AM2018

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    24
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af AM2018


  1. On 16/6/2017 at 8:34 AM, Skofusse said:

    Jeg har ikke været til lægen endnu og få en vandrejournal er i dag 7+4. Så NF må lige vente lidt.

    Mine symptomer er kvalme on/off spændte babser og murren i underlivet. 

    Jeg har indtil videre haft 2 meget kraftige smerteperioder på 2 x 15 minutter med en uges mellemrum. Jeg har både haft kontakt til lægen og 1813 men de mener begge at det kan være ligamentsmerter eller en cyste som kan genere. Indtil videre skal jeg ikke gøre noget da jeg hverken bløder eller oplever disse smerter dagligt eller at de ikke holder op igen. 

     

    Hvad er dine smerter?  

     

     

    Øv hvor surt. Jeg havde i starten også lidt smerter i underlivet, men ikke nogle kraftige, men det er sikkert meget forskelligt fra person til person. Er sikker på din bebs har det godt inde i mavsen :)

     

    Er ca 9 uger henne i dag og har lige set det lille vidunder ligge og baske med armene og benene. Fantastisk :kuller skal til nakkefold i starten af næste måned.


  2. Tillykke med graviditeten. Jeg har selv termin samme dag som dig faktisk, og er i dag 6+6. Har tidligere haft en SA og skulle have startet behandling for barnløshed til efteråret, så det kom som et chok da jeg fandt ud af at jeg var gravid. For at være helt sikre på at jeg faktisk er gravid, har min kæreste og jeg været til en tidlig scanning hvor vi så det (meget) lille foster og hørte hjertet banke. Nu håber jeg bare på at alt går som det skal, og glæder mig utroligt meget til jeg er over de 12 uger :kuller


  3. 43 minutes ago, Barbamama said:

    Det er ikke noget, jeg har oplevet. :)

     

    Jeg var monstertræt fra 3+ i min første graviditet og usædvanligt følsom på 3+0 i min anden graviditet. Jeg fik også et enkelt akut anfald af kvalme, da jeg var 3+ anden gang. Og så havde jeg vistnok sådan en "fornemmelse" i underlivet på et eller andet tidspunkt inden testning i første graviditet.

     

    Det er sådan lige de tidlige symptomer, jeg husker. Intet a la dårlig mave (men masser af opkast ca fra uge 7-8 stykker og senere træg mave og hæmorider).

     

    Tak for svar :)


  4. 6 minutes ago, J og D said:

    Jeg har ikke haft dårlig mave i starten af mine to graviditeter :)

     

    sådan helt ærligt, så tvivler jeg altså også på at det rent faktisk er fysisk muligt at der overhovedet kan være en forbindelse mellem meget tidlig graviditet og dårlig mave :unsure 

     

     

    Du har sikkert ret. Har bare hørt om mange der har haft det, men måske bare tilfælde :)


  5. Hej :)

     

    Jeg har stadig en uges tid endnu inden jeg kan tage en g-test, så lige nu bruger jeg utålmodigt det meste af tiden på at (over)tolke kroppens tegn :blush 

     

    :chin:Så derfor kunne jeg godt tænke mig at høre om der er nogle af jer der har oplevet at have dårlig mave i starten af jeres graviditet? Måske endda inden i fandt ud af at i var gravide.

     


  6. 7 hours ago, MelleB said:

    Hej med jer. Jeg er ny herinde og kan ikke helt finde rundt i de forskellige emner, så nu skriver jeg i smalltalk :) 

    Jeg smed p pillerne den 9 august og fik efterfølgende den sædvanlige "falske" mens. Efter der gik der præcis 29 dage før min første rigtige mens kom. Fedt tænkte jeg! Efter 10 år på p piller også kan kroppen stadig finde ud af det! Nu er der tilgengæld gået 33 dage siden sidst og der er ingen tegn på mens. Da vi ikke rigtig er begyndt på PB endnu legede jeg lidt for sjovt med ægløsningstest for nogle uger siden. Dette billede er taget d 1/10, altså umiddelbart efter jeg burde have haft ægløsning. Jeg har ikke så meget forstand på det endnu, men den er ikke positiv vel? Vi hyggede dagen efter fordi jeg mente at det var safe  :chin:Hvordan fungerer de der tests? Viser den her bare negativ eller negativ-men-den-er-ved-at-være-der agtig? 

    På forhånd tak for jeres hjælp :biglove

    IMG_3432.JPG

     

    Den er negativ. Mine tests ser næsten altid sådan ud når de er negative :)


  7. 53 minutes ago, FruAnd15 said:

    Hei, :balloons 

     

    Den første er ikke positiv.

    Teststregen må være lige så tydelig eller mere tydelig end kontrol stregen. Så jeg ville tro du skal hoppe på manden igen snarest og gerne et par gange mere de kommende dage. Den viser jo at du har ægløsningen om 24-48 timer :-)

     

     

    Held og lykke :):)

     

    Okay, var også lidt i tvivl med den første, det var måske nærmere ønsketænkning. 

    Tak for svar :-)