mette34

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    401
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Indlæg oprettet af mette34


  1. Nåååååååårh, hvor fint! :wub :) :glad Ej, hvor er det bare sjovt at se, tænk at de allerede er små mennesker! :) :) :)

    Ja det var så livsvekræftende at få endnu et kig ing til hende... Det var alle 1400 kr værd, og vi har nu billeder på papir, billeder på dvd og en dvd hvor det hele er optaget på med lyd :)


  2. Nå, der var jo noget med et bryllupsbillede :blush Ihh, er altså ikke så god til det med at få taget billeder, og synes godt nok det er svært at finde et, som jeg selv synes er pænt.. Nå, men here goes.

    Et billede af min mand ( :wub ) og jeg med vores forældre (og en enkelt pap-far. Min pap-mor ville ikke med på billederne. Sære snegl).

    DSC02405.jpg

    Kagen skæres for

    DSC02466.jpg

    DSC02471.jpg

    Ja, det var så det :P

    Har kun fået billeder fra min far indtil videre, så der var ikke så mange at vælge imellem :whistling

    Edit## Nåh, jo forresten. Dagen efter kørte vi på kirkegården hvor min reservemor (min mors veninde, som vi delvist er vokset op hos) ligger begravet. Satte brudebuketten ved hendes grav, så der også var lidt bryllups-feelings der <3

    2014-11-06 16.27.30.jpg

    Dejlige billeder ❤️ tak fordi du ville dele med os


  3. Sådan nogle dage har jeg simpelthen også haft! Og jeg plejer ellers aldrig at have hovedpine... Jeg har en fornemmelse af, det kommer af nakkespændinger, fordi jeg ligger anerledes og sover + jeg drømmer sindssygt meget pt. Det kan vist også have noget med hormoner at gøre. God bedring!

    Min læge siger også det er noget med hormonerne at gøre... Og at det er helt normalt at have hovedpine som gravid... Men f... Det gør ondt... Penodilerne kunne dog hjælpe lidt

    I dag går det meget bedre :)


  4. Puha så blev det søde sukker stads drukket til sukkerbelastningsprøven drukket. Men fik da heldigvis frisk presset citron i samt 1/4 glas vand at drikke bagefter. Så nu skal tiden bare gå

    Held og lykke... Ja det er ikke en lækker drinks de giver :)