ebbeline

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    39
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af ebbeline


  1. her er vi også meget glad for brugt tøj... så længe det er pænt og rent... det er jo også begrænset hvor længe de kan bruge det af gange nå de er så små... og tror da også at de er ligeglade med om det er nyt eller brugt i den alder...=0) og jeg har det sådan, at når de bliver ældre så skal jeg jo nok frem med pengepungen, når de selv finder ud af hvad tøj de kan lide og, så skal det nok være bestemte mærker og sådan... så vil heller vente med at bruge en formue til de bliver ældre... men som sagt så længe det er pænt og rent har jeg intet problem med brugt tøj...=0) er i sær glad for Ida T og har købt og fået meget brugt...=0)


  2. Vi er helt sikker på at hun skal hedde Laura Louise... jeg er selv opkaldt efter min mors bedste veninde, da hun var barn. og min bedste barndomsveninde hedder louise.... så derfor syntes jeg det kunne være ret sjovt at prøve fortsætte denne tradition...=0)


  3. ja der var så intet og være nervøs for... den lå rigtig fin og sprællede... men var ikke så langt henne som vi troede so min termins dato blev rykket 9 dage frem til den 24. okt. og så skal jeg til ny NF scanning om en uge, da den lille ikke var stor nok til at kunne lave en ordenlig NF scanning....=0)


  4. ja så skal jeg til NF scaning i morgen... pyha syntes jeg er lidt nervøs... kan bare ikke lade være med at tænke på om der skulle være noget galt... det bliver godt og se den lille og krydser bare finger for at alt er som det skal være... jeg kan huske at da jeg ventede Rasmus... glædet jeg mig bare til at se ham... men nøj hvor jeg syntes jeg er nervøs denne gang... andre der har det lige som mig???


  5. jeg vil også helt sikkert amme hvis det kan lade sig gøre, da jeg fik Rasmus, som jo er født 5 1/2 uge for tidligt, kæmpede jeg en lang kamp, da han ikke var født med evnen til at sutte, skulle han først lære dette og fik en sut i munden den første dag han kom til verden, med jeg måtte til sidst give helt op og gå over til flaske, fik senere afvide at han også havde for kort tungebånd, og fik det derfor klippet, dette kunne også ha været skyld i at han ikke kunne ammes... men jeg håber da at jeg kan denne gang, glædet mig så meget til det med Rasmus, og også rigtig meget denne gang... :loveshower


  6. Pyha syntes stadig jeg vokser... hhhmm nu kan det alså godt snart blive 6. april, hvor jeg skal til scaning, så jeg kan få af vide om der er mere end en... eller om det bare er en STOR tyksak der ligger der inde og breder sig....he he

    billedet neden under er taget i dag hvor jeg er 10+3

    post-2178-072730400 1300804069_thumb.jpg


  7. Øv ja sådan har jeg det også for tiden... syntes det er mega slemt og har det bare så skidt, var hos lægen i onsdags, men fik bare afvide at det gik nok over efter de første tre måndere, men øv syntes det er svært at være mor for lille Rasmus, samtidig med denne her voldsomme kvalm.

    Og det gør det ikke nemmere at han er hjemme fra DP for tiden.


  8. Kære alle,

    Så har jeg fået lavet en moderkagebiopsi på Ultralydsklinikken for gravide og sendt den er sendt til analyse på Riget, hvor de har bekræftet, at de er gået igang med analysen. Så nu sidder jeg og venter i spænding på at de ringer fra Riget og fortæller mig om vores lille baby i min mave er rask.

    Jeg kan i øvrigt varmt anbefale Ultralydsklinikken for gravide - de er meget professionelle og venlige. Det var virkelig en god oplevelse :-)

    venter i spænding sammen med dig... :loveshower

    håber alt kommer til at gå godt....hvor længe skal du så vente på at få svar?


  9. Ej er det dig... hehe... Sjovt du os er gravid igen... hvordan har du det ellers... Ja men kan godt huske dig...

    hvornår er du sat til

    jeg er sat til den 15. Oktober.... men nu må vi se om det kommer til at passe... lille Rasmus som jeg har i forvejn, kom 5 1/2 uge fortideligt... men håber at jeg kan gå tiden ud...=0)


  10. Hold da fest, sikke en fantastisk mave du allerede har fået dig! Jeg har blot fået mig en ekstra lille pølse på maven.. det er jo ikke nær så charmerende..

    Har du fået svar på hvor mange små dejlige bebser, der er der inde?

    nope ik i nu... skal til lægen på onsdag til en snak og udfyldelse af papier til kommunen (ang. sygmelding pga. bækkenløsning), men ellers tror jeg ik at jeg får vished om det før i uge 12 til NF scaning...


  11. Hvor henne i landt kommer I fra

    jeg bor på Fyn, meeen Janni har jo været inde og lure din profil her inde og kender dig jo godt :D Vi har jo festet sammen i vores "unge" dage he he

    vi har bare ikke meldt det ud til så mange i nu at vi venter os igen, så har ikke meldt det ud på facebook i nu, hvor du helt sikkert have genkendt mig... :P

    Hilsen Rikke Frost


  12. Hejsa.

    Ja så er jeg blevet gravid. Og det bliver spændende at jeg er sat i slutningen oktober. :lovebk

    Hvis der er nogen som også er sat der til ville det være spændende at snakke med andre hvis det er måske mødes når man har født og bare snakke sammen om det er samme sted man skal føde osv.

    Jeg bor i Ballerup så det kunne være sjovt hvis du boede i nærheden af der, hvis det er man skal snakke sammen.

    :P Tillykke med dig som også er gravid

    Hej..

    Vildt, jeg skal ha´en lille efternøler... Jeg er bare så lykkelig, og glæder mig bare så meget.. Jeg ved ikke præcis om jeg er 6+2 eller 10+1 henne, men det må scanningen vise.. Jeg tror selv mest på 6+2.

    jeg er godt nok bulet meget ud allerede.. Men er også i risiko for tvillinger;-) Vi må afvente og se hvad de siger når vi kommer til scanningen..

    Bliver hyggeligt af følge med her i oktober gruppen..

    Stort tillykke til jer begge, glæder mig til at følges ad med jer her i gruppen.... :glad


  13. Hmmm var der nogle som sagde tvillinger :balloon ej spas til side, jeg syntes du er flot :loveshower

    Måske er der 2... :D :kiss

    tak tak... men ja har da også tænkt tanken at der muligvis kunne være 2 :) men er stadig lidt chokeret over at være så stor allerede... så stor som jeg er nu var jeg ca i 7 mdr da jeg ventede Rasmus, så syntes det er ret vildt... :)


  14. Syntes jeg er vokset rimlig stækt den sidste uge... ved godt at man som regl bliver større 2. gang... men syntes det her er vildt, jeg har taget 2 kilo på så det er jo ikke det vilde... jeg er en stor pige i forvejn... men plejer ikke at være så stor... og er jo kun 6 uger og 6 dage henne... hhhmm

    post-2178-047401300 1298627861_thumb.jpg