Emy

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    421
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Emy


  1. Jeg håber på det går hurtigt når du bliver sat i gang. Jeg blev også sat i gang og det gik hhurtigt. Jeg fik en stikpille til natten kl 23.30 kl 6 lagde de noget gelé kl 8 gik vandet og kl 12.49 var han ude. Så det kan lade sig gøre ;) Held og lykke.

    Tak :) Dejligt at høre om en så hurtig fødsel efter igangsættelse! Vil forsøge at gøre dig kunsten efter ;)


  2. Jeg er i dag 40+6 og der er ingen tegn på at fødslen har tænkt sig at gå i gang.... :( Havde termin den 24/2. Har da nogle plukveer, og indimellem har de været næsten regelmæssige, men så er de stoppet igen.

    Min baby er stor og stærk, og han sparker og rumsterer ufortrødent videre, selvom der slet ikke er mere plads i min udpinte mave. Det gør virkelig ondt nogle gange, og han kan blive ved uden pauser i timevis. Det er jo bare tegn på, at han er sund og rask, men lige nu er det virkelig svært at glæde sig over det - vil så gerne have at han kommer ud til os i stedet! Jeg bliver sat i gang den 7. marts, men vil såå gerne gå i gang af mig selv inden... Og synes, der er lang tid til den 7. :boo


  3. jeg kan mærke at det bliver bedre og bedre med mavefornemmelsen så mon ikke det kommer det er nok mere alt det ukendte der skræmmer.

    Jeg synes bestemt vendingsforsøget skal prøves de var to som nærmest stod ovenpå mig på et tidspunkt og vred og hev i mig og helt ærligt så var det ikke så slemt, havde også mødt op til et vendings forsøg mere hvis de havde troet på det, men han lå så dybt med numsen i bækkenet at de ikke mente de ville hjælpe noget, han rokkede sig ikke en cm. Det er ikke noget jeg ikke ville anbefale først, før man takker ja til KS i hvert fald.

    Godt at høre, at det ikke var så slemt. Og jeg kan godt forstå, du ikke har lyst til det kejsersnit, men der skal nok være en masse fordele ved det, når det nu skal være!

    For mit vedkommende ser det ud til, at jeg får lov til at føde normalt - har lige været til jordemoder, og hun kunne konstatere, at bebsen havde vendt sig, og hovedet var kommet godt ned i bækkenet. :yay Vi havde det på fornemmelsen, for der har virkelig været megen møffen rundt derinde, og jeg begyndte pludselig at få spark opad her i går og i forgårs. Nu frygter jeg selvfølgelig, at han vender sig igen, men det mente hun ikke, der var så stor risiko for, selvom han er en aktiv fyr... Måske er det numseøvelserne der har virket..!? Jeg har både ligget på ryggen med puder under numsen, og stået på knæ og albuer med hovedet nedad nogle gange om dagen. Du kan jo prøve det - det kan i hvert fald ikke skade...!


  4. Tak skal du have håber virkelig at det lykkedes og også for dig du må jo lige holde os opdateret med og dine numse øvelser :P virker. skal nok opdatere i morgen engang når jeg er kommet hjem.

    Håber virkelig, det går godt!!! Glæder mig til at høre din opdatering :goodluck


  5. Jeg stod også selv i samme situation da jeg nærmede mig 37+0, men stik imod alle odds vendte trunten sig af sig sev et par dage før.

    Vi havde besluttet at hvis hun ikke havde vendt sig så ville vi takke nej til vendingsforsøg. Denne beslutning blev truffet på baggrund af de blødninger jeg har haft og som man endnu ikke kender årsagen til. Der er i forbindelse med vendings forsøg en lille risiko for blødning fra moderkagen og i sjældne tilfælde vil denne løsne sig, hvilket så vil resultere i akut ks. Risikoen er naturligvis ikke særlig stor, men min lidt anderledes graviditet taget i betragtning syntes vi denne risiko var for stor.

    Mht vendingsforsøgets længde, så tror jeg næppe man vil forsøge i både 2 og 6 timer, men det tager lang tid på sygehuset fordi man mange gange skal have kørt ctg kurve og dette af 20 mins varighed pr gang som et minimum. Derudover skal der beregnes tid til scanning, snak med læge og jordemoder og tid til det afslappende medicin skal virke. Så ja det kan sagtens tage adskillige timer, men altså selve vendingsforsøget tager altså ikke mere end max 45 min.

    Er der nogen af jer der har overvejet sædefødsel? Dette er jo bestemt også en mulighed og især en rigtig fin løsning, hvis det ikke er et kæmpe stort barn man venter.

    Jeg selv takkede nej til dette (altså hvis det var blevet aktuelt), da mine 2 andre børn har været ret store og endda født før tid. Så jeg turde ikke gå igennem en sædefødsel.

    Hvor dejligt for jer, at hun vendte sig af sig selv!!

    Da det er første gang, jeg skal føde, tør jeg ikke rigtig at kaste mig ud i en sædefødsel... Både for min egen og babyens skyld. Har nok hørt for mange skrækhistorier, selvom jeg også godt ved, at det sagtens kan gå fint, og at der bliver holdt ekstra godt øje med én. Tror måske også, at min bebs er en tyksak :P


  6. Åh jeg føler med dig. Står muligvis i samme situation om en uge, da vores lille fyr tilsyneladende heller ikke har lyst til at vende sig af sig selv... Jeg er faktisk meget i tvivl om hvorvidt jeg overhovedet vil tage imod et vendingsforsøg, men samtidig har jeg heller ikke spor lyst til at det skal ende med kejsersnit. Jeg ligger med numsen i vejret adskillige gange i døgnet og prøver på at give ham plads til at møffe sig rundt :rolleyes Så må vi se hvad jordemoderen siger i næste uge.... Krydser fingre for at det går godt med vendingsforsøget i morgen :goodluck