Spirrevip

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    44
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Spirrevip


  1. Hej piger...

    Jeg havde en svagt positiv test i onsdags, men fik desværre mens fredag.. så nu går vi ind i 7. måneds forsøg :( og så er det desværre sådan, at vi næsten ikke kan forsøge både her i juli og august, da vi skal på ferie med familie, hvor vi ikke kommer til at have eget værelse.. hvor er det hårdt


  2. Herhjemme er det også rimelig meget pligtsex :/ Tror vi begge er desperate for at få den positive teste efter 6 måneder. Så vi har sex hver dag i den fertile periode, og så ellers ca. hver anden dag. Min sex lyst er også dalet meget efter start på pb. Men det kommer vel tilbage:)


  3. Nu skulle mens gerne være ovre en af de nærmeste dage. Så er vi igen ved ventetiden mellem mens og ægløsning, og mellem ægløsning og mens, denne gang er det i 5. cyklus. Jeg synes, at det bliver en smule sværere for hver cyklus, denne her ventetid.

    Måske er det fordi, trods vores unge alder, at venners venner annoncerer så mange graviditeter inde på Facebook, eller måske er det fordi at størstedelen starter ud med "du var godt godt nok ikke planlagt, men vi glæder os til at møde dig xx.xx.xxxx."

    Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med det her indlæg. Jeg hader bare ventetiden, og jeg kan mærke at det især slider på min kæreste. Jeg tror, at han ganske uskyldigt tænkte, at nu hvor alle kvinderne i vores familier er blevet gravide i første eller andet forsøg, så ville vi følge samme statistik. Og så er det måske svært for ham, at forstå og acceptere at termin så ikke hedder oktober, november, december eller januar, men nu februar - hvis det altså lykkes denne gang. Og så synes jeg, at det er så uretfærdigt at min cyklus begynder at drille imens. Især når den før altid har været helt regelmæssig.

    Tak for at bk findes. Jeg aner ikke, hvor jeg ellers skulle smide mine tanker hen. :kram


  4. Jeg skal bare af listen igen. Har fået menstruation flere dage før tid idag, så dette var heller ikke vores måned. Synes det er skræmmende at tænke på, at hvis det var lykkedes i første hug, havde jeg haft termin start oktober, men hvis det lykkes næste gang er det midt februar. Jeg vil bare gerne blive gravid nu. Jeg ved godt, at jeg ikke har "ret" til at brokke mig, da vi ikke har været i gang særligt længe, men fuck hvor er det hårdt.


  5. Jeg har fået menstruation idag på cyklusdag 29. Den har i gennemsnit lagt på 32 dage, sidste måned 34 dage. Jeg har lige givet lidt op på livet idag, og sidder og æder chokolade og chips. Jeg er så ked af, at min cyklus skal drille sådan. Øv :( jeg havde ellers en rigtig god fornemmelse i maven denne her gang..


  6. Tak!! ❤

    Det håååååber vi også! L kommer tidlig hjem fra arbejde idag, og vi skal hygge os hele weekenden! En tur til Viborg for at købe akvariefisk, og en tur i biografen imorgen kveld! Det glæder jeg mig til! Så uansett hvordan det ender denne cyklus, så vil jeg prøve så godt jeg kan at hygge mig. Har fortsatt en god følelse selv om jeg både har negative tanker og tvil indimellem.. Håbet er størst.. ❤

    :biglove

    Åh det lyder også bare rigtig hyggeligt. Håber det bliver rigtig godt! :D

    Manden og jeg har været ude at spise her til aften. Nu skal vi bare hygge resten af aftenen med film :D


  7. Fordi jeg har pcos.. og jeg blev akkurat 35år (19.april), ved 35 går vell % sjansene ned ganske markant..(?)

     

    Jeg har vert i et forhold før dette forholdet jeg er i nu, og vi prøvde i 7år, både naturlig, og med ivf, der blev jeg gravid i første forsøg, men mistet tidlig.

    Ingen av de andre forsøgene virket...

     

    Jeg var i sjokk nu i oktober da jeg pludselig var gravid helt uden nogen anden hjælp en akupunktur og babyklister.

     

    Jeg har endret fullstendig livsstil, så det er jo tydeligvis mulig for mig at blive gravid, men alligevel så "sitter" historien sånn i meg at jeg tenker at sjansen er slim... Men håbet er der, og så længe der er håb, er det en mulighed.. :)

     

    Livsstil ændringen har hjulpet mig utrolig!

     

    - Jeg sluttet med at drikke for 5 år siden. (Jeg var alkoholiker i 10 år uden at nogen har fått det med sig...)

    - Jeg endret kosten til LCHF for 4 år siden og har gått ned 25kg, jeg var VELDIG overvektig, men ingen læger sa noen gang at jeg burde gå ned i vekt for at skulle    lykkes.. Det leste jeg først efter at jeg blev singel og ville prøve at få det bedre med mig selv.. :) (Jeg var 70kg og er kun 140cm høj..)

    - Jeg sluttet med sigaretter for 2.5 år siden

     

    De siste 5 årene har vert hårde og FANTASTISKE! 

     

    (WoW, bare på dette innlegget her har jeg klart at minne migselv på hvor benhård jeg faktisk er! :box Det var godt du spurte! Tak!! :biglove )

     

    Tak for lykkeønskning!  :biglove

    Du er da skide sej!!! Håber du får positiv test i morgen  :loveshower  :bd


  8. Ligesom mange af jer andre, så har jeg også en masse symptomer... niv i maven, humørsvingninger og kvalme. Tør næsten ikke tro på at den er der, jeg ville føle mig så dum og ked af det når mens kommer så... hvorfor kan vi ikke bare blive gravide i første cyklus alle sammen?


  9. I går synes jeg at jeg kunne ane en svag streg, men tænkte at det var indbildning, nu kiggede jeg på testen igen og der var altså en svag streg. Puh hvor er jeg spændt, manden siger at jeg stadig først må teste på fredag.

    Åååh det er altså spændende!!! :D krydser helt vildt for dig!

    Jeg er omkring 3+1 i dag. Det kribler i mit testsind for at gå testamok... Men jeg må vente ;)


  10. Altså det skulle være nemmere at opnå graviditet hvis du er normalvægtig, samtidig mindsker det også din risiko for at at udvikle svangerskabsforgiftning og svanger diabetes.

    Så hvis jeg var dig ville jeg forsøge at tabe mig, hvis jeg havde overvægt. Og generelt hvis du kan tabe dig så vil jeg klart råde dig til det, da det på sigt også er langt bedre og sundere for dig.

    Jeg ved godt, at det selvfølgelig er bedst at ligge inden for normalen. Manden og jeg har også lige sat os ned og lagt madplan for morgen, middag og aften de næste 2 uger, for at optimere os selv mest muligt inden graviditet. Jeg vil da også helst undgå at ende på 100 kilo inden graviditeten er ovre. Har døjet med spiseproblemer førhen i tiden, så det er også vigtigt for mig, at det ikke tager overhånd. Nu tager vi det ligeså stille, med madplanen og nogle gode gåture hver dag :)