Lapooh

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    250
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Lapooh


  1. Min forudsætning var at få et job som jeg var glad for, inden jeg ville begynde PB. Og nu har jeg haft et godt job i snart 12 måneder.. ;)

    Og så er det jo bare en bonus at vi har et skønt hus i en skøn landsby.

    -og bilen er parkeret i carporten, selvom den lille Peugeot gerne måtte blive skiftet ud med en større.. :rolleyes Men det er jo bare en detailje :blush


  2. Da min mens ikke kom i går, så testede jeg med en test fra babyornot i morges. Men desværre var den negativ.. Men blødte frisk lyserød blod i morges.. men det var så også det.. har ikke blødt siden.. sååå overvejer faktisk at købe nogle GT et andet sted


  3. Hej piger

    ej jeg kunne jo ikke lade være at snyde teste.. det er så svært at lade være... men døm selv ;) er det bare mig der stirrer mig streg blind - eller kan man se II to streger???

    2j4pli9.jpg

    Testen er fra i eftermiddag - så tester lige igen imorgen tidlig (forventet mens imorgen, men håber da på en positiv test og ingen mens) :loveshower :loveshower :loveshower :loveshower :loveshower

    KLART potitiv.. Tillykke :loveshower


  4. Skulle have haft min mens. i går. Okay den kom så ikke så testede i morges, den var så negativ. <_<

    Jeg smed et bind i trussen og tog på arbejde.

    Hen på formiddag smuttede jeg på toilet, og stadig ikke synet af blod i trussen :o , men da jeg skulle tørre mig (sorry!) var der lidt hel klart lyserødt blod på papiret.

    Jeg starter altid ud med at bløde voldsomt når min mens. starter, men men så tænkte jeg "fint nu starter det hel store" men ak nej, nu er der ikke skyggen af blod og bindet nåede altid at se skyggen af blod heller.. Hmm

    Hvad sker der lige her...?! Jeg har riven og niven og murren i underlivet ligesom om at min men var kommet...


  5. Øv hvor træls!

    Jeg har købt mine tests ved billig-teste.dk - indtil videre har jeg kun brugt mine ÆL-tests, men de har var virket superfint! :)

    Ja det er lidt træls hvis det er sandt.. men det kan jo være det har været enkelte tilfælde.. men det skal da komme på en prøve ;)


  6. Ejjj. det håber jeg ikke passer. Jeg har lige købt æl-teste derfra.. Men glad for at du lige vedhæfter linket.

    Hvilke test eller hvilket mærke skal man så prøve? Jeg er helt grøn..

    ¨Pøj pøj med projektet. Må heldet snart være med os :kram

    Kh Nica

    Hmm jaah jeg overvejede at tage på apoteket og købe GT der hvis min test i morgen viser negativ. Men ellers har jeg faktisk kuh prøvet at kæøbe dem på nettet..