Flexi Bath

Flexi Bath er blevet en kæmpe succes på kort tid, og det forstår vi virkelig godt. Det flotte og farverige badekar kan nemlig klappes helt sammen, når det ikke er i brug, og det er derfor en perfekt løsning til det lille badeværelse.

Samtidig er det også nemt at have med rundt, hvis I skal på ferie hos bedsteforældrene, eller hvis du en varm sommerdag får lyst til at give junior et bad i haven. Det vejer kun 1,1 kg og er nemt lige at have under armen.

Babyindsats til Flexi Bath

Du kan købe en smart indsats til dit Flexi Bath, så du også kan bruge karret til den helt lille baby, som ikke selv kan sidde oprejst. Babyindsatsen placeres i badekarret, og så lægger du babyen ned i indsatsen.

flexi bath med baby indsats

sammenfoldede flexi bath

Ovenfor: Babyindsats og så lidt fylder den klappet sammen

Annonce ♥

Vigtigt når du anvender Flexi Bath

Husk som altid at have din baby under opsyn, du må ikke forlade babyen selv for en ganske kort stund. Heller ikke selvom baby ligger i babyindsatsen. Det er forbudt at forlade barnet under badningen.

Du må ikke løfte badekarret, mens baby sidder i. Anvend helst kun vand, sæbe og shampoo i Flexi Bath badekarret. Overdreven brug af babyolie og andre væsker kan beskadige den bløde plastmateriale.

Det kan anvendes fra 0-4 år, og et Flexi Bath koster ca. 320 kroner og kan bl.a. købes hos Babysam.dk

Annonce ♥