Personlig gave til de nybagte forældre

Begravet af bleskiftning, optaget af hyppig amning og i en dyb forglemmelse af, hvordan det føles at sove natten igennem, det er sandsynligvis en realitet for den nybagte mor. Midt i en livsbekræftende periode i livet, hvor normale hverdagsrutiner og personlige behov er sat i bero, er det vigtigt at huske at glæde de nybagte forældre med en personlig gave.

Gave til nybagt mor

En gave til en nybagt mor kan komme i mange afskygninger, og måske er den bedste gave i virkeligheden den, hun ikke havde set komme. Lidt ekstra forkælelse og accessoires, der rækker ud over sutter eller sutteklude, og som kan pifte hverdagen lidt op og være prikken over i’et som gave til nybagt mor.

Barselsgaver til mor kan ofte ende med at have samme formål: Kvalitetslegetøj og søde bodystockings til den lille. Hvis du ønsker at tænke lidt ud af boksen og medbringe en anderledes og eksklusiv nybagt mor gave, kan den bestå af en nøglering i kernelæder med personligt tryk.

Der er mange måder at italesætte og beundre den nybagte mors nye rolle. En af måderne kan være ved at forære en gave til nybagt mor, der viser sort på hvidt, at hun nu kan kalde sig selv for “MOR.” En sød tanke og personlig nybagt mor gave kan være en accessoire i vegetabilsk garvet kernelæder, hvorpå du kan vælge et personligt tryk. Trykket kan eksempelvis være små tændstik-symboler, der symboliserer det lille nye familiemedlem ved siden af forældreparret og eventuelle søskende.

Nøglering i kernelæder fra byRavn med "MOR" indgravering

Nøglering i kernelæder fra byRavn med “MOR” indgravering

Annonce ♥

Barselsgave til far

Hvis du har en ven, kollega eller mand, der snart går på barsel, og planlægger at købe en barselsgave til far, så er mulighederne her også mange. Det kan være en miniature-fodbolddragt til hans lille søn, specialøl fra jeres foretrukne bryghus, men det kan også være den gave, han ikke havde regnet med at modtage.

En gave til nybagt far kan være flere ting, men hvis du ønsker at medbringe en lækker og personlig barselsgave til far, kan en gaveidé være en personlig nøglering med tryk eller et eksklusivt læderbælte hvorpå der kan stå “FAR.” En barselsgave til far kan være med til at understrege hans nye karakter, samtidigt med at en gave med en sød tanke kan sprede godt humør, når hverdagen og de mange gøremål melder sig efter afslutningen på hans barsel.

Nøglering i kernelæder fra byRavn med "FAR" indgravering

Nøglering i kernelæder fra byRavn med “FAR” indgravering

Annonce ♥

På en bopæl med nybagte forældre og et lille spædbarn kommer hjemmet og indretningen hurtigt til at bære præg af praktiske foranstaltninger. En gave til nybagt far kan derfor være noget, der forsøger at pifte boligen op, så det hele ikke kun handler om tremmeseng og pedalspande med bleer. En nybagt far gave, der både favner det praktiske og stilfulde element, kan blandt andet være et sæt garderobestroppper i læder, der kan hænges over puslebordet, så sparkedragten altid er nær, når babyen skal skiftes.