Badekar til baby

Et badekar til baby skal have flere funktioner. Det skal være rart for baby at sidde i, men du skal også kunne arbejde i en behagelig stilling, når du skal bade baby. Her får du en guide til nogle forskellige badekar til babyer.

Badebaljen er populær

Du kan vælge en helt almindelig badebalje uden så mange dikkedarer. Et eksempel på en badebalje er den blå på billedet ovenover, som babyen sidder i. Den er populær fordi den er simpel at have med at gøre.

Har du en stor håndvask, så kan du stille den i vasken, ellers skal den på badeværelsesgulvet eller ned i det store voksen badekar.

Flexi Bath – smart til det lille badeværelse

Det sammenklappelige badekar fra Flexi Bath er populært, fordi de kan klappes sammen til ingenting, hvilket gør det smart for dig, der har et lille badeværelse eller gerne vil have det med dig, når baby skal passes ude.

Læs også: Se billeder og læs om Flexi Bath

Badekar på stativ

Den åbenlyse fordel ved et badekar på stativ er jo, at du får baby op i en ordentlig højde, så du ikke skal bukke dig helt ned på gulvet for at bade babyen.

Annonce ♥

hvidt badekar på stativ

Ovenstående badekar på stativ er fra Basson.

Badekar i puslebordet

En anden mulighed for at få et badekar oppe i højden er at købe et puslebord med indbygget badekar. Ofte fungerer det sådan, at puslepladen kan skubbes til side eller tages af og nedenunder sidder så et badekar.

Annonce ♥

Det giver bedre forhold for dig som skal bade, men kan på minussiden være lidt upraktisk, hvis dit barn plasker i badet, da der så er stor risiko for, at puslebord med indhold bliver gennemblødt. 

TummyTub – som at sidde i mors livmoder

En TummyTub er en lille badespand, som er konstrueret, så fornemmelsen af at sidde i spanden minder baby om den trygge tid inde i livmoderen. Den kan ikke bare erstattes af en almindelig gulvspand.

Læs også: Alt om TummyTub badespanden

Annonce ♥

Badekar med indbygget badestol

Et Onda badekar er et badekar med en indbygget badestol. Fordelen er, at det fylder mindre end 2 separate ting, når det skal opbevares, men omvendt skal du ud og investere i et nyt badekar, når junior vokser ud af den indbyggede stol.

badekar med indbygget badestol

Justerbart badekar

Bibabad er udviklet så smart, at det kan justeres i størrelsen, så det passer ind i din brusekabine. Det kan blive så stort, at dit barn kan bruge det helt op til 7-8 års alderen, så det er en langsigtet investering.

Annonce ♥

Samtidig giver størrelsen mulighed for at dine børn kan bade sammen, hvis du har mere end ét barn.

justerbart badekar

Vigtigt når du bader din baby

Uanset hvilket badekar du vælger til din baby, så skal du huske, at du aldrig må gå fra barnet under badningen. Aldrig nogensinde. Ringer din telefon eller banker det på døren, så må det vente eller også tager du baby med dig.

Annonce ♥

Børn kan drukne på ganske få cm vand, så det er ikke nogen garanti, at du kun har fyldt en lille smule vand i karret.