Pas på kopi websites

Intet kan sammenlignes med den unikke kombination af spænding, nervøsitet og glæde man som forældre føler i månederne op til barnets fødsel. Men foruden den mentale forberedelse er der også en del praktik, der skal være på plads, inden den lille ny melder sin ankomst – fra utallige bleer og babyservietter til den perfekte vugge og den uundværlige barnevogn.

Derfor retter du måske shoppingblikket efter internettet for at finde gode tilbud. Det er dog ikke uden risici at gå på tilbudsjagt online. Med et stort antal falske varer på den virtuelle markedsplads, skal du være ekstra opmærksom på, at du ikke uforvarende ender med en kopi af de lækre babyprodukter, du lige har udset dig.

Det skal dog ikke skræmme dig væk fra at finde de helt rigtige ting til dit barn online. Men husk de her fem tips fra MarkMonitor, inden du indtaster dine kontooplysninger.

Fakes og FAQ går sjældent hånd i hånd

Selvom hjemmesiderne kan se professionelle ud ved første øjekast, er regel nummer 1 at scrolle ned til ’Om/About’ og ’FAQ’, for det er ofte her, svindlerne er sjuskede. Vær særligt opmærksom på leveringsdetaljerne og tjek, hvor virksomheden bor. Matcher det med designerbrandets adresse?

70% rabat er for godt til at være sandt

Udsalgspriser med 70% er frygteligt fristende, ja, men det er desværre ofte forbundet med stor risiko, når de anerkendte mærkevarer foræres væk til en slik.

Annonce ♥

Dog bliver brandtyvene også klogere og er begyndt at indse, at det virker mere overbevisende med mindre rabatter på de dyre designerbrands. Derfor er det en god grundregel at undersøge, hvad den anbefalede udsalgspris er.


Returnering er et must

En ægte side vil altid give dig mulighed for at fortryde købet – både inden og efter dine nye babyting er kommet frem. Svindlerne vil normalt ikke bruge tid på at formulere en klar og tydelig returneringspolitik, så hvis den sektion mangler, skal dine advarselslamper lyse rødt.

Undgå websites fyldt med stavefejl

Gå altid udenom websites med unaturligt mange stavefejl – både på selve hjemmesiden, men også i URL-adressen. For eksempel fortæller s’et i https://, at det er et sikkert sted. Nogle af de store brands har faktisk en funktion på deres hjemmesider, hvor vi som forbrugere kan kontrollere, om en forhandler er autoriseret.

Annonce ♥

Lyt til andre shoppelystne forældre

Et sidste tip til babyshoppingen er lige at tjekke op på sidens anmeldelser. Er der ikke nogen på selve websitet, kan du undersøge, om der måske findes et forum, hvor andre deler deres anbefalinger – og mangel på samme.

Så er der kun tilbage at sige: God shopping.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med MarkMonitor, som er en af verdens førende virksomheder inden for varemærkebeskyttelse.

Annonce ♥