Jms

Nye medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jms

 1. Hej allesammen. Jeg står i den situation at jeg og min forlovede nu har forsøgt at blive gravid igennem længere tid. Min cyklus er ikke helt regelmæssig efter stop med p pillen. Jeg har downloadet en app som skal fortælle mig hvornår jeg kan blive gravid. Nu har det så desværre ikke været muligt for min forlovede og jeg at være sammen præcis på ægløsningsdagen/e h er måned, da han rejser en del grundet sit arbejde. Men har de sidste par måneder forsøgt med at tage en ægløsningstest på tiden for hvornår min app fortæller mig, at jeg burde have ægløsning. Men alle test kommer tilbage FULDSTÆNDIG negative! Jeg forstår det ikke!?! Jeg har en tid hos lægen på næste fredag, hvor jeg skal have foredraget en ægløsnings blodprøve. Jeg tror denne skal kunne afgøre om jeg får ægløsninger generelt...?! Det er ret frustrerende synes jeg. Er der andre der har oplevet noget tilsvarende? Nogle erfaringer/råd? Jeg har købt test strimler over websiden billig-teste.dk. Selvom de var relativt billige ifht. andre ægl. tests og i fysiske butikker, så tænker jeg at de da vel alligevel burde kunne være brugbare og nøjagtige-billige eller ej. Kgen, nogle erfaringer på dette område? Tak!!!
 2. Hejsa, jeg er gået 4 dage over tid. Jeg tog en graviditetstest på 1.dagen, 2.dagen samt 3 dagen for udebleven menstruation. Alle 3 viste klart negativ. Men den jeg tog imorges (på 4.dagen) synes jeg har en streg. Kan I bekræfte/afkræfte? Hvad er jeres erfaring? Billedet fra imorges tilføjes.
 3. Ih, er det sandt?! Tør dog ikke rigtig at tro på det før jeg har taget endnu en test senere idag. Jeg er klar over, at det er bedst at teste med morgen urinen, men tænker at hvis man "holder sig" igennem dagen, at HCG hormonet vil være ligeså koncentreret som det er om morgenen..?? Nogle erfaringer omkring dette? Og nogle erfaringer om hvilke graviditets prøver jeg bør købe fra Matas?
 4. Kære alle, sidder og er dybt frustreret over min situation. Jeg smed mine p-piller i slutningen af november - en fælles beslutning mellem min forlovede og jeg. Indtil videre er vi ikke blevet gravid. Jeg har downloadet en app som skal fortælle mig hvornår jeg har ægløsning iflg. den. Om den app helt er til at stole på eller ej, er en lidt anden sag:) Jeg snakker meget med min mand om at det da snart må lykkedes, jeg er efterhånenden en smule utålmodig. Men sagens kerne er denne; jeg har gjort min forlovede opmærksom på hvilke dage som er mest fordelagtige for os at have sex. Men har nu oplevet, at når jeg lægger mig i sengen om aftenen, så kan han ikke komme i stemningen rent fysiologisk. Han kan med andre ord ikke blive "hård". Det er nu sket flere gange i træk og beg bliver rigtig ked af det, især fordi jeg føler at vores "projekt" derved igen bliver udskudt med en måned..til næste ægløsning. Han forklarer sig med at det bliver for mekanisk for ham. At han ved hvornår vi skal have sex. At det ikke kommer naturligt. Hans krop fungerer ikke sådan. Osv. Hvad tænker I om dette? Hvad er jeres erfaringer? Umiddelbart tænker jeg selv, at det da er forståeligt nok på sin vis, men når det så er sagt, så tænker jeg også, at hvis dette skal være et fælles projekt som skal lykkedes SNART, så skal han vide, at det altså kræver at det bliver en smule "mekanisk/unaturligt", da jeg altså kun har ægløsning visse dage på en måned, og disse dage er altså vigtige at ramme. Ser meget frem til at høre jeres kommentarer på dette emne. Tak!
 5. Kære alle, sidder og er dybt frustreret over min situation. Jeg smed mine p-piller i slutningen af november - en fælles beslutning mellem min forlovede og jeg. Indtil videre er vi ikke blevet gravid. Jeg har downloadet en app som skal fortælle mig hvornår jeg har ægløsning iflg. den. Om den app helt er til at stole på eller ej, er en lidt anden sag:) Jeg snakker meget med min mand om at det da snart må lykkedes, jeg er efterhånenden en smule utålmodig. Men sagens kerne er denne; jeg har gjort min forlovede opmærksom på hvilke dage som er mest fordelagtige for os at have sex. Men har nu oplevet, at når jeg lægger mig i sengen om aftenen, så kan han ikke komme i stemningen rent fysiologisk. Han kan med andre ord ikke blive "hård". Det er nu sket flere gange i træk og beg bliver rigtig ked af det, især fordi jeg føler at vores "projekt" derved igen bliver udskudt med en måned..til næste ægløsning. Han forklarer sig med at det bliver for mekanisk for ham. At han ved hvornår vi skal have sex. At det ikke kommer naturligt. Hans krop fungerer ikke sådan. Osv. Hvad tænker I om dette? Hvad er jeres erfaringer? Umiddelbart tænker jeg selv, at det da er forståeligt nok på sin vis, men når det så er sagt, så tænker jeg også, at hvis dette skal være et fælles projekt som skal lykkedes SNART, så skal han vide, at det altså kræver at det bliver en smule "mekanisk/unaturligt", da jeg altså kun har ægløsning visse dage på en måned, og disse dage er altså vigtige at ramme. Ser meget frem til at høre jeres kommentarer på dette emne. Tak!
 6. Tusind tak for jeres råd og inputs allesammen! Betyder rigtig meget og jeg er også kommet det nærmere at forstå ham efter at have læst jeres kommentarer. Men føler blot lidt, at det er en smule øv at dette er et fælles projekt, og dog føler han sig alligevel presset til at have sex på givne dage. Det virker en smule uretfærdigt at jeg skal "være stille" omkring min ægløsning for at han ikke skal føle et "pres" for at have sex den dag. Derudover føler jeg lidt at han har sat sig i hovedet, at jeg nu kun vil have sex for at få børn. Han plejer gerne at joke/drille mig når jeg lægger op til noget, ved at sige til mig "nå, nu vil du gerne ind og lave børn". Det er meget muligt at det er hvad jeg for tiden tænker, MEN jeg siger/insinuerer det altså ikke når jeg lægger op til ham. Tror jeg har ægløsning idag, men aner ikke hvordan jeg skal få ham med "i seng" efter de seneste par dages ret ærgerlige kærligheds "seancer". Jeg føler lidt at han har sat sig i hovedet at vores sexliv nu kun handler om at få en baby, og at han derfor får en form for præsentationsangst af en art. Det skal lige siges, at han også gerne vil have børn og taler om dette fra tid til anden..især de måneder hvor jeg har oplevet at gå over tid, eller har haft kvalme; da er hans første kommentar "du er nok gravid" (sagt med en stort smil). Så det er altså ikke i lysten til at få børn, hvor problemet ligger.