Snowie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    213
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

Indlæg oprettet af Snowie


  1. :)

    Jeg støtter forskellige andre ting hele året rundt - det her var mere ideen om at støtte en i første eller andet led i sit netværk, da flere og flere nære og kære har svært ved at få enderne til at mødes.

    De, som har muligheden og lysten, kan så melde sig som givere, og de, som har behovet og ikke er for stolte til at sige til, kan melde sig direkte til en giver.


  2. Ja, og hvis det kan være med til, at bare en enkelt familie tænker, at de da godt kan undvære lidt, men ikke har taget skridt til at hjælpe, eller ikke vil overføre til en organisation - så vil det jo være fantastisk for den familie, der gerne vil modtage.

    Det kan godt være, at det er pladderromantisk - men der sker i hvert fald slet ingenting, hvis man ikke tager initiativ - så det har jeg nu gjort, og der er Facebook jo super smart i forhold til en seddel i Netto :D


  3. Jeg håber, I enten vil synes godt om inde på siden eller dele siden og sprede idéen i jeres netværk - vi er garanteret mange brugere med direkte kontakt til både potentielle givere og modtagere - de mangler bare et lille skub til at få kontakten mellem dem skabt :-)


  4. Det kan være en god ide at have en autostol alligevel, hvis man skal på sygehuset, hurtigt til vagtlæge osv osv - situaioner hvor det er nødvendigt at køre i bil eller taxa

    Børn under tre år behøver ikke være fastspændt i en taxa - de må gerne sidde på skødet. Jeg siger ikke, det nødvendigvis er forsvarligt, men det er ikke desto mindre lovligt.


  5. Diskussionen gik på at mændende ville udtale ordet som "dukkert" hvor vi kvinder ville udtale det som [ˈdɔgʌd] = "dåggert"

    Det var også sådan, jeg læste indlægget først - men din beskrivelse af kvindernes udtalte som "dugåd" forvirrede mig :D


  6. Jeg er blevet helt forvirret og har derfor kigget der, hvor du har slået ordet op, for at se, hvilket lyd "ɔ" laver:

    dukkert substantiv, fælleskønBøjning -en, -er, -erne

    Udtale [ˈdɔgʌd]

    dukke1 substantiv, fælleskønBøjning -n, -r, -rne

    Udtale [ˈdɔgə]

    du1 verbumBøjning -er eller -r, -ede, -et

    Udtale [ˈduˀ]

    dugge verbumBøjning -r, -de, -t

    Udtale [ˈdugə]

    Som jeg læser det, laver det tegn "å"-lyden og ikke "u"-lyden - altså som i en dukke, man leger med. Sådan udtaler jeg også dukkert - altså dåggerd (cirka).

    Så læste jeg dit indlæg igen - og jeg kan ikke finde ud af, hvilken lejr, du er i? - Er du til dåggert eller duggert (som i vinduet dugger)?