig og glad for denne graviditet før jeg ved at der virkelig er en chance for at der er nogen baby.

    Jeg synes bare det er er så unfair at jeg skal gå her med kæmpe oppustet mave, så INGEN og jeg mener virkelig ingen, er i tvivl om at jeg er gravid.... undtagen mig selv!

    :kram


  7. Jeg har allerede fortalt det, da det ville være det mest optimale for de kollegaer jeg har, der kun er ansat i vikariater. Jeg arbejder som lærer, hvor det pt. er så godt som umuligt at få job, så de kollegaer jeg har, der er ansat i vikariater klynger sig selvfølgelig til dem, og ved at jeg har fortalt, at jeg er gravid, kan de muligvis få forlænget deres vikariater :)


  8. I første graviditet havde jeg kvalme, men ellers tænkte jeg faktisk ikke, at jeg var gravid. Testede 4+0 - meget positivt.

    2. gravditet husker jeg ikke, vhad tegnene var, men testede svagt positivt omkring 3+5 eller sådan noget.

    Denne graviditet havde jeg tegn som træthed, kvalme, uren hud, spændte bryster allerede 2+5, hvor jeg testede positivt. Troede oprindeligt, at det måtte være en falsk positiv, men baby sidder der altså endnu :)