Trivsel på børneværelset

“Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med Bilka.dk”.

Skal I have en baby? Tillykke. At blive forælder er for langt de fleste en af livets allerstørste begivenheder, og selvom tilværelsen som mor og far til tider kan synes både udfordrende og trættende, så findes der alligevel ingen større lykke end glæden ved børn.

Når der kommer børn til verden, er der mange ting at have styr på. Barnevognen og babyalarmen skal findes, og når den lille er kommet til verden er det også nødvendigt med et godt puslebord.

De fleste forældre vil også gerne gøre børneværelset helt perfekt, og ofte starter forberedelserne også langt før, at guldklumpen melder sin ankomst.

Trivsel og glæde på børneværelset

Børneværelset skal skabe glæde og god trivsel for dit barn og være et sted, hvor barnet kan lide at opholde sig. Derfor er det blandt andet også nødvendigt med en god børneseng, da en god nattesøvn er med til at sikre dit barns udvikling.

Når børnene er helt små, kan du med fordel vælge en seng, der motiverer til fantasifuld leg, og som gør sengetid til sjovtid. Du kan eksempelvis montere forskellige kreative forhæng, ligesom der også findes senge med skuffer, hvor der er plads til mange gode godnathistorier.

Annonce ♥

Hos Bilka finder du alt til de kære små. Foruden børnesengene finder du nemlig også alt fra behagelige stole og lamper til foldemadrasser og praktiske børneborde.

Når du vil skabe en særlig god og hyggelig stemning på børneværelset, kan du eksempelvis pynte rummet med en flot børnelampe. Lamperne kan både være spændende og eventyrlige, og flere af dem findes også med børnenes største favoritfigurer som Disney-prinsesser, Spiderman og Peter Plys.


Bilka elsker legebørn

Legetøj er også en essentiel del af dit barns opvækst. Når din baby vokser er det nemlig vigtigt med legetøj, der underholder og bidrager til barnets udvikling. Eksempelvis findes der et stort udvalg af motorisk legetøj, der styrker kropslige forståelse og koncentrationsevne gennem leg.

Annonce ♥

Med et fantasifuldt aktivitetstæppe kan din baby øve sig i af vende som om på ryggen eller maven, og de mange små figurer indbyder til masser af sjov.

Rangler, bolde og bamser er også blandt favoritterne, når du vil skabe glæde hos de mindste. I den forbindelse går sød og blød ofte i hånd med hinanden, og der er lagt op til mange timers underholdende leg, når først din baby får øjnene op for de mange muligheder med legetøjet.

Derudover er legetøj med musik med til at aktivere din nysgerrige baby. Lyd virker nemlig særlig beroligende for dit barn, og når din lille dreng eller pige aktiverer forskellige lyde, styrker det samtidig den generelle høresans.

Annonce ♥

Hos Bilka finder du alt indenfor sjov og inspirerende legetøj til børn i alderen 0-10+ blandt andet har de også et stort udvalg af LEGO, som du ofte finder gode tilbud på. Bilka tilbyder altså også et stort udvalg af legetøj til dit voksende barn, så din dreng eller pige fortsat kan styre sin udvikling og kreativitet gennem leg.

Besøg hjemmesiden, og find alt du mangler til din baby – og mere til.