lida

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    18
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About lida

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-11-2011
  1. Åh nej, det er bare så uretfærdigt :-( Har selv været der, så ved hvordan det føles...skriv søde, hvis du har behov for at snakke om det... knus herfra
  2. Abovo kan også varmt anbefales :-)
  3. Blodprocent med det samme. Hos min læge får man ikke svar på resten, med mindre der er noget galt - det er en screeningspakke der tilbydes alle gravide hvor der testes for leverbetændelse, syfilis, hiv, blodtype mm. Da der så sjældent er fund, får jeg kun besked hvis der er noget galt.
  4. Jeg synes det er utroligt at vi ikke er flere end 8 med termin i november...men der kan selvfølgelig sagtens nå at dukke flere op længere henne i graviditeten :-)
  5. Skematisk oversigt over termin :-) 4. november: Lida (Charlotte) 5. november: Diden 10. november: Morhovgård 14. november: Janni_Ø 19. november: Amberg 21. november: Miraklet nr. 2 24. november: Maria Kristensen 29. november: Melemus
  6. Også vandrejournal i hus her! Så bliver det så virkeligt!
  7. Og hvis det kniber med pladsen kan man få en pusleplade til at lægge oven på tremmesengen :-) Eller et væghængt puslebord fra fx brio hvor der inden i er 3 hylder til bleer, cremer mm. Enormt kompakt og praktisk!
  8. Husk at det er MEGET begrænset hvad baby egentligt skal bruge til at starte med :-) der behøver ikke være et fuldt udstyret babyværelse til en start. Faktisk sover baby lige så godt i sin lift på et par stole ved siden af din seng de første 2-3 mdr. Det er vigtigt for dem at blive trygge ét sted af gangen når de skal sove - og det er meget nærliggende at starte med liften hvor de også sover flere gange dagligt i barnevognen :-) Mht irritation skal der heller ikke meget til at tænde mig af...især når min datter bevidst overhører hvad jeg siger eller gør det stik modsatte. Og hun har også vildt temperament (har jeg altså ikke når jeg ikke er besat at hormoner!!!) så vi bliver nemt lidt uvenner :-) Fx til aften hvor hun bare ikke ville have ble på og bare hev den af igen. Så blev hun altså bestemt placeret på puslebordet og fik den skrigende på - og måtte efterfølgende blive på værelset og få skreget af!
  9. Jeg er ovre i graviditetsbukserne! Og en veninde kommenterede i weekenden at hun syntes, det går lidt hurtigt denne gang!
  10. LANG historie, men gør den lige lidt kort :-) Jeg blev gravid lige omkring årsskiftet 2007-2008, men begyndte at bløde i februar. Var til flere scanningen, blodprøver mm da de først skød mig til bare ikke at være så langt henne at man kunne se hjerteblink. Men det var gået til grunde og jeg måtte have udskrabning da det ikke blev udskilt selv. Da jeg så var gravid med Ida som er født februar 2009 blødte jeg også 8-10 gange tidligt i graviditeten og var til flere ekstra scanninger. For 3-4 uger siden blødte jeg så igen og blev derfor henvist til en scanning (imorgen er det 3 uger siden første scanning) og var de i tvivl om der var to, så derfor endnu en scanning igår! Men har ikke blødt mere, så alt ser perfekt ud nu, og nu følger jeg bare de alm scanninger med mindre der opstår blødning igen
  11. ...og kun én lille junior da vi var til scanning i dag :-) Hvor er det bare en dejlig oplevelse at se sådan en dejlig lille vingummibamse ligge der med kæmpestort hoved og små bitte luffer som arme og ben. Jeg forundres så meget over, hvor meget der sker i løbet af de næste 3-4 uger inden nakkefoldsscanningen, hvor man jo nærmest ser en rigtig lille baby!
  12. Jeg synes at jeg begynder at få lidt gener i lænd og bækken - hvilket jeg slet ikke havde sidst. Men har også fået en fremadglidning af nederste lændehvirvel og den kan godt blive yderligere provokeret når ledbåndene giver sig. Hm håber ikke det bliver alt for slemt!
  13. tillykke og velkommen til :-)
  14. jeg har forventet termin d 6. november :-)
  15. Efter opfordring fra Babyklar starter jeg denne tråd vi kan bruge til statusopdateringer undervejs i graviditeten. I kan kopiere min og udfylde jeres egne svar. MIT RIGTIGE NAVN: Charlotte TERMIN: 6. november FØDESTED: Kolding SCANNINGER: tidlig scanning 5+5 pga blødning og tvivl om termin. Skal scannes igen 30/3 for afklaring af om det er tvillinger JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: Mikkel hvis det bliver en dreng STØRRE SØSKENDE: Ida fra 17. februar 2009 TAGET PÅ I KILO: ?? GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) træthed, hovedpine og tendens til madlede/kvalme og svært ved at lave aftensmad - hjælper hvis jeg hviler mig lidt SÅDAN VIL JEG FØDE: Jeg er meget i tvivl. Jeg havde en maraton fødsel med Ida med veer fra søndag kl 20.30, prikket vand og opstart af vestimulerende drop mandag formiddag og født tirsdag kl 6.30, hvor sugekop var lige om hjørnet. Jeg fik alt smertestillende bortset fra bistik/saltvandspapler og tiggede om kejsersnit undervejs, hvilket jeg ikke kunne få, da de kunne se på overvågningen at Ida havde det fint. Mine mavemuskler satte helt ud midtvejs under pressefasen da de slukkede for epiduralblokaden, så jeg var ikke i stand til at løfte hoved eller ben fra briksen og var 100% afhængig af min mand de første to dage, hvor han hjalp mig ud af sengen mm (han var indlagt på patienthotel sammen med os). Derudover har jeg fået konstateret en spondylolistese (fremadglidning af nederste lændehvirvel), hvilket i sig selv ikke giver begrænsning i forhold til naturlig fødsel, men jeg kan bagefter se, at mange af mine smerter under pressefasen stammede fra dette og ikke fra venstre SI led som jeg troede. Alt i alt ønsker jeg at prøve naturlig fødsel igen, men jeg håber at kunne få en lægesamtale inden fødslen nærmer sig og få lavet en fødselskontrakt så der er en udvej i stedet for et forløb som sidste... HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand - det vil ingen af os undvære <3 ANDET: Jeg havde en spontan abort som endte i udskrabning inden vi fik Ida og blødte mange mange gange mens jeg ventede hende. Jeg har indtil nu kun haft en meget lille blødning, så jeg håber at kunne slippe for de bekymringer denne gang!!!