TummyTub

Tummy Tub er en badespand for de 0-2 årige. En fordel ved denne badespand er, at en større del af dit barns krop er dækket af vand end i et traditionelt badekar, hvilket gør det nemmere at holde temperaturen.

TummyTub er udviklet af dygtige fagfolk

Spanden er udviklet i et samarbejde mellem jordemødre, sundhedsplejersker og læger, og dens udseende og konstruktion er ikke tilfældig.

Tanken med spanden er, at barnet skal føle sig mere tryg her end i et andet badekar. Spanden har trange sider, som også er gennemsigtige ligesom livmoderen. Barnet kan ligge og sidde i fosterstilling i spanden.

En stol at stille spanden på

Du kan købe en TummyTub Stool, som du kan stille badespanden ovenpå, så den kommer op i en nemmere arbejdshøjde. Den kan også bruges som skammel, så på den måde er den ekstra smart og et godt tilbehør.

baby bades i tummytub

Du kan købe både TummyTub og Stool på tummytub.dk

Annonce ♥

En TummyTub er ikke bare en spand

Skeptikerne vil måske mene, at man da bare kan tage en almindelig spand og bade sit barn i. Men der er forskel på en TummyTub og en almindelig gulvspand.

En af de vigtige forskelle er det lave tyngdepunkt på TummyTub’en, som gør, at den ikke så nemt tipper, som en almindelig spand ville gøre det med et barn i.

En anden forskel er, at der ikke er skadelige kemikalier i en TummyTub, og der er heller ikke skarpe kanter, som man kan skære sig på.

Annonce ♥