Chatarina

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Chatarina


  1. Hej Lena,

    Jeg er selv privat dagplejer Sammen med min mand og det er super dejligt. Man skal ikke være så bange for det med gæsteplwjw. I og med at en privatdagpleje ikke har gæstepleje, begrænser det også fraværet. Plus at man ikke har gæstebørn der medføre sygdomme og man kan planlægge sin ferie med forældrene.

    Jeg har selv to store piger og en søn på 2 år. Og hvis jeg skulle have haft dem ud ville jeg have valgt privat.

    Mange hilsner chatarina

    Jeg tænkte det måske er herinde der mest respons på mit spørgsmål + jeg i forvejen høre til herinde med William på 2 år.

    Men sagen er jeg efterhånden er ret træt af det bøvl det giver ved dagplejen. På det sidste har vores dagplejemor ofte skulle have fri. været syg osv. Og det giver så meget besvær da vi har en dreng der ikke skal i gæstepleje da han er særlig sensitiv. Og jeg kan ikke få mig selv til at aflevere et højt skrigende barn til en vildt fremmed når jeg ved hvordan han har det! Nu vil jeg ikke til at flytte ham andre steder hen, han elsker sin dagpejemor men har da en kort stund overvejet om han skulle flyttes i vuggestue. Men tror han også vil få svært ved det.

    Mine tanker går så meget på at nu har vi jo nr 2 på vej, og overvejer meget om denne skal i vuggestue. Men der er jo både fordele og ulemper ved begge dele. Vi har også lidt overvejet privat dagpleje. Men der er problemerne jo de samme. Og der er gæstepleje ingen mulighed. Men jeg har ingen erfaring om hvordan det foregår i vuggestue. Jeg har hørt minusset er at der jo er rigtig mange børn og få pædagoger, og det også kan være rigtig hårdt for barnet så :unsure Vi har da gudskelov en bedstemor til William der er pensionist og derfor har tid til at tage ham når det brænder på for os. Men på det sidste har det bare været rigtig ofte :( Og dette oplever vi jo ikke med vuggestue. Det kan være lidt stressende at få en SMS når man skal afsted på abejde/skole om morgenen om at nu er vores dagplejer syg, og så skal til at ringe efter bedstemor osv.

    Hvilke erfaringer har I med hvor jeres børn bliver passet ? Og hvordan har I det med at jeres børn er i gæstepleje?


  2. Kan klart anbefale babyjogger city elite. :)

    Den er virkelig god. vi har den i enkelt model til vores den sidste men vores venner med to drenge med 14 md imellem har den i tvillinge udgaven og den er fantastisk.

    Hvis du køber den i england sparer du rigtig mange penge:)


  3. Hejsa, jeg er ny på siden og vil lige sige hej.

    Jeg er mor til tvillingepiger på 5 år og en søn på 19 måneder:)

    jeg hedder Chatarina og er 27 år:) jeg er uddannet pædagog og arbejder pt. som privat dagplejer men er igang med at realisere en drøm:)

    Det var lidt om mig:)

    Håber det er okay jeg melder mig på banen her inde..

    Knus Chatarina