Body SDS behandling

Body SDS er et behandlingssystem, som er grundlagt helt tilbage i 1950’erne. Body SDS er en forkortelse af Body Self Development System, hvis principper bygger på kropsterapi, selvudvikling, sundhed og velvære.

Her hjælper Body SDS

Via Body SDS behandlinger har mange børn fået hjælp til behandling af bl.a astma, kolik, eksem, angst, kiss-kid-syndrom, tics og tristhed. Men det er ikke kun selve behandlingen, som er gavnlig for barnet, fordi den helbreder barnet.

En Body session hjælper også barnet med at hvile i sin egen krop og klare hverdagens modstand og udfordringer. Med andre ord får barnet altså de allerbedste forudsætninger for trives.

Det hænder også ofte under fødslen, at babyen får en skævhed som kan være smertefuld for babyen. Fx en skæv nakke eller andre mindre skavanker. Her kan en Body SDS behandling hjælpe din baby og rette op på disse skævheder, så de ikke udvikler sig yderligere.

Massage til spædbørn

Det er ikke kun større børn og voksne som kan have glæde af Body SDS. Allerede fra dit barn er helt spæd kan du hjælpe ham eller hende godt på vej i form af balacence i kroppen og sindet.

Annonce ♥

Bestemte massage teknikker styker babyens fordøjelse, stimulerer kropsfornemmelsen og styrker nervesystemet, så den nyfødte bedre kan håndtere stress og utryghed, og den lille bliver mere rolig og tillidsfuld.

Det er muligt via en DVD serie at lære de lette massageteknikker selv, hvis du hellere selv vil gøre det derhjemme.

Body-SDS.dk kan du læse om flere af de fordele, som der er forbundet med en Body SDS behandling.

Annonce ♥