Babydims.dk – søgemaskine til babyprodukter

Så er der godt ny til alle baby- og småbørnsforældre. En ny hjemmeside lader dig søge på kryds og tværs blandt en masse webbutikker med baby udstyr. Dermed er det lige blevet en hel del lettere at finde spændende produkter og gode tilbud til baby.

I starten af april åbnede hjemmesiden www.babydims.dk dørene op for de første besøgende og sitet har fået en forrygende start. Hjemmesiden er en slags søgemaskine inden for baby produkter, der finder babyudstyr hos en række online butikker med babyudstyr.

Dermed er det nu blevet lettere at finde gode tilbud på baby ting på tværs af flere forhandlere.

Rette udstyr til rette pris

“Vores mission er at gøre det hurtigt og let for nybagte forældre at finde det rette baby udstyr til den rette pris”, står der på hjemmesiden, og det må man sige, at den gør.

Let at finde favorit produktet

Hjemmesiden er meget overskuelig og intuitiv. Du kan selv vælge, hvordan du vil finde produkterne. Du kan enten se i den alfabetiske oversigt med alle produkter, som kan søges frem på hjemmesiden. Eller du kan indtaste et søgeord.

Annonce ♥

Indtaster du eksempelvis rangle i søgefeltet, får du ikke mindre end 700 rangler fra 25 forskellige butikker at vælge mellem. For at du ikke skal bruge en hel eftermiddag på at finde ranglen, så skal du let filtrere på type, mærke og butik, eller du kan vælge kun at se nedsatte varer.

En anden spændende søgning kunne være “flyverdragt tilbud”. Da det er uden for sæson, er der virkelig mange gode tilbud lige nu.  Så hvis du er lidt på forkant og køber næste års flyverdragt allerede nu kan du i skrivende stund spare op til 70%.

Hjemmesiden viser de billigste produkter den kan finde øverst, men hvis man er på jagt efter babyting på tilbud er det også let at sortere produkterne efter størst besparelse i henholdsvis procent og kroner.

Annonce ♥