Burt’s Bees baby pleje produkter

Ligesom du selv bruger forskellige pleje produkter, så er det også vigtigt at finde de rigtige ting til baby. Og her er Burt’s Bees produkterne et rigtigt godt valg, da de er lavet af naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer som sulfater og parabener.

Burt Shavitz ernærede sig som biavler, og han solgte sin honning på torvemarkeder. I 1984 begyndte han sammen med sin partner Roxanne Quimby at fremstille naturprodukter af bivoks og honning.

Et foretagende som hurtigt blev en succes, og i dag er Burt’s Bees produkterne kendt som førsteklasses hudplejeprodukter. Vi viser dig her et udvalg af nogle af de produkter, som du kan anvende til baby.

Baby universal salve

Skånsom salve med kokosolie som kan bruges hver dag. 100% naturlig og fri for petroleum. Gør babys hud dejlig blød.

burts bees babysalve

Annonce ♥

Numse creme

Ble salve som plejer babys dyrebare hud. Salven er indeholder E-vitamin, zinkoxid og bivoks.

burts bees numse creme

Shampoo og body wash

Enkel shampoo og body wash til den følsomme hud. Indeholder en nærende formel med olie fra søde appelsiner og citroner som gør din babys hud og hår silkeblødt.

Annonce ♥

burts bees shampoo


Baby olie

Plejende baby olie der blandt andet indeholder abrikos- og solsikke olie.

burts bees baby olie

Annonce ♥

Body lotion

Lækker body lotion der blandt andet indeholder bivoks, solsikkeolie og sheasmør. Gør babys krop dejlig blød og smidig.

burts bees lotion

Cream to powder

Smart 2-i-1 funktion. Creme konsistens når du smører den ud på fx. ble området. Så snart den er smurt på bliver det til tørt pudder, som absorberer overflødigt vand og gør huden blød.

Annonce ♥

burts bees cream to powder

Du kan købe de dejlige produkter på parfumdreams.dk, som desuden har et meget stort udvalg af alt til hår, hud og krop, se deres liste med alle parfumemærker og kosmetikmærker