Derfor er en slyngevugge perfekt til baby

Når man får en lille baby, er der rigtig mange råd om, hvad man skal gøre, og hvad man skal undgå at gøre. Nogle er reelle og andre er ikke. Noget af det som virkelig kan hjælpe både dig og baby, er en slyngevugge. Derfor får du her 3 gode grunde til, hvorfor du skal vælge at anskaffe en slyngevugge.

Hjælper med søvn

Den første tid med den nye baby kan være hård at komme igennem, da hverken baby eller dig sover særlig meget. Det kan godt blive frustrerende i længden, men der er heldigvis en mulighed for at afhjælpe problemet rimelig hurtigt og smertefrit.

En slyngevugge kan bruges allerede fra den dag babyen fødes, og den giver din baby tryghed, da den simulerer, hvordan det var at ligge inde i maven. Bevægelsen og følelsen er genkendelig, hvilket giver tryghed.

Efterhånden som babyen ligger i den, vil den også give ro, så barnet kan få sovet. Når barnet sover, har du også mulighed for at få søvn, så det hjælper for jer begge. Det er især moderne med en økologisk slyngevugge, så man kan sove med god samvittighed.

baby sover i slyngevugge

Økologisk og bæredygtig slyngevugge fra Moonboon.dk. Madras i kapok og slyngevugge motor i bionedbrydelig plast

Annonce ♥

Den praktiske del

Ved at anskaffe en slyngevugge kan der spares en del plads på gulvet, da slyngevuggen jo er monteret i loftet. Der er meget praktisk, den ikke fylder for meget og kan derfor anvendes selvom du bor småt. Derudover er den praktisk i den forstand, at den bare er rigtig god for babyer. En baby kan godt lide ting der er huleagtige, så derfor er en slyngevugge helt perfekt.

Hvis man står i den situation, at ens baby har kolik, er den også rigtig praktisk. Mange jordemødre vil anbefale den, fremfor andre vugger og babysenge, da den kan være et vidunder for et barn med kolik. På Moonboon.dk kan den helt perfekte slyngevugge findes, så din baby hurtigt kan sove trygt.

Design og stil

Designet på en slyngevugge er meget let og elegant, hvilket betyder, at de kan passe ind i ethvert hjem. De er simple at se på, men har stadig et lækkert design og en god kvalitet. Slyngevuggen kan placeres i både stue og soveværelse, og passe til indretningen i begge rum. Slyngevuggen kan flyttes mellem rum, hvis det er typen som har et stativ.

Annonce ♥

Nogle vugger har både stativ og krog, så man selv kan bestemme, hvordan man helst vil have sat slyngevuggen op. Men man skal altså ikke være bekymret for, om slyngevuggen vil se malplaceret ind, for det vil den ikke komme til, da den ofte er i meget neutrale farver som giver et roligt udtryk, netop så den passer ind til hjemmet.

Man har altså rig mulighed for at få sat en op, hvis man vælger det. Det er dog anbefalet af mange. Du kan læse mere om babyudstyr på Babyklar.dk her.