Ikra

Medlemmer
 • Content count

  2,018
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ikra


 1. Hvor er jeg ked af at høre at du oplever gentagende aborter. Er du blevet udredt for det?? For synes at have hørt, at når man lider af gentagende aborter eller som det også kaldes abortus habitus, så kan man få hjælp til at holde på graviditeten samt blive fulgt tættere af sygehuset.

  Nej jeg går i behandling på en fertilitetsklinik så de holder øje med mig..

  Jeg spurgte ad efter den sidste her i juli men de mente at jeg bare har været uheldig, for de 2 har været udenfor livmoderen, den ene en dødfødsel, og de 3 været spontane i uge 6, 7 og 9...


 2. Lige i de her dage hader jeg at han arbejder så meget og når han endelig er hjemme et par timer er det for at arbejde ved computeren og han er træt og har Inter overskud til mig... :(

  Jeg tør snart ikke foreslå noget at lave sammen fordi han sukker dramatisk og siger: nej jeg skal jo arbejde... Som om det er mig der er fuldstændig åndssvag at finde på at spørge om hans tid... Øv..! :prik


 3. Glæder mig til veninde besøg imorgen..

  Familie besøg søndag..

  Forkælelse i form af massage og ansigts/bodyskrub behandling tirsdag..

  Frisørtid torsdag..

  Besøg af min søde farmor hele næste weekend fra fredag til søndag og lørdag hvor vi skal til en mega fed, rund fødselsdag med hele familien..

  Glæder mig til opstart af mit kor onsdag den 14...

  Til at skulle til fællesspisning i det lokale forsamlingshus den 16. med en masse venner..

  Tøsedag lørdag den 17.

  Kobberkærestedag søndag den 18. med min søde mand.. Derefter besøg og overnatning ved en veninde med shopping den 23. og 24.

  Og vores bryllupsdag med Hotelophold den 25.-26...

  Tøseaften med Linda P show den 30....

  :D

  Det bliver en god måned.... ;) :P


 4. Øv øv :(

  Det var rigtig træls... Især alt den der ventetid og usikkerheden og lægerne der siger forskellige ting og skanningerne der ikke giver tydelig svar..

  Vi er her igang på 7. år og har haft 6 aborter, 2 graviditeter udenfor livmoderen og en dødfødsel..

  Havde godt nok heller ikke troet det skulle være sådan et langstrakt projekt og nogen gange kan man godt ønske sig tilbage til det første år hvor det hele var lidt mere hyggeligt og spændende... ;)

  Håber ikke I skal igennem ligeså meget som os..


 5. Så er der ro i hovedet og jeg er atter tilbage i vil-gerne forummet.. :balloons

  Har nu haft 6 aborter så det her prøven på graviditet er blevet en langvarig affære på nu næsten 7 år...

  Har haft tankerne om: skulle man bare droppe det og finde andet indhold i sit liv..

  Men drømmen om den der lille bløde dunede baby og familielivet fylder stadig for meget så vi er her endnu.. :kuller


 6. Hvis I ikke har en hunde passer og h*n ikke kan være med, så giver det jo også en anledning. Jeg forstår godt at man gerne vil være ordentligt i det man gør, sådan har jeg det også, men nogle gange skal man sætte sig selv først, selvom man har noget andet indgroet i en :kram2

  Jeg ved, det er piv svært, men det giver frihed i den sidste ende :kram2

  Ja nemlig... Og sådan helt bottom line - så er jeg træt af at blive behandlet sådan og ikke få informationer... Sådan er det altid og bliver altid taget for givet at jeg bare klapper i, følger med og tager imod... :gal Well no more...!


 7. Wau ikra det er da dårlig kommunikation alle vegne, hvis de gerne vil have du deltager at du så ikke får besked. Kan godt forstå du ikke magter det lige nu og jeg syns bestemt du skal lytte til din psykolog og vælge den løsning som gir dig mindst stress. Det lyder som noget der har bygget sig op over længere tid - øv for drænende familie og frustrationer!

  :kram2

  Ja det er nemlig total RØV dårlig kommunikation... :gal

  Ja det her det er sådan set også..i hvert fald de sidste tre til fire år har det været noget som er blevet mere og mere tydeligt.. Både at jeg har mindre og mindre overskud til at være i det men også at hun bliver mere og mere tydelig i at hun bare ikke tager hensyn til andres behov end sig selv.. Selv min mormor, hendes mor har fået nok og ringer ikke længere til hende, hun gider simpelthen heller ikke den opførsel og lader bare hende være som hun er..


 8. Lad dem sejle deres egen sø :kram man kan ikke holde enderne samme for alle, så kollapser man selv :kiss jeg har også været der.

  Lad dem selv stå for det, og meld afbud :kram2

  Dybe vejrtrækninger :kram

  Tak for kram.. :( :kiss

  Ja jeg ved det - det er bare mega svært når man har 25 års "dårlig" vane med at fikse alting for alle.. :prik

  Ja men jeg tror sgu ikke jeg siger noget før næste weekend og vi skal afsted... Jeg kan slet ikke være i det med alle de misforståelser men ISÆR den manglende kommunikation slår mig helt ud... :( :gal

  Har bare en lille stemme der sidder bag i hovedet og siger at det er ufint ikke at melde ud før.. :chin:


 9. :kram :kram dumt spørgsmål, men håber du er okay :kram2

  Jeg er i gang med en indre kamp med at få sagt fra overfor min familie når de overskrider mine grænser..

  Har de sidste 25 år været "familie barn" den der altid sørge for at alle var glade og tilfredse, at alle ender når sammen og at alle var med og kunne deltage i noget de havde lyst til..

  Det har jeg så sjovt nok ikke rigtig overskud til mere..

  Er begyndt at sige fra mere og mere de sidste par år og lige nu kan jeg bare mærke at jeg overhovedet ikke gider..

  Der er sådan en obligatorisk familietur i næste weekend og det er min stupide gamle sløve moster der arrangerer det og ingen ved noget endnu.. (Hun er ikke gammel (52) men træls og egoistisk og tager ikke hensyn til andre)

  Alle får forskellige informationer og jeg er den eneste der sjovt nok intet har fået at vide direkte fra hende..

  Så alle de ting jeg har hørt her og der ved jeg overhovedet ikke om det er rigtigt eller om det stadig er gældende..

  Snakkede med min psykolog i går og hælder allermest til at melde fra men simpelthen ikke sige noget til nogen før den dag vi skal afsted sådan at min mor ikke lige pludselig har informationer hun giver videre til min moster så hun rent faktisk får noget at vide i god tid..

  Jeg har sådan lyst til de bare står med håret i postkassen og selv hænger på regningen når jeg ingenting kan få at vide.. Jeg har trods alt en mand der arbejder aften og weekender og en hund der skal passes og ikke rigtig nogen muligheder med naboer.. Og da det sjovt nok er en familietur skal både min mor og søster med og de plejer at passe hund hvis vi skal noget..

  Synes heller ikke man kan være bekendt overhovedet ikke at give nogen informationer til dem der rent faktisk har sagt ja til at komme med især når det er sidst på måneden og jeg ingenting ved med økonomi endnu...

  Det jeg har hørt af omveje er priser på 3000kr og 4000kr eller 8000kr bare for leje at ferielejlighed eller sommerhus i den weekend men aner ikke hvad der rigtigt...

  Aarrhhmmmmen mit hoved eksplodere...! :gal


 10. Det er kommet med alderen ;) men sys faktisk det er lidt OK.

  Det var mere fordi han gik på 1,5 time for sent - spillede 40 min. havde pause i 40 minutter - spillede 40 minutter og slut..!

  Hvis han var så træt skulle han da være gået på noget før så ham den gamle mand kunne komme hjem i seng... :P :D :haha


 11. Argh, hjælp Bryllups-piger.

  Jeg skal holde mit livs første tale på lørdag, men er sgu pludselig kommet i tvivl om hvordan man "udbringer en skål" til sidst.

  Man siger "Vil I rejse jer op og udbringe en skål for brudeparret", så løfter man sit glas og siger ".....?". Ej, det er jo helt håbløst at jeg ikke ved det, men hver gang jeg tænker på de taler jeg har hørt, har det været med hip hip hurra og hids op og kom ned, og jeg ville egentlig bare gerne slutte af med noget hvor man ikke skal råbe for :lol

  :help

  Så løfter man sit glas og siger skål...! Eller tillykke og skål..!