Julle86

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    390
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Julle86


  1. Jeg stressede også en del da vi først prøvede at blive gravide. Da vi havde prøvet i lidt over et halvt år og havde været igennem en MA, samtidig fortalte en god veninde at hun var gravid. Jeg fik også en lille nedsmeltning. Min løsning var simpelthen at få et andet projekt at fokusere på - vi gik i gang med at male og nyindrettet entreen. En måned efter blev jeg gravid:)

    Min anbefaling er at få nogle andre projekter at fokusere på i mens...


  2. 1 stk veloverstået nf scanning og vi fik set en fin lille hoppende spunk på 6 cm. Terminsdato rykket til 3/2-18.

     

    Vi fik dog ikke endegyldigt svar på risikovurdering da min læge åbenbart ikke havde fået sendt korrekt blodprøve afsted (typisk). Så det får vi først svar om om en uge men lægen sagde at nakkefolden så fin ud.


  3. Vi købte en parapyklapvogn brugt, som vi havde med da vi rejste til Bali i maj i sidste år. Den regner vi også med at bruge når vi skal på ferie om et par uger. Vi havde ingen problemer med at få den med i lufthavnen, ved gaden pakkede personalet den sammen og så fik vi den igen ved gaten hvor vi landede. Jeg kan ikke forstå hvorfor det skulle være et problem... 


  4. Vi var de første par gange det skete en tur forbi Hvidovre og sidst var vi forbi vores egen læge. De siger bare at det er helt normalt at nogle børn oplever feberkramper og mange af dem. Men tænker at tage en snak med lægen om man kan gøre mere forebyggende. Kan du mærke en forskel med det du gør? 


  5. Jeg synes det er et meget aktuel emne. Vi er begge to arbejdende og føler os da ind mellem temmelig presset på den front. Og vores datter er også sådan en der oftest er syg flere dage ad gangen. Men vi får det da til at hænge sammen på den ene eller anden måde. Vi har begge to nogle fleksible jobs, der gør at vi kan arbejde hjemme, og på lidt andre tidspunkter. Vi har nogle gange delt dagen op så den ene var hjemme om formiddagen og den anden om eftermiddagen. Vi har heldigvis nogle gode forstående chefer. Bedsteforældrene kan også en gang i mellem aflaste men de arbejder også alle. 

    Det er sgu svært...