FruBK

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    74
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af FruBK


  1. 14 hours ago, Mannie said:

     

    Jeg tror grunden til at der er mange fastvikler i gruppen er at

    1 mange der bruger strækvikle er nok ikke derinde, kig evt guloggratis og dba :)

    2 man har ofte flere fastvikler og kun en strækvikle da forskellen indenfor strækvikler ikke er så stor som ved fastvikler.

     

    Hvis der er mønster på er det ofte en fastvikle (enkelte hybridvikler fås med mønster, kig evt tidsel.dk)

     

    Fastvikler kan være sværrere at begynde med, men der er til gengæld mange flere muligheder og de er ofte køligere.

    Så du kan sagtens starte med en fastvikle, men skal måske så være indstillet på at give en tand ekstra arbejde for det. Meld dig evt ind i en slyngegruppe for dit område og kom til viklegrams (en masse skønne kvinder mødes, ofte med kage, boller eller andet, og en masse vikler og snakker, øver og mærker på forskellige vikler.) er sikker på der er en der rigtig gerne vil hjælpe dig i gang :)

     

    Super :kissJeg synes jeg havde rimelig godt styr på bindinger sidste gange så det bekymrer mig ikke så meget ;) 

    Jeg har kig på denne her, den er fin synes jeg :kuller

     

    http://m.tidsel.dk/wrapsody?catalogue_selected=565770_54668#565770


  2. On 7/2/2017 at 7:54 AM, Mannie said:

     

    Jeg købte min via coop.dk så kunne jeg nemlig bruge nogle optjente point ;) ved ikke om de stadig har den da det nok er 3 år siden. 

    Koalaviklen er også fin, vist nok lidt tyndere end ergoen, så vidt jeg har forstået. 

    Meld dig evt ind i slyngegalleriet også, der er alverdens hjælp og erfaringer at hente og fyldt med søde mennesker (og en masse vikler og udtryk der kan være sværre at forstå) 

     

    I forhold til slyngeskolens second hand gruppe der er de mest brugte forkortelser som kan forvirre nok:

    Fsot= for sale or trade

    Fso/fto= for sale only/for trade only

    Fv= fastvikle 

    Sv= strækvikle 

    Rs= ringslynge

    Ap= artipoppe (mærke af de virkelig dyre og lækre) 

    Ss= slingstudio (mærke)

    He=high end (betegnelse for kvalitets vikler det ofte er dyre) 

     

    Er der flere du undre dig over så sig til :)

     

    Tusind tak, det er virkelig brugbart!:tak Der e rmange der ikke skriver om det er fast eller stræk synes jeg? Og det er som om det er fast de fleste bruger, så er det sådan en jeg skal gå efter i stedet?:)


  3. On 6/2/2017 at 8:50 PM, Mannie said:

     

    Strækvikler er der ikke så stor forskel på, og ikke altid en god idé at købe brugt da elastiken kan blive slatten, hvis den er meget brugt. Så hvis du køber brugt, så køb en der ikke er brugt så meget.

     

    Jeg har selv haft en ergobaby hybrid 4d vikle, og den var varm (men er mange strækvikler) men god og nem.

     

    Hvilken gruppe har du meldt dig ind i? 

    Vil rigtig gerne hjælpe og guide alt hvad jeg kan :)

     

     Jeg har netop læste en test hvor den du har haft blev nævnt, men nu kan jeg ikke finde den på nogen netshops? Det er slyngeskolen second hand shop jeg har meldt mig ind i :) 

     

    Jeg er ret sikker på at det var en koala vikle jeg lånte, dengang. Tusind tak, vil virkelig gerne have en lækker vikle :tak


  4. Til mit sidste barn lånte jeg en strækvikle og jeg var super glad for den! Til lillebror vil jeg selv have en, men HVILKEN? Jeg aner ikke hvad der er godt :chin: Hvad har I gode erfaringer med? Jeg har læst mig frem til at det er en god ide med en brugt og har meldt mig ind i en grp på Facebook, men det e jo umuligt at forstå hvad mange af dem skriver :D

     

    Help me please :tak


  5. 11 hours ago, Puttefutte said:

    Jeg har også planer om at føde hjemme og kommer med i kendt jordemoder ordningen :super

    Er 15+0 og tror ikke jeg har mærket noget rigtigt endnu 

     

    Jeg er 3. gangs, så er sikker på det er derfor, første gang var jeg noget længere henne :)


  6. Jeg er 15+6 og mærker en del liv, men stadig ikke udenpå :biglove

     

    Var til jordemoder igår og det var virkelig en god oplevelse, hun mærkede på maven og jeg hørte hjertelyd - og så snakkede vi :):) Jeg er kommet med i Kendt Jordemoder-team fordi jeg vil føde hjemme, det lyder virkelig godt synes jeg :super

     

     


  7. 5 hours ago, Puttefutte said:

    Jeg har måske brug for et godt tip om, om det er muligt at købe en pusleplade som man kan placere på en reol eller lignende, så man ikke skal købe en hel kommode oveni :D har kigget på nettet men de fleste plader er lavet til specifikke kommoder og mærker.. Men måske kender I en plade som med sikkerhed passer på de fleste kommoder?

     

    Vi har kig på en Leander puslepude som virker virkelig lækker og der behøver man ikke en base :) Den er godt nok rimelig dyr, fravælge, men prøv at Google og læse anmeldelser :)


  8. 45 minutes ago, Elisamus said:

    Jeg tror det er fordi nr 1 blev født med lav fødselsvægt (2400 g) og født i 39+3. Egen læge mente jeg vil blive fulgt mere tæt denne gang.

     

    Jeg var også til lægesamtale efter nf og skal igen efter md fordi jeg har født for tidligt før :)


  9. 3 minutes ago, louisevibe said:

    Jeg mener man kan læse tallet på ens e-journal på nettet. Jeg vi heller ikke midt tal i Viborg, men for mig er det også nok at vide, at risikoen er lav :) 

    (min står ikke på min vandrejournal ;) )

     

    Måske er det noget de har vedtaget i hele region midt, altså at de ikke oplyser tallet, for jeg er tilknyttet Herning :)


  10. 27 minutes ago, Puttefutte said:

    Vores læge skrev tallet på vandrejournalen, så I kan nok finde det dér hvis i vil :) går da ud fra at alle læge udfylder journalen bare nogenlunde ens :P

    Men ja, tallet er jo ikke vigtigt, bare lægen har sagt at risikoen er lav/almindelig ;)

     På min vandrejournal står der "Lav risiko", tror det er ret meget et princip at de ikke siger tallet, sådan var det ihvertfald også for 9 år siden da jeg ventede vores første :)


  11. Pga min nr 2 barn er født for tidligt skal jeg virkelig også til mange kontroller og ekstra blodprøver, kan slet ikke lige overskue det. Og så har jeg allerede været heldig at redde mig en blærebetændelse, så det tegner jo godt <_< 

    Jeg er også meget nervøs for scanninger, vi har mistet 3 graviditeter i træk, skulle have haft termin her i januar med den sidste så lige pt synes jeg det er lidt svært at holde håbet oppe :hshit


  12. Jeg tro vi venter til efter md med at købe noget:)

     

    Vi var til nf idag, men som jeg allerede have oplyst dem om er jeg kun 10+6 så målingen kan først laves fra imorgen <_< Jeg har så fået en ny tid D. 12 og baby var idag super fin og vi hørte hjertelyden :wub Det er kun 6 mdr siden jeg var til nf hvor fosteret var dødt så var VIRKELIG nervøs idag, men yay, den lille har det godt indtil videre!