mobilos

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af mobilos


  1. Hvor gammel er din datter 10/11 måneder???

    Jeg er selv dagplejer og jeg har 4 små børn. De 3 af dem er jeg nød til at made, da deres pincetgreb ikke virker endnu. Den sidste og ældste er 15 mdr. og han får det skåret ud i stykker og spiser det med fingerne. Det får han lov til, for han kan ikke styre en gaffel endnu. Jeg vil også helst at børn spiser med gaffel, mine egen børn har også gjordt det så snart de kunne. Men jeg kan ikke styre han på 15 mdr. og gaffel samtidig med at jeg skal made 3 andre børn. Når de 3 andre kan spise selv med fingerne, så går vi videre med gaffel til ham den ældste.

    Hvis du har et problem med at din datter får beskidt bluse, har du taget nogle hagesmækker med derom, som dagplejer kan give hende på???

    Emilie er lige blevet 10 måneder! Vi øver på pincetgrebet, men kan det ikke helt endnu!

    Hvordan lærte i andre jeres børn at spise med gaffel!?


  2. Emilie startede i dagpleje i mandags. Moderens hjerte græder - nøj hvor gør det ondt at "give slip". Det er heldigvis gået rigtig godt, indtil nu - så krydser fingre for den forsatte positive oplevelse.

    MEN! Der er en ting der nære snobben her.... FROKOST! De får maden skåret ud - og værsgo at spis med klør fem! Herhjemme spiser man IKKE med fingerne. Der lære man at bruge en ske/ og eller gaffel, og indtil da får man hjælp.

    Der er jo mange meninger og holdninger her omkring, men vi syntes simpelthen det er noget svineri - Basta bum. Længere er den jo ikke!

    Jeg kommenterede det til vores dagplejemoder, der derpå svarede at hun ikke gad sidde og made børnene! Seriøst, der er mad over det hele. Alt Emilies tøj er smurt ind i mad. Stolen er så ulækker bagefter. Gulvet. Bordet - jamen, jeg har såå svært ved det. Jeg må jo respektere, at det er sådan vores DP´s mad regler er, men nøøj det er langt over vores principper herhjemme.

    Mon vi får en kamp, når alt køre på rutine, og hun fremover skal spise aftensmad herhjemme!? Nogle gode råd til, hvordan man fremmer brugen af ske og gaffel!?