FruHøjlund

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    621
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af FruHøjlund


  1. Hvor er det nogle flotte tusser I har alle sammen :loveshower

    Her er mine:

    En tribal som var den allerførste jeg fik lavet på min venstre underarm da jeg var 20. :)

    post-2133-098606700 1341498612_thumb.jpg

    Mine interesser er musik og drama og det skulle den her så symbolisere. :) Det er en min kusine har lavet kort efter hun startede med at tattovere, så den skal lige have hullerne fyldt ordentligt ud, har bare ikke lige fået taget mig sammen til det endnu. Sidder på mit højre håndled.

    post-2133-011338000 1341498607_thumb.jpg

    Et kors der sidder på min venstre hånd/håndled. Også lavet af min kusine.

    post-2133-021469100 1341498602_thumb.jpg

    Men jeg er også langt fra færdig :rolleyes Vil rigtig gerne have lavet en engel på et tidspunkt, men vil ikke have lavet flere før jeg har tabt mig og har fået vores første barn...


  2. Hov har slet ikke fået skrevet her, men du må godt slette mig fra den her uge igen.

    Har fået taget nogen blodprøver ved lægen i forhold til udredning for PCO, og i dem kunne hun se at jeg ikke er gravid, så der er ingen grund til at spilde en test på.


  3. Altså det med de ømme mavemuskler har jeg ikke oplevet før. Plus jeg blødte jo lidt på dag 21, og det har jeg heller aldrig prøvet før... Så er MEGET spændt på at teste i næste uge :rolleyes

    Ja, det er lidt noget underligt noget med de der ÆL teste ...


  4. Jeg har ømme mavemuskler og niv/jag i siden af underlivet indimellem, men ellers har jeg ikke rigtig de store symptomer :)

    Men det tager jeg nu egentlig som et godt tegn, da jeg mange gange har haft alverdens symptomer uden jeg var gravid <_<


  5. Er ikke blevet gravid endnu, men bruger til hår og krop neutral shampoo og body shampoo :)

    De har også en håndcreme som jeg bruger fordi jeg døjer meget med tørre hånder og eksem (psoreasis).

    Bruger ånglamark læbepomade og neutral flydende vaskemiddel til tøjvask, og neutral håndsæbe :)

    Og neutral deo roll-on


  6. Min krop har stadig ikke fundet sig selv efter min udskrabning sidst i februar. Jeg har testet positiv for ægløsning og venter spændt på at mens IKKE dukker op.

    Synes dog ventetiden er uudholdelig. Siden jeg mistede i uge 10 har 2 veninder fortalt at de nu er gravide. Jeg kan mærke at de har det forfærdeligt med at skulle fortælle mig det selvom jeg virkelig er glad på deres vejne.

    Mine dage går stadig op og ned. Jeg har flest positive dage, men må indrømme at når jeg får en dårlig dag så har jeg svært ved at komme op derfra igen :(

    Jeg synes det er rigtig svært at finde ud af hvornår jeg evt kan teste og hvornår jeg kan forvente at min cyklus er normal.

    Synes vi er mange som har mistet sent i 1. trimester på det sidste :(

    Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med det her indlæg.... Trænger bare til at fortælle nogen at det virkelig er hårdt at skulle vente. Ikke mindst fortælle det til nogen som forstår det! Som om det ikke har været nok at skulle abortere, så skal man også starte forfra uden nogen garanti for gevinst igen.

    Uvisheden er det værste :(

    Du trænger vist til et par stykker af de her :kram2 :kram2 :kram2 :kram2 :kram2


  7. Drengenavnet er vist på plads, men vi har en hvis-nu-han-ikke-ligner-liste på 3 navne og mht. pigenavnet

    er det endt med at vi er startet HELT forfra og fandt et andet mellemnavn og - så nu har vi 1 pigenavn klar og 2 på hvis-nu-han-ikke-ligner-listen

    Begge navne er nogle der på en eller anden måde findes i familie historien - pigenavnet er bare i en anden form en originalen - da det er et drengenavn!

    Dejligt at I har fundet frem til nogle navne :loveshower

    Men skal vi andre ikke høre hvad det er for nogle? :whistling


  8. Som de andre skriver så er det meget forskelligt fra person til person, der er nogen der først smider p-pillerne når de starter og så bliver gravide med det samme, og nogen hvor der går nogen måneder inden kroppen lige finder sig selv, så ja det kommer jo nok an på hvor utålmodig du er.

    Men hvis du gerne vil være sikker på ikke at blive gravid og ikke døje med en træls krop og kondomer mens du er ude og rejse til sommer vil jeg nok sige vent med at stoppe til du kommer hjem derfra. Hvornår vil i starte op på PB?

    I forhold til det med at ligne familien, så tror jeg ikke du skal ligge for meget i det. Selvfølgelig er det altid en god idåe at være forberedt på at det kan tage tid, men det behøver ikke at være svært bare fordi det har været det fordi andre.

    I min familie har det så været helt omvendt. Min mormor blev gravid nærmest ved bare at kigge på min morfar (de har 5 børn) og min mor har i alt været gravid 5 gange inden for 3 år (de 3 af gangene endte dog i aborter) så blev hun steriliset, men da hun var 33 fik det lavet igen og blev gravid med min lillesøster 1 måned senere, og alle min mors søstre har heller ikke haft svært ved at blive gravid. Min mand og jeg har derimod været igang med PB i 3½ år, så det har bestemt ikke været nemt. Ville da ønske det havde været ligeså nem for os som for resten af familien. Det jeg egentlig er mest nervøs for er om det med aborter ligger til familien, for jeg ved at min mor har haft 3 (hvor af den ene var frivillig og de 2 andre SA'er) og den ene af mine mostre har mistet rigtig mange graviditeter i forsøg på at lave deres nr. 3. Så det er jeg da lidt nervøs for må jeg ærligt indrømme.