Sbbergquist

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    31
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Sbbergquist


  1. 1 minute ago, KatGSH said:

    Da jeg testede positivt, sagde de på klinikken (da de ringede for at fortælle den gode nyhed), at de var glad, hvis hcg bare var over 45. 

     

    Der er desværre ingen garantier for noget som helst i det her game men dit hcg niveau er i hvert fald tilfredsstillende ud fra Skive Fertilitetskliniks kriterier. Håber det hele stiger og udvikler sig, som det skal herfra :) 

    Åh tusind tak! 

     

    Håber din graviditet var en/er en succes! 


  2. 25 minutes ago, Henriette1980 said:

    Håber det lykkes for jer. Ved  nogle steder siger bare tallet er over 50, ægget kan jo også have sat sig senere fast og derfor det lave tal. Men kan se det er kun 15 dage siden ægoplægning, så mon ikke  det hcg tal og manglende menstruation er e r et goldt tegn.

    Det håber jeg virkelig 


  3. Jeg fik d. 13/3 lagt æg op. 

    I går fik jeg at vide at mit hcg til er 94. Skal have taget en ny i morgen.. 

    Håber så inderligt at det lykkes!

     

     

    Jeg har brug for solstråle historier.. 

     


  4. 29/06-2016 fik jeg konstateret lukket æggeledere. 
    Og efter en masse scanninger, fik jeg i onsdags (d.01/03-2017) en kikkertoperation. 
    Det viste sig at jeg havde en slem gang underlivsbetændelse, en stor sammenvoksning af, underliv, mavesæk, æggeledere, æggestok osv. Operationslægen, var helt paf over jeg kun er 22 år, hun havde ikke set noget ligende i så ung en alder. 
    De har fjernet begge æggeledere og klippet arvæv så sammenvoksningen ikke længere er der. Hun kunne ikke love mig at, det ikke ville vokse sammen igen. 
    Krydser fingre for min livmor ikke har taget skade af operationen! Og at jeg med hjælp af IVF stadig kan få ønskebarnet/børnene  

    Operationen har taget ret hård på mig, nok mest psykisk.

    var klar på mine æggeledere skulle væk, men dette her var jeg ikke forberedt på.. jeg er vel egentlig stadig i chok.. 

    Jeg kunne godt bruge noget opmuntring 


  5. Ved næste mens starter min rejse for alvor! 

    Derfor søger jeg lige nu en masse lækre solstråle historier fra jer i behandling/ som har været i behandling. 

    Jeg er så spændt og håber så inderligt at det lykkes i første eller andet forsøg! puh det synes jeg da godt nok jeg har fortjent! 

     

    Med så meget nedtur i 2016 håber jeg på en positiv slutning eller en positiv start ind i det nye år! 

    2016 har budt mig en masse sorg. mistede d. 8/1- 2016 min veninde (selv valgte søster) igennem 16 år. I en solo ulykke.. Hun boede hos os on and off i 5 år. Så hele min familie var tæt knyttet til hende.
    Det var så hård og savner hende stadig! hun skulle bisættes samme dag som jeg fik hue på, kæmpede mig igennem min sidste eksamen med et flot syv tal. 

    Også videre til hendes bisættelse. 
    senere på året måtte C og jeg give afkald på vores lejlighed og flytte hjem til mine forældre.. øv. men uden job er der ingen penge så.. ( C har fundet job jubiiii!) 
    for to måneder siden mister min fars gode ven livet i en motorcykel ulykke. (min søsters gudfar) så min familie har haft det ret svært i år..
    Men vi er seje og ser frem ad! 

    Året har selvfølgelig også budt på en masse positive ting! 
    Jeg har genfundet kontakten til en af mine barndomsveninder. og nyder at have kontakt til hende. 
    Jeg har også haft en helt igennem fantastisk ferie med min familie og C. 
    og fornylig en virkelig vidunderlig ferie med svigerfamilien. ( min første tur i lalandia akavet)

     

    glæder mig sådan til julen og alt den byder os på. 

    mit største juleønske (ønske generelt) er et lille baby mirakel. 
    Så kære BK'er jeg vil vældig gerne hører jeres oplevelser i behandling.:wub

    Jeg håber i har haft en fantastisk weekend! 

     


  6. 1 hour ago, Pepsimor said:

    Hey...jeg vil bare give et par tanker med på vejen. :)  Jeg har vidst siden jeg var en 14-15 år, at jeg kunne få svært ved at få børn. Men det har for alvor ramt mig, nu hvor B og jeg er i behandling. Det som jeg prøver at fokusere på, er at når alt det kolde og kliniske mht. undfangelse, ægudtagning, læger, kanyler og skanninger er overstået, så venter den varme kærlige graviditet. :gravid For mig er det dér, hvor at vores lille ønskebarn går fra at være noget der er skabt på en klinik, til at være vores skabelse. Vores barn. :wub Det er kun begyndelsen, der er "problemet", når først baby er derinde, er vi jo gravide ligesom dem der er blevet det naturligt. :blush: Det er det jeg prøver at tænke på, når det hele går for meget op i hvide kitler, prøver og så videre.

    Åh, det tror jeg, at jeg vil tage med mig når vi starter i behandling. Tusind tak! :wub

     


  7. Jeg synes heller ikke ÆU var slem!

    Jeg bliver aldrig fan af instrumenterne (og især ikke, når de ikke må bruge gel til næbet), men det gør ikke ondt, synes jeg.

    Efter ÆU havde jeg mens-lignende smerter og var TRÆT! Jeg tog fri til begge mine ÆU'er og det var perfekt, for så kunne min mand (som også havde fri) nurse mig og sørge for varmedunk, mad, drikke (og slik! :P ) - når jeg altså ikke sov ;)

    Åh dejligt at hører! jeg er heller ikke fan af instrumenterne! 

    Håber C, forkæler mig efter ÆU.  :7himmel


  8. Velbekomme, og det skal nok gå alt sammen

    Og ja, hvad gør man ikke for drømmen om en baby.. og forhåbentlig lykkes det på et tidspunkt,- det gør det jo for de fleste, så mon ikke det også lykkes for os!

    Uanset hvad, så håber jeg din tur i behandlingsverden bliver kort

    Åh hvor er du sød! Tusind tak! 

    Man må være stærk for at drømmen går i opfyldelse, enten på den ene eller anden måde. selv om vejen kan føles ulidelig lang! 

    Jeg er sikker på det lykkes for os begge to!  :loveshower  :kram2


  9. Jo, det er nok ikke meget galt at sammenligne smertegraden med det. Altså at det føles som slem mens-smerte/murren Men det er mere bagefter synes jeg og her kan varmepuden hjælpe..

    Under selve ÆU er du som nævnt smertedækket, men kan naturligvis godt mærke de måske er nød til at køre scannere helt ud i krogene, så at sige, for at få alle æg med. Men gør det for ondt så sig det og de hjælper dig og ellers føles det bare lettere ubehageligt..

    Tusind tak for svaret! det hjælper lidt på nervøsiteten :D den kommer nok igen, når der er blevet sat dato på haha! Hvad gør man ikke for et lille mirakel?  :loveshower


  10. Jeg er helt enig her og tænkte det samme. Og hvis det gør ondt, får du sikkert et lille skud morfin mere Det gjorde jeg den ene af gangene. Jeg synes generelt de er gode til at passe på en og de gange jeg havde mere ondt efterfølgende, stod de klar med varmepude og ekstra smertestillende. Men det er forskelligt fra person til person og fra gang til gang, hvor ondt det gør.

    Jeg håber det hele går nemt og smertefrit! 

    HSG'en gik næsten smertefrit, anden sprøjte af væske gav lidt ubehag, men ikke mere end mine normale smerter ved mens. 

    Ved ikke om det kan sammenlignes på nogen måde med hvad jeg kan forvente af ÆU? :) 


  11. Det er nemlig det hele værd!

    Jeg har både fået smertelindrlng som akupunktur og morfin (liggende smertestillende i veflon). Jeg er klart størst fan af akupunkturen, fordi man ikke er påvirket af den bagefter. Det tilbyder de bare ikke særlig mange steder.

    Hvor skal I i behandling henne?

    Ah okay, har også hørt at akupunktur skulle være helt vildt godt!  

    Vi skal i behandling på Holbæk fertilitetsklinik, på hospitalet :) 


  12. Vi var aldrig indkaldt til 2 samtale.. Vi skulle bare ringe og melde os til behandling ved første blødning efter det første møde med klinikken.

    Held og lykke med jeres møde snart.

    tusind tak!  :loveshower


  13. Vi har aldrig været til en 2. samtale, så det er svært at vide præcis, hvad I skal forvente. Vi var til indledende samtale, og så gik vi i gang ved cyklus opstart med scanning på CD 3, og her blev den helt specifikke plan for behandlingen lagt. Så det lyder umiddelbart som en fin mulighed med sådan en 2. samtale :)

    Jeg vil råde dig til at læse så meget som muligt for forhånd om IVF (også evt ICSI), for så er du bedst muligt forberedt. Du kan evt have en liste med spørgsmål med, tiden går ofte rigtigt hurtigt, og så glemmer man måske at spørge om en konkret ting, man ellers har gået og tænkt på.

    Rigtigt meget held og lykke - håber det snart bliver jeres tur! :goodluck :bd

    Åh, jeg læser også rigtig meget omkring både IVF, og ICSI så jeg kan forberede mig, og skriver selvfølgelig alt ned jeg er usikker på, eller bare ikke helt forstår. 

    Jeg håber også snart det er vores tur! tusind mange gange tak!  :kuller


  14. Ja og nej.

    Det kan selvfølgelig mærkes, mest bagefter synes jeg. Selve ægudtagningrn synes jeg altid, jeg har fået smertedækket rimelig godt. Synes faktisk det er værre at få de skide instrumenter op, som skal gøre 'plads' - dem er jeg bare ikke fan af ;)

    Kan huske jeg læste en masse skræmme historier inden vores første udtagning, og jeg bagefter tænkte "var det bare det"? Men det er meget individuelt.

    Tusind tak! jeg mener selv jeg kan holde til meget smerte. Men har også læst en masse skræk historier, som virkelig gør mig nervøs. 

    Men, i sidste ende er det, det hele værd!


  15. Æggeudtagning.

    Jeg frygter simpelthen for den dag jeg skal have taget æg ud, men det hænger nok sammen med at jeg virkelig ikke ved hvordan det forgår? om det gør ondt? skal det gøres flere gange? 

    derfor har jeg virkelig brug for jeres hjælp, til lige at få nerverne til at falde til ro. 
    Jeg skal ikke have tage æg ud lige pt, Da jeg ikke har været til samtale om IVF- Forløb endnu. 
    Men er typen der godt kan lide at være forberedt. Hvilket jeg bestemt ikke er! 
    :help

     

    Kram til alle BK'er  :kram


  16. C og jeg skal til vores anden samtale med vores kontakt person på fertilitetsklinikken..
    Jeg er allerede blevet informeret om at vi skal i IVF behandling. 
    Så anden samtale er vel egentlig information og hvornår vi kan komme igang ikke sandt? 
    er der noget jeg skal forberede mig selv på? 

    Jeg er rigtig spændt og nervøs for hvordan det hele kommer til at gå! 
    håber på at vi ikke kommer ud i for meget ventetid. puha. 
    Jeg synes virkelig at det allerede har været en lang rejse hertil. med en masse følelser.. 
    Jeg har lært mig selv endnu bedre at kende! og ser frem til at lærer endnu mere om mig selv i dette forløb frem til jeg så, står med mit lille mirakel og længere endnu selvfølgelig!  :bunny

     

    kæmpe kram til alle Bk'er.  :loveshower  :loveshower


  17. Kunne det være en mulighed at nøjes med en lille billig leje-lejlighed i stedet for et hus?

    Da vi fik vores første barn boede vi i en 2 værelses lejlighed.. Rigtig hyggeligt faktisk..

    Så ku du evt gøre det i denne rækkefølge..

    Finde job/ uddannelse og dermed få løn/SU..

    Spare op og flytte i egen bolig.. Og dermed starte i fertilitetsbehandling ?

    Jeg har lige boet i en super skøn lejlighed med dejligt meget plads. desværre måtte C og jeg opgive den, da vi pludselig stod uden job og var færdige på skole. så altså. har også prøvet den rækkefølge. 

    men næste gang jeg flytter ud håber jeg at C og jeg, kan leje os et lækkert hus i et dejligt villakvarter hvor vores kommende børn kan vokse op. 

    jeg søger stadig alt hvad jeg kan efter et job eller elevplads. men har endnu ikke haft heldet med mig. Men jeg giver ikke så let op. Og selvom en ny uddannelse kan lyde fristende vil jeg bare ikke opgive min uddannelse nr. 4. jeg er endelig kommet så langt i mit liv at jeg har kunne finde mig selv i min uddannelse. så hvorfor opgive nu? jeg har store fremtidsplaner med min uddannelse. og vil derfor ikke starte en ny, bare for at få penge. jeg vil have mig et job hvor jeg kan spare op og få råd til behandling, børn, hus og hvad der nu ellers må komme på vejen. :) 


  18. De 916, er det ikke hvis I bliver hjemme hos de gamle? Der vil I vel ikke blive hængende? :)

    Udeboende su for videregående udd. ligger på ca 5500 udbetalt. Det får jeg i hvert fald.

    Selvfølgelig vil jeg ikke blive hængende. Men det kræver jo at man har råd til at flytte hjemmefra. og at man efter uddannelsen har job, så man kan blive ved med at bo ude. og det havde jeg ikke sidst. derfor blev jeg nødt til at flytte hjem til mine forældre igen. Jeg ønsker at få mit eget hus, med en dejlig have til min skønne familie og se den vokse sig større. Lige nu er det bare ikke en mulighed. :) 


  19. Jeg forstår godt, at du gerne vil igang med det samme, og hvis det kan fungere for dig og din kæreste, så go for it.

    Men personligt ville jeg have det mærkeligt med at blive gravid som voksen og stadig bo hos mine forældre. For mig ville det føles, som om jeg endnu ikke var helt voksen. Men jeg ved jo ikke hvordan du har det med det.

    Hvis jeg må komme med et forslag til uddannelse, så kan du kigge på nogle erhvervsakademier og se om der er noget for dig. Det er boglige uddannelser, men der er rigtig meget praksis inde over også, hvor du får praktiske færdigheder og kompetencer til et "rigtigt" job. Der er også en praktikperiode, som du kan få su under, så du ikke skal slås med ikke at kunne få løn under praktik (gælder dog ikke handelsøkonom). Det kunne måske være noget for dig, det lyder som om du gerne vil ud og lave noget praktisk. De fleste optager stadig nye i løbet af september.

    Held og lykke med det :)

    Mange tak! vil tage et kig på nogle erhvervsakademier. og håber noget passer perfekt til mig! Håber jeg kan kvalificere mig til nogen af dem. :) 


  20. Jeg har selv været i behandling for at få vores 3 børn..vi er aldrig blevet spurt hvad vores job/udannelse er/var.. Jeg har aldrig oplevet at det er et kriterie for at starte behandling..på en fertilitetsklinik går de går ikke op i din indkomst/profesion -de går op i at lave babyer

    Derud over tænker jeg at både du og din kærester kunne se om der ik var en uddannelse i kunne tænke jer? Måske starte på VUC og læse nogle SU givende de fag.. Man kan altid blive klogere, mens man finder ud af hvad det egentlig er man vil være..og så er det også meget godt at have noget andet at tænke på imens man gennemgår fertilitets behandling..jeg har selv været igennem 17 fertilitets behandlinger og der var det rigtig rart at have noget andet at tænke på en gang i mellem..

    Mht stadig at bo hjemme ville det slet ikke kunne fungerer for mig..jeg har altid synes at det var vigtig at rammerne for vores lille nye liv skulle være i orden..at have et sted at bo, at kunne betale husleje og div andre regninger..det koster jo også at have et lille barn.. Så hvis jeg var jer ville jeg lige lave en liste over ting der skulle være opnået inden fertilitetsbehandlingen startede.

    1. Fast indkomst.

    2. Flytte i egen bolig

    3. Let the baby-making begin

    Rigtig meget held og lykke.

    Jeg ønsker selvfølgelig også at jeg har egen bolig og styr på økonomien. 

    Desværre ser det sort ud. og en ny uddannelse ville min su hedde 916kr om måneden. Hvordan skal jeg spare op til min familie? 

    jeg har en liste over hvad jeg gerne vil opnå inden behandlingen begynder. men den ser lidt sløret ud lige nu.. hverken elevplads eller job er til at få fat i.. hvilket virkelig ikke hjælper spor, på drømmen om villa og vovse. (har vores smukke hund. dog hos mine svigerforældre)

    Jeg ønsker mig et sødt hus i et lækkert villa kvarter med en sød have til mine kommende (3-4 børn). 

    Vil gerne i behandling inden jeg bliver 22 ( bliver jeg d. 14 december) kommer nok ikke til at ske desværre. 


  21. Sikke noget lort med elevpladsen - og træls indstilling fra chefen. Hende var du nok blevet træt af at arbejde for efter cirka fem minutter alligevel, kan du måske trøste dig selv med.

    Så længe der er kærlighed og overskud, så skal bebs nok klare sig! :)

    Hvis det var mig, så ville jeg holde fast i drømmen og tage det som det kommer. Står du pludselig og er gravid og stadig bor hos mor og far uden noget at lave, så kan du tage den derfra - og hvis der ikke er job at få, kan du evt. starte på en anden uddannelse. Der er ingen grund til at gå i stå i hvert fald :)

    Ja, hun var rigtig øv. 

     

    Jeg ved jeg har en masse kærlighed, omsorg og overskud at give af.  :loveshower

    Jeg vil aldrig opgive drømmen om min lille bebs (mine bebser).. men hvilken fertilitetklinik vil lade en ung pige uden nogen form for indkomst komme i behandling? begge æggeledere er lukket. så jeg kan ikke bare opleve den her "ups" jeg er gravid. (desværre) 

     

    Jeg vil rigtig gerne have min egen lille familie! med et sødt hus til os alle. har allerede manden i mit liv og vores skønne lille hunde mand, alt vi mangler er vores lille mirakel. (eller mirakler)  :larm

     

    Jeg har overvejet at starte gamle/ny uddannelse.. Men jeg er meget i tvivl. for ville kun kunne få 916kr. om måneden da jeg jo bor hos mine forældre..  :unsure


  22. Mistel er en klog kone (schyyy, det må du ikke fortælle hende, at jeg har sagt ;) ) :)

    Jeg blev megaked af det, da vi fik besked om, at vi skulle have hjælp - meget mere end min mand kunne forstå. Jeg følte mig også enormt snydt for den måde, jeg troede, at det skulle være med naturlig undfangelse, udebleven menstruation osv.

    Min mand fik travlt med at efterkomme mit ønske om en hund ( :D ), og den distraktion var sund for mig, og så lykkedes behandlingen heldigvis hurtigt. Jeg har ikke glemt, at det ikke blev, som jeg håbede engang, men jeg har dejlige børn og en dejlig hund og er videre i teksten :)

    Rent praktisk tænker jeg for dit vedkommende, at du måske kan trøste dig en smule ved, at dit 'problem' som udgangspunkt er relativt enkelt at løse med IVF (som ikke er nogen fornøjelse, men dog overkommeligt :kram2

    Åh ja, hunde er virkelig fantastiske til at gøre ens hverdag meget nemmere at overskue. Jeg har selv en smuk pomeranian han, dog bor han lige pt hos mine svigerforældre. Da Christian og jeg er flyttet hjem til mine forælder (som har fire piger :D ) 

    Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne starte pb. :kiss


  23. Hej Sara!

    Jeg er ked af din historie og selvom mit ikke var så "slemt" var jeg også ramt af min pcos som satte en stopper for mit ønske om en graviditet.

    Jeg var 19 år da vi startede pb op officielt og jeg blev gravid via insemination da jeg lige akkurat blev 20 år. Det er hårdt at få afvide at det ikke kommer til at ske helt naturligt, men accept og tid gør underværker. Håber du er okay :kram

    I øvrigt har jeg fået den smukkeste datter for 13 dage siden og det er det hele værd :kiss

    Tillykke med din datter! åh du går jo en fantastisk tid i møde  :loveshower

    Jeg har det okay, og er begyndt at acceptere det. Har haft en uges ferie i Ungarn med min kæreste, hvilket har hjulpet rigtig meget på det hele! ser meget mere positivt på det nu. :kram