HeidiMarie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    869
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af HeidiMarie


  1. On 20/1/2017 at 10:16 AM, Sparklinrock said:

    Jaaa, det er snart så :yay Så håber vi, at kroppen arter sig, og mens snart indfinder sig :) (altså, jeg havde selv en af mine længste cyklus lige inden vi startede op i behandling :blink, som om kroppen vidste, at der snart skulle ske noget spændende..... håber ikke det driller hos dig) :goodluck

    Håber virkelig ikke min krop driller mig når vi kommer til mens :prik


  2. 10 hours ago, Lykke2013 said:

    Har heller ikke erfaring med disse hormoner du skal have, men har god erfaring med kort protokol :)

    Da vi skiftede til det private op startede vi i kort protokol, og det var den helt rigtige behandling for os    :baby1 

    Men om det var skiftet til det private eller skift af protokol er ikke til at sige :) Men for mig (og os) var skiftet til den korte protokol en kæmpe lettelse, da vi havde bokset med den lange i 2 år uden at komme nogen vegne i det offentlige. Den korte protokol er jo (sjovt nok) kortere og MEGET mere overskuelig syntes jeg. Men vi reagerer alle forskellige på forskellige hormoner og de forskellige behandlinger.

    Men al held og lykke til jer :D  

    Ih hvor spændende, håber sådan at kort behandling er fint for os, men det finder vi jo først ud af når vi kommer i gang :yay

     

    mange tak for dit svar, det er super dejligt at hører de forskellige meninger og erfaringer :kram2


  3. On 18/1/2017 at 9:04 AM, Sparklinrock said:

    Ja, selvfølgelig har de styr på det :):) Jeg var bare nysgerrig :P Tror måske, at det kan være en fordel med Elonva, fordi du vist skal stikkes færre gange ;)

    Men spændende bliver det i hvert fald :yay Hvornår forventer du mens og opstart?

    Jeg forventer mens i uge 5, men helt præcis hvornår ved jeg aldrig, min cyklus varierer fra 24-29 dage. (Håber selvfølgelig på en kort cyklus denne gang) :whistling

     

     


  4. On 16/1/2017 at 1:14 PM, Sparklinrock said:

    Jeg er pt. i gang med ICSI kort protokol. Det er anden gang, jeg prøver det. Den første gang var i dec 2014, og her blev jeg gravid med vores søn. Vi er nu i gang med jagten på en lillesøster eller lillebror :) Du må endeligt sige til, hvsi du har konkrete spørgsmål. Der sker så meget undervejs i processen. Hvorfor skal du egentligt have Elonva? Det er jo ikke så hyppigt brugt :chin: Under alle omstændigheder ønskes du en masse held og lykke  :goodluck:bd

    Aner ikke hvorfor jeg lige skal have den slags medicin :chin:

    Jeg stoler på lægens ordination og regner med han har styr på hvilke og hvorfor jeg skal have Elonva :D

     

    mange tak og i lige måde :bd


  5. Øv. Har spenderet hele dagen på akut fordi jeg begyndte at bløde i morges. "diagnosen" er spontan abort eller graviditet udenfor livmoderen. De kan ikke sige 100% hvilken da jeg ikke er længere end jeg er (6+5). F... hvor er det modbydeligt og uretfærdigt :(

    Kæmpe :kram din vej! Øv hvor er det uretfærdigt!


  6. Velbekomme :) Det var også nedsat sædkvalitet, der var problemet her. I vores tilfælde var den nedsat men den var god nok til insemination, så jeg fik hormonstimulation til at øge ægmodning. Jeg blev så scannet for at se, hvordan det stod til med folliklerne, og der var 3 æg på vej. Herefter fik jeg så fik jeg en ægløsningssprøjte et par dage efter, så de vidste præcis hvornår jeg var klar til insemination, og så blev jeg scannet (2 æg klar) og insemineret. Der gik lidt over 3 uger fra jeg startede hormoner til jeg kunne teste positivt, og det var næsten for hurtigt til, at vi kunne følge med mentalt, men det er jo et luksusproblem ;)

    Spændende


  7. Dejligt I har fået en tid så hurtigt!

    Min erfaring i det offentlige har faktisk været positivt, og jeg har været på både Skejby og Horsens. Jeg mindes det gik ret hurtigt fra samtale til 1.forsøg, men der havde jeg så også været igennem inseminering i det private (på henvisning), så alle prøver osv var på plads. Forundersøgelsen afhænger vist af, hvilket forløb I skal starte på, så der må I viste vente til mødet med at se hvad der skal ske..

    Om I skal igennem kort eller lang, kommer an på så meget, men det er vist mest normalt at starte med lang protokol, så rent mentalt, synes jeg du skal forberede dig på det. Så kan det være du reagere på en måde, at de efterfølgende går over til kort protokol, men om du skal igennem det ene eller andet er individuelt.

    Mht friske og frys, siges det vist at når først et fryseæg overlever optøning har det lige så gode chancer for at blive til noget som et frisk.

    Jeg selv har desværre endnu ikke haft Blastocyster nok til både frisk og fryseforsøg, så selvom man, synes jeg, primær hører om andre får 1-4 eller måske flere æg til frys, så er vi også nogen der aldrig er så heldig og derfor skal starte forfra med nyt forsøg hver gang, hvis ikke der er bid, så det er meget individuelt om man ender et forsøg, hvor der er æg nok til frys.

    Mht bivirkning så har jeg ikke mærket det store, ud over lidt hovedpine og træthed. Eller jo, når man er godt og grundig nedreguleret, begynder man at glæde sig til hormonerne, så man kan være mere sig selv igen. Synes ikke det er "ubehageligt" men man kan godt fornemme man er lidt i ubalance, hvis det giver mening. Min mand siger jeg bliver mere irritabel/kort for hovedet i slutningen af nedreguleringen, men det stemmer jo meget godt overens med at jeg selv kan mærke lidt ubalance.

    Skive skal nok forklare hvor mange antal forsøg osv, men som udgangspunkt har I 3 gennemførte forsøg. Dvs et forsøg tæller kun hvis et frisk æg lægges retur. Bliver du gravid på et forsøg, men mister, får du vist også et ekstra forsøg. Dog giver de vist max 5 forsøg i alt, således at man ikke bare kan fortsætte i det uendelige.. Men spørg evt til jeres møde med Skive, så du får korrekt info.

    Skulle du have æg på frys efter en vellykket graviditet, gemmer de fryseæggene i op til 5 år (mener jeg det er) og dem kan I så vælge at bruge til en lillebrøster inden for de år.

    Jeg håber mit svar kan bruges, men mest af alt håber jeg for jer det bliver en ultra kort rejse i behandlingsverden! Held og lykke


  8. Det mega korte svar er, at det kommer meget an på, hvad der er årsagen til, at man har fertilitetsproblemer :rolleyes Selv var jeg heldig, at det gik mega hurtigt, da vi kom i gang, og jeg blev gravid på første inseminering. Jeg havde en smule hovedpine af hormonerne, jeg fik til at stimulere ægmodning, men ellers har jeg været heldig :) Selv har jeg ingen erfaring med Skive, men jeg har hørt meget godt om Skive fra bruger herinde :glad

    Her er det mandens sædkvalitet der er årsagen til behandling


  9. Hej i skønne kvinder!

    Vi har fået indkaldelse til Skive fertilitetsklinik i denne uge og første samtale er den 18/10 :yay

    Jeg er mega nervøs og vil egentlig bare gerne hører jeres i historier fra det offentlige, hvis i har lyst til at dele..

    Jeg er meget interesseret i

    Forundersøgelse- hvad sker der og hvornår kommer man i gang med behandling (hvis kroppen selvfølgelig er klar)

    Kort/lang behandling?

    Frisk/frys?

    Medicin ? Virkning/bivirkninger?

    Antal forsøg? Kan man gemme fryseæg til søskende?


  10. Kommer an på hvilken klinik, I vil behandles på. Vi har været på privat klinik (Trianglen), hvor vi selv skulle kontakte klinikken og aftale tid, når henvisningen var lavet. Og så har vi været på Rigshospitalet, der sendte en indkaldelse efter ca 1 uge, uden at vi skulle foretage i noget. Jeg vil derfor anbefale, at I kontakter klinikken og spørger, om de indkalder jer, eller om I selv skal bestille tid - ingen grund til at vente unødigt :)

    Tak :kram2